το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 09:13

IMT και VISLINK θα παρουσιάσουν πομπούς ασύρματης κάμερας και δορυφορικά προϊόντα στην IBC 2018.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
MicroLite 2 MicroLite 2

Παρουσίαση κορυφαίων λύσεων της αγοράς για εφαρμογές Broadcast, Αθλητικών και Ψυχαγωγίας.

Η xG® Technology, Inc. (“xG”) (Nasdaq: XGTI, XGTIW), εταιρεία της οποίας τα brands αναγνωρίζονται ως κορυφαία παγκοσμίως στον τομέα live video communications των αγορών broadcast, νομικών και ψυχαγωγίας, ανακοίνωσε ότι IMT και Vislink θα παρουσιάσουν ένα ευρύ φάσμα πομπών ασύρματης κάμερας και δορυφορικών λύσεων τεχνολογίας αιχμής στη φετινή International Broadcasting Convention (IBC), στο Περίπτερο 1.A69. Θα παρουσιαστούν οι πομποί ασύρματης κάμερας MicroLite 2, HCAM και IMTDragonFly, το two-axis motorized driveaway κεραιοσύστημα AirPro 75Ka της Vislink και τα επιπρόσθετα broadcast προϊόντα.

“Για περισσότερα από 30 χρόνια, IMT και Vislink είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο για την παροχή στους επαγγελματίες του broadcast προϊόντων υψηλής απόδοσης, αξιοπιστίας και προσαρμοστικότητας,” δηλώνει ο David Robins, Διευθυντής Πωλήσεων Παγκοσμίως της Vislink. “Έχουμε μία ιστορία, πρωτοστατώντας στην πρόοδο της τεχνολογίας video και τα ασύρματα 4K συστήματα μας HCAM αντιπροσωπεύουν τη νεότερη καινοτομία μας. Η IBC αποτελεί ιδανικός χώρος για να αναδείξουμε τις εκτενείς λύσεις μας για τη λήψη και τη διανομή ασφαλούς, υψηλής ποιότητας video από ζωντανές ειδήσεις, αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.”

Η IBC είναι η έκθεση με τη μεγαλύτερη επιρροή στο χώρο των Μέσων, της Ψυχαγωγίας και της Τεχνολογίας, συγκεντρώνοντας πάνω από 57.000 επαγγελματίες από 170 χώρες, καλύπτοντας τη δημιουργία, τη διαχείριση και τη διανομή των ηλεκτρονικών μέσων και της ψυχαγωγίας.

Το σύστημα MicroLite 2 είναι ένα υψηλής φορητότητας άκρως επαγγελματικού επιπέδου ασύρματο COFDM HD camera transmission link που μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας video σε αποστάσεις άνω των δύο μιλίων (line-of-sight - LOS). Η τεχνολογία COFDM της IMT εξασφαλίζει την αδιάλειπτη μετάδοση ζωντανών τηλεοπτικών εικόνων σε μεγάλες αποστάσεις, παρά τις συνέπειες που προέρχονται από foliage, δυσκολίες ως προς τη μορφολογία του εδάφους, κτήρια και άλλους κοινούς περιορισμούς που δεν σχετίζονται με την ορατότητα στην ευθεία. Η τελευταία έκδοση του συστήματος MicroLite είναι η τέλεια προσθήκη σε οποιαδήποτε απομακρυσμένη παραγωγή ειδήσεων με μειωμένο χρόνο εγκατάστασής του και βελτιωμένη ευελιξία.

IMT Vislink HCAM lr

HCAM

 

Η λύση HCAM είναι ο ασύρματος HEVC 4K UHD πομπός με την πλέον ευρεία χρήση που διατίθεται σήμερα στην αγορά. Υποστηρίζει εφαρμογές όπως ENG (Electronic News Gathering - Ηλεκτρονική Συλλογή Ειδήσεων) και ανώτερη ζωντανή μετάδοση αθλητικών. Διαθέτει εναλλάξιμα από τον χρήστη RF modules και μία σειρά επιλογών λογισμικού συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας του να είναι έτοιμος για HDR. Με εξαιρετικά ευέλικτες και διαμορφώσιμες επιλογές τοποθέτησης-ανάρτησης και διαισθητικά video interfaces, η μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί σε broadcast, ENG και prosumer κάμερες.

IMT Vislink IMTDragonFly small

IMTDragonFly

 

Η λύση IMTDragonFly είναι ένας πομπός μινιατούρα που έχει σχεδιαστεί για να καταγράφει υψηλής ποιότητας video σε πραγματικό χρόνο από μη επανδρωμένα οχήματα αέρος και εδάφους, κάμερες σώματος και κρυφές κάμερες για απεικόνιση σε σταθερές, ή κινητές συσκευές λήψης. Ο πομπός διαθέτει HD/SD-SDI, ή προαιρετικά εισόδους HDMI με μετάδοση COFDM, διαθέτοντας ένα μικρό, ελαφρύ πλαίσιο. Η μονάδα IMTDragonFly παρέχει ισχύ έως και 100mW σε συσκευασία που ζυγίζει λιγότερο από 1,2 ounces/34 grams, παρέχοντας αξιόπιστη μετάδοση υψηλής ευκρίνειας HD video.

IMT Vislink AirPro 75Ka lr

AirPro 75Ka

 

Το Vislink AirPro 75Ka είναι ένα μικρό, ελαφρύ, χαμηλού κόστους, ενός πλήκτρου, IP δορυφορικό τερματικό δεδομένων για χρήση με την υπηρεσία Tooway™ του Eutelsat. Το Vislink AirPro-75 αποτελεί ένα πλήρως motorized, driveaway κεραιοσύστημα που διαθέτει μία κεραία Ka-Band 75cm. Το τερματικό μπορεί να τοποθετηθεί στην οροφή οποιουδήποτε οχήματος και να προσφέρει άμεση ευρυζωνική σύνδεση οπουδήποτε. Η κεραία ελέγχεται με την αξιοποίηση του Web interface που ενσωματώνεται στον controller. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για χρήση από ανθρώπους που δεν είναι τεχνικοί και η λειτουργία του είναι απλή αφού προϋποθέτει μόνον το άνοιγμα της εφαρμογής και την επιλογή "χρήσης".

 

Πληροφορίες: www.imt-solutions.com & www.vislink.com  & Pierides TechnoSystems (PTS)*
* Διανομέας Ελλάδος & Κύπρου

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 09:43

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group