το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 11:57

Η LiveU θα παρέχει Ζωντανή 4K HEVC Κάλυψη των Χειμερινών Αγώνων για πρώτη φορά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Έχει ήδη γίνει κράτηση ενός αριθμού-ρεκόρ μονάδων της LiveU για τους επερχόμενους αγώνες στη Νότιο Κορέα.

Η LiveU παρέχει ζωντανή κάλυψη με 4K HEVC video για πρώτη φορά σε μία σημαντική εκδήλωση όπως αυτή των Χειμερινών Αγώνων (Winter Games) στην PyeongChang της Νοτίου Κορέας. Η LiveU θα υποστηρίξει παγκόσμιους broadcasters από περισσότερες των 40 χωρών με έναν αριθμό ρεκόρ μονάδων σύνδεσης μέσω κινητής τηλεφωνίας και με μία ειδική ομάδα που θα βρίσκεται επί τόπου καθ' όλη τη διάρκεια των Αγώνων.

Ο Ronen Artman, Αντιπρόεδρος Marketing της LiveU, είπε: “Τα τελευταία 10 χρόνια η LiveU υποστήριξε broadcasters σε Χειμερινούς και Θερινούς Αγώνες και αυτή τη φορά δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Η ζήτηση για μονάδες ήταν μεγαλύτερη του αναμενομένου με κρατήσεις από broadcasters και από τις πέντε ηπείρους. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη νεότερη τεχνολογία 4K HEVC μετάδοσης ώστε να μπορούν να ακολουθούν την πρόοδο των αθλητών και να προσφέρουν behind-the-scenes κάλυψη από τα στάδια, τις αρένες και τοις πλαγιές με απαράμιλλη ποιότητα και αξιοπιστία. Θα εγγυηθούμε τη καλύτερη δυνατή τηλεοπτική και διαδικτυακή κάλυψη για τους τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο. Μεριμνούμε και για τα συνεργεία κάμερας δίδοντας τους ένα ειδικό kit που θα τους κρατήσει ζεστούς!”

Η ναυαρχίδα της LiveU, δηλαδή η φορητή λύση μετάδοσης LU600 με την 4K HEVC Pro card προσφέρει ανώτερης απόδοσης video σε live streaming για διεθνείς ειδήσεις και κάλυψη αθλητικών γεγονότων. Αυτή η λύση επιτρέπει στους επαγγελματίες broadcasters και τους δημιουργούς περιεχομένου να επωφεληθούν από το απαράμιλλης απόδοσης video με την εξαιρετική αποτελεσματική χρήση του bandwidth, χρησιμοποιώντας μία από τις μικρότερες φορητές μονάδες σύνδεσης μέσω κινητής τηλεφωνίας (cellular bonding).

Η LiveU κάλυψε για πρώτη φορά τους Θερινούς Αγώνες στο Πεκίνο το 2008 και παρείχε από τότε ζωντανή video κάλυψη σε κάθε σημαντικό παγκόσμιας εμβέλειας αθλητικό γεγονός. Αυτό το καλοκαίρι η LiveU θα υποστηρίξει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου (2018 FIFA World Cup Russia™) που θα διεξαχθεί στη Ρωσία, που αναμένεται να αποτελέσει το μεγαλύτερο ζωντανό γεγονός που καλύφθηκε έως σήμερα σε 4K.

 

Πληροφορίες: www.liveu.tv & Pierides TechnoSystems Ltd (PTS)*
*Διανομέας Ελλάδος & Κύπρου

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 12:02

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group