το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 12:05

Η Panasonic επιλέγει ασύρματες λύσεις από την IMT Vislink.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ασύρματη λύση από IMT Vislink και κάμερα Panasonic AK UC3000 Ασύρματη λύση από IMT Vislink και κάμερα Panasonic AK UC3000

Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται για να προσφέρουν συμβατότητα ‘FocalPoint’ Camera Control στην 4K Studio Κάμερα AK-UC3000 και τον Controller AK-HRP100.

Η xG Technology, Inc. (“xG” ή “Εταιρεία”) (Nasdaq: XGTI, XGTIW), της οποίας τα brands IMT Vislink αναγνωρίζονται ως κορυφαία παγκοσμίως στον τομέα live video communications των αγορών broadcast, δικαιοσύνης και άμυνας, ανακοίνωσε τη συνεργασία με την Panasonic, κατά την οποία η εξωτερική ασύρματη λύση από IMT Vislink θα ενοποιείται με τη σειρά studio κάμερας της Panasonic, επιτρέποντας τη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης ροής εργασίας για το γύρισμα, τη μετάδοση και τη λήψη video σε διάφορες broadcast εφαρμογές.

Η AK-UC4000 της Panasonic θα λαμβάνει μία αναβάθμιση λογισμικού από τον Σεπτέμβριο του 2018, η οποία θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα για έξοδο 4K μέσω μίας εκ των εξόδων 12G-SDI από την κεφαλή. Όταν συνδυάζονται με τον πομπό HCAM της IMT Vislink, οι κάμερες AK-UC3000, AK-HC5000 και AK-UC4000 θα επιτρέπουν την ασύρματη μετάδοση εικόνας Full HD, ενώ μετάδοση 4K θα αξιοποιείται από UC3000 και UC4000.

Ο Dean Chettra, Διευθυντής Global Channel Manager IMT Vislink, δηλώνει: “Η λύση HCAM αποτελεί την επόμενη γενιά HEVC 4K UHD ασύρματων πομπών, υποστηρίζοντας εφαρμογές όπως ENG και μετάδοσης αθλητικών. Η λύση HCAM που διαθέτει υψηλή ευελιξία και διαμορφώσιμες επιλογές ανάρτησης-τοποθέτησης καθώς και διαισθητικά video interfaces, μπορεί να αναρτηθεί στις broadcast κάμερες, σε ENG κάμερες και σε prosumer κάμερες, γεγονός που διευρύνει την ελκυστικότητα του ως προς την αγορά.”

Ο Stefan Hofmann, Sales Engineering Manager της Panasonic, είπε: “Με user-interchangeable RF modules και με μία σειρά από επιλογές λογισμικού, η λύση HCAM συνεχίζει την καινοτομία της σειράς ασύρματων συστημάτων κάμερας υψηλής απόδοσης της IMT Vislink. Πιστεύουμε ότι οι χρήστες μας θα διαπιστώσουν πως η ανάπτυξη που φέραμε από κοινού εις πέρας θα εξασφαλίσει μία ομαλή ροή εργασίας για τη ζωντανή ασύρματη μετάδοση.”

Η λύση HCAM διαθέτει εναλλάξιμα, ανθεκτικά στο πέρασμα του χρόνου διπλά SFP modules που υποστηρίζουν quad 3/6/12G SDI/HDMI/Οπτικής Ίνας/SMPTE 2022-6 HD-SDI μέσω IP interfaces, καθώς και Wi-Fi, αλλά και Bluetooth® έλεγχο μέσω μίας αποκλειστικής Android και iOS εφαρμογής.

Επί του παρόντος η διάθεση εξωτερικών ασύρματων λύσεων από IMT Vislink γίνεται για τις κάμερες AK-UC3000 και AK-UC4000. Τούτο βασίζεται στην υπάρχουσα HCAM transceiver μονάδα που υποστηρίζει HD και UHD, υπό τη βάση της εναλλαγής.

 

Πληροφορίες: www.vislink.com & Pierides TechnoSystems Ltd (PTS)*
& Intertech SA**
*Διανομέας Ελλάδος & Κύπρου των προϊόντων της Vislink
** Διανομέας Ελλάδος των προϊόντων της Panasonic

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 12:18

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group