το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 12:26

Η Egripment Support Systems, αποκαλύπτει το νεότερο τηλεσκοπικό γερανό της από ανθρακόνημα, “THE EGRIPMENT XTREME T10.”

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η Egripment Support Systems, κατασκευάστρια εταιρεία high-end συστημάτων υποστήριξης καμερών και remote broadcast λύσεων για την κινηματογραφική και την broadcast βιομηχανία, παρουσιάζει το νέο της hardware και software εργαλείο ARC Compensation για τον νεότερο Τηλεσκοπικό Γερανό της (Telescoping Crane) XTREME T10.

Αυτή η νέα δυνατότητα προσδίδει στον χειριστή ένα εργαλείο για την αυτοματοποίηση της κίνησης του βραχίονα. Υπάρχουν τρεις τρόποι για να καθορίσετε την αυτοματοποιημένη τηλεσκοπική κίνηση σχετικά με τις θέσεις pan και tilt. Η λύση ARC Compensation προσθέτει την απαιτούμενη λειτουργικότητα για τις αυτοματοποιημένες κινήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κατακόρυφων ευθειών γραμμών, αλλά και της οριζόντιας plane και pan αντιστάθμισης-επανόρθωσης (compensation). Αυτό το software module σας παρέχει την ακρίβεια για να κάνετε άψογες κατακόρυφες ευθείες γραμμές, αλλά και οριζόντιο plane ή divine ενός τετραγώνου και όλα αυτά με την ενεργοποίηση μόνον ενός πλήκτρου.

THE EGRIPMENT XTREME T10 SCREEN 2 720

THE EGRIPMENT XTREME T10 SCREEN 3 720

THE EGRIPMENT XTREME T10 SCREEN 4 720

 

Αντί να κατασκευάσουμε πρώτα έναν γερανό και εν συνεχεία να αποφασίσουμε πως θα τον κάνουμε να λειτουργεί για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα της broadcast και κινηματογραφικής βιομηχανίας, δημιουργήσαμε εξ’ αρχής τον Xtreme T10 έτσι ώστε να είναι έτοιμος για το μέλλον.
Η Egripment προσπαθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο της βιομηχανίας όχι μόνον με το να είναι πρωτοπόρα, αξιοποιώντας τα νεότερα υλικά όπως το ανθρακόνημα, αλλά και αναπτύσσοντας νέα εργαλεία σε μορφή λογισμικού που καθιστούν εφικτή την εφαρμογή των προϊόντων της για AR/VR χρήση και Αυτοματισμό.

Ωστόσο, λόγω της ευχρηστίας που εμπεριέχεται στη σχεδίαση κάθε προϊόντος της Egripment, ο Xtreme T10 είναι απολύτως κατάλληλος για χρήση ως συμβατικός Τηλεσκοπικός Γερανός με την αξιοποίηση της λύσης ARC Compensation.

THE EGRIPMENT XTREME T10 720

 

Διαθέτοντας κορυφαίες καινοτομίες που έχουν εξέχουσα σημασία για τις ζωντανές εφαρμογές και για τα studios εικονικής (virtual) και επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality), ο Xtreme T10 αποτελεί ένα πολύπλευρο σύστημα που θα ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό πολλές και διάφορες παραγωγές.

Επισκεφθείτε μας στην Έκθεση CABSAT |Oasis Enterprises LLC| 12-14 Μαρτίου 2019 - Περίπτερο C2-10, Hall-2 στο DWTC.

 

Πληροφορίες: http://egripment.com & Calavitis S.A.*
* Μεταπωλητής Ελλάδος

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - CALAVITIS S.A., Αθήνα 01-02-2019

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 12:37

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group