το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 13:44

Η Egripment Support Systems αποκαλύπτει το νέο της Σύστημα Motorized Slider.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Επισκεφθείτε μας στην Έκθεση CABSAT |Oasis Enterprises LLC| 12-14 Μαρτίου 2019 - Περίπτερο C2-10, Hall-2 στο DWTC.

Η Egripment Support Systems, κατασκευάστρια εταιρεία high-end συστημάτων υποστήριξης καμερών και remote broadcast λύσεων για την κινηματογραφική και την broadcast βιομηχανία, παρουσιάζει το νέο της Motorized Slider System.

Egripment Motorized Slider System 2

Το Egripment Slider αποτελεί travelling dolly που είναι σχεδιασμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Slider Dolly για ζωντανές εφαρμογές όπως ζωντανά shows, συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις και reality tv.

Σε άλλες περιπτώσεις το Egripment Slider θα αποτελέσει την καλύτερη remote λύση για πλήρως ελεγχόμενες με μοτέρ εφαρμογές, επιτρέποντας σας να ελέγξετε συνεχώς και με ακρίβεια τις κινήσεις του dolly.

Egripment Motorized Slider System 3

Το Egripment Slider Dolly System αποτελείται από μία μικρή βάση dolly υψηλής ποιότητας μαζί με τους ήσυχους τροχούς για τις ράγες (tracks) που βασίζονται στη ράγα ακριβείας από αλουμίνιο. Το χαμηλό προφίλ του dolly δέχεται οποιονδήποτε τύπο Υδραυλικής Κεφαλής (100mm, 150mm ή Mitchell) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με Dome Camera, ή με άλλη μικρότερου μεγέθους κεφαλή, όπως 205, ή 301 Remote Head. Το dolly οδηγείται από ένα μοτέρ που είναι τοποθετημένο στο trackwheel του dolly.

Egripment Motorized Slider System 4

Τα τμήματα της ράγας είναι διαθέσιμα σε αλουμίνιο ή χάλυβα, ευθεία ή καμπυλωτά. Πέρα από τις standard μήκους ράγες, διατίθενται ευθείες και καμπυλωτές ράγες σε ειδικά μήκη και διαμέτρους.

 

Πληροφορίες: http://egripment.com & Calavitis S.A.*
* Μεταπωλητής Ελλάδος

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - CALAVITIS S.A., Αθήνα 01-02-2019

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 14:39

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group