το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 10:12

Το πρόγραμμα trade-in της Autoscript προσφέρει στους πελάτες έναν τρόπο αναβάθμισης στο WinPlus-IP.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Το σύστημα teleprompting WinPlus-IP της Autoscript προσφέρει στους broadcasters prompting μέσω IP, ή με παραδοσιακό video σήμα, ή οποιονδήποτε συνδυασμό τους Το σύστημα teleprompting WinPlus-IP της Autoscript προσφέρει στους broadcasters prompting μέσω IP, ή με παραδοσιακό video σήμα, ή οποιονδήποτε συνδυασμό τους

Η έκπτωση αναβάθμισης στο λογισμικό επόμενης γενιάς είναι διαθέσιμη σε όλους με την ανταλλαγή του υπάρχοντος εξοπλισμού Prompting από οποιοδήποτε Brand.

Η Autoscript, κορυφαία στον κόσμο εταιρεία παραγωγής εξοπλισμού teleprompting, προσφέρει ειδικά πακέτα στους broadcasters που επιζητούν την αναβάθμιση στη νεότερη έκδοση του λογισμικού της WinPlus, που αποτελεί μέλος της βραβευμένης σειράς προϊόντων Intelligent Prompting ("IP"). Όλοι μπορούν τώρα να μετακινηθούν σε ένα σύστημα WinPlus-IP με μία μειωμένη τιμή, απλά ανταλλάσοντας τον υπάρχον εξοπλισμό τους για prompting που προέρχεται από οποιοδήποτε brand.

Το WinPlus-IP, προσφέρει στους χρήστες (ως standard) την επιλογή prompting μέσω IP για remote και multistudio παραγωγές, ή τη χρήση παραδοσιακού video σήματος (για παράδειγμα HD-SDI) για άμεση απρόσκοπτη ενοποίηση με οποιαδήποτε studio περιβάλλον. Αυτή η ευέλικτη προσέγγιση αποτελεί το τελευταίο παράδειγμα της συνεχούς δέσμευσης της Autoscript που επιτρέπει στους πελάτες την επιλογή της ροή εργασίας που επιθυμούν, μία θεμελιώδη αρχή που αποδεικνύεται και από την αδιάλειπτη υποστήριξη της εταιρείας για τους χρήστες του παλαιότερου λογισμικού WinPlus.

Το WinPlus-IP είναι το νεότερο λογισμικό prompting της Autoscript, συμβατό με όλα τα κορυφαία υπολογιστικά συστήματα αίθουσας σύνταξης (newsroom computer systems). Με την αναβάθμιση στο WinPlus-IP, οι χρήστες της Autoscript μπορούν να επωφεληθούν από ένα ευρύ φάσμα νέων δυνατοτήτων που σχεδιάστηκαν για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία του prompting. Το WinPlus-IP και οι τα σχετικά παρελκόμενα (accessories) του προσδίδουν στους χρήστες την ευελιξία για να επιλέξουν το prompting που βασίζεται στο Ethernet, τις παραδοσιακές baseband video ροές εργασίας, ή οποιανδήποτε συνδυασμό τους με βάση τις απαιτήσεις τους. Το αποτέλεσμα είναι περισσότερο ευέλικτο prompting, καθώς και ταχύτερο editing και λειτουργία μαζί με το ευκολότερο setup, τη διαμόρφωση και την παρακολούθηση της κατάστασης (status monitoring) στη βιομηχανία.

"Το WinPlus-IP αποτελεί την νεότερη εξέλιξη στο κορυφαίο λογισμικό prompting του κόσμου και ήδη χρησιμοποιείται από εκατοντάδες κορυφαίους broadcasters παγκοσμίως," είπε ο Robin Brown, Διευθυντής Προϊόντος της Autoscript. "Με αυτά τα πακέτα αναβάθμισης καταστήσαμε ευκολότερη και πιο προσιτή για όλους τη μετάβαση σε λογισμικό επόμενης γενιάς. Παρέχουμε όλα όσα χρειάζονται οι πελάτες για τη μετάβασή τους στη νεότερη έκδοση με μία μειωμένη τιμή και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ανταλλάξουν τον εξοπλισμό prompting από άλλο brand που έχουν στην κατοχή τους. Και φυσικά θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους πελάτες που γνωρίζουν και εμπιστεύονται το παλιό λογισμικό μας WinPlus έως ότου να είναι έτοιμοι για την αναβάθμισή του."

 

Πληροφορίες: www.autoscript.tv/trade-up-to-winplus-ip/ & Ariston BTS*
* Διανομέας Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 10:30

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group