το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 16:53

H Anton/Bauer παρουσιάζει την Dionic XT, ανεβάζοντας τον πήχη της απόδοσης των μπαταριών και της αξιοπιστίας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Η νέα μπαταρία Dionic XT από την Anton/Bauer Η νέα μπαταρία Dionic XT από την Anton/Bauer

Η Anton/Bauer, ένα brand του Ομίλου Vitec, παρουσίασε την Dionic XT, τη νεότερη γενιά της δημοφιλούς σειράς μπαταριών της Dionic οι οποίες προορίζονται για broadcast και 14.4V Κινηματογραφικές εφαρμογές. Διαθέσιμη σε V-Mount και Gold Mount, η υψηλής απόδοσης και μικρών διαστάσεων Dionic XT αποτελεί μία 14V μπαταρία ιόντων λιθίου (Li-ion), ικανή να παρέχει έως και 12amps για την εξασφάλιση συνεχούς τροφοδοσίας των κινηματογραφιστών, των broadcasters, των εταιρειών ενοικίασης και άλλων πελατών για τους οποίους η απόδοση της μπαταρίας και η αξιοπιστία είναι κρίσιμης σημασίας.

"Ως αντικαταστάτρια των δημοφιλών μας σειρών μπαταριών CINE και Dionic HC -αμφότερες αποτελούν πρότυπα της βιομηχανίας στις Η.Π.Α.- η σειρά Dionic XT αποτελεί νέο σημείο αναφοράς ως προς τα on-board συστήματα διαχείρισης μπαταριών, την απόδοση και την αξιοπιστία. Επειδή η Dionic XT είναι διαθέσιμη ως V-Mount, καθώς και με την κλασική λύση της Anton/Bauer Gold Mount, οι πελάτες σε όλον τον κόσμο μπορούν να επωφεληθούν από όλα τα πλεονεκτήματα της κτήσης λύσης της Anton/Bauer και από την ανώτερη τεχνολογία ανεξαρτήτως της επιλογής τους ως προς camera mount," είπε ο Andrew Butler, Διευθυντής Προϊόντος της Anton/Bauer, Vitec Production Solutions. "Έχοντας δοκιμασθεί σε ακραίες συνθήκες, οι μπαταρίες Dionic XT προσδίδουν στους χειριστές της κάμερας τη σιγουριά για να προχωρήσουν περαιτέρω και να εργαστούν περισσότερο ώστε να αποδώσουν εξαιρετικές εικόνες. Το καλύτερο απ' όλα, η Dionic XT προέρχεται από την Anton/Bauer, κάτοχο του ρεκόρ βραβευμένης αρτιότητας ως προς τη φορητή τροφοδοσία επί μισό αιώνα."

Anton Bauer Bertie Gregory lr

Ο δημιουργός ταινιών για την άγρια ζωή και φωτογράφος Bertie Gregory δοκίμασε τις νέες μπαταρίες Dionic XT σε ακραίες συνθήκες στο νησί της Νότιας Γεωργίας της Ανταρκτικής

 

Διαθέσιμη σε δύο μοντέλα, Dionic XT90 και Dionic XT150, η σειρά Dionic διαθέτει υψηλής στιβαρότητας κατασκευή από ABS και καουτσούκ που προστατεύει τη μπαταρία, εξασφαλίζοντας απόδοση που αποτελεί πρότυπο για τη βιομηχανία, ακόμη και στις πλέον απαιτητικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων της υπερβολικής ζέστης, της υγρασίας και του κρύου. Η ανώτερη τεχνολογία κυψελών της Dionic XT δημιουργήθηκε για μέγιστο κύκλο ζωής, επιτρέποντας στην μπαταρία να φορτίζεται ακόμη περισσότερες φορές σε σχέση με άλλες μπαταρίες για την ανώτερη απόσβεση της επένδυσής σας και την καλύτερη διαχείριση.

Οι μπαταρίες Dionic XT δεν λειτουργούν μόνον με την πλήρη σειρά συστημάτων φόρτισης μπαταριών της Anton/Bauer, αλλά είναι συμβατές και με τα συστήματα ανταγωνιστικών brands προσφέροντας ανώτερη απόδοση για την τροφοδότηση παρελκόμενων (accessories) όπως LED μονάδες φωτισμού. Επιπροσθέτως, όλες οι μπαταρίες Dionic XT διαθέτουν USB (5.0V 2A) και P-TAP συνδετήρες (connectors) για την τροφοδοσία παρελκόμενων, αλλά και μία ευανάγνωστη LCD οθόνη για την παρακολούθηση του χρόνου λειτουργίας και της χωρητικότητας. Αμφότερες εκδόσεις, V-Mount και Gold Mount, είναι πιστοποιημένες ως προς τη μεταφορά τους αεροπορικώς για εργασία σε μεγάλες αποστάσεις.

Η Dionic XT προσφέρει πανίσχυρα οφέλη σε πολλούς και διαφορετικούς πελάτες. Κινηματογραφιστές, Διευθυντές Φωτογραφίας και Χειριστές Κάμερας μπορούν να βασίζονται στην εξαιρετική αξιοπιστία αυτών των μπαταριών, στην υψηλή χωρητικότητα τους και στη μακρά διάρκεια ζωής τους κατά τα εξωτερικά γυρίσματα σε απαιτητικές και ακραίες συνθήκες. Στους μεγάλους broadcasters και τις εταιρείες ενοικιάσεων εξοπλισμού η Dionic XT προσφέρει εξαιρετική απόσβεση της επένδυσής τους και την καλύτερη δυνατή διαχείριση μέσω δυνατοτήτων όπως το ευφυές on-board σύστημα διαχείρισης της μπαταρίας. Οι ιδιοκτήτες και οι χειριστές μονάδων που καταναλώνουν αρκετό ρεύμα όπως φορητές μονάδες, για παράδειγμα οι on-location producers που εργάζονται με φορητές μονάδες LED φωτισμού γνωρίζουν ότι η Dionic XT θα διατηρήσει τις μονάδες τους σε λειτουργία με τη μέγιστη δυνατή απόδοση. Τέλος, οι χρήστες και οι ιδιοκτήτες/χειριστές συστημάτων σταθεροποίησης κάμερας μπορούν να βασίζονται σε αυτές τις μικρού μεγέθους, ανθεκτικές και μεταφερόμενες μπαταρίες που μπορούν να φορτιστούν με τη χρήση συστήματος φόρτισης οποιουδήποτε κατασκευαστή.

Ο δημιουργός ταινιών για την άγρια ζωή και φωτογράφος Bertie Gregory δοκίμασε στην πράξη τις νέες μπαταρίες Dionic XT σε ακραίες συνθήκες στο απομακρυσμένο νησί της Νότιας Γεωργίας της Ανταρκτικής. Ο ίδιος αναφέρει: "Για μένα τα τρία στοιχεία που διακρίνουν την Dionic XT είναι ότι λειτουργεί πραγματικά καλά στο κρύο (σε εκείνη την περιοχή πραγματικά κάνει πολύ κρύο), διαθέτει εξαιρετική χωρητικότητα ενέργειας και μου επιτρέπει να εξοικονομώ βάρος και χώρο. Όπως μπορείτε να δείτε το setup μου είναι μεγάλο και βαρύ και ως εκ τούτου το γεγονός ότι είναι τόσο λεπτές και ζυγίζουν σχεδόν τίποτα είναι σημαντικό και καθιστά τη δουλειά μου κατά πολύ πιο εύκολη."

Dionic XT90 και Dionic XT150 είναι τώρα διαθέσιμες με τιμή που ξεκινάει από τα 499 δολάρια Η.Π.Α.

 

Πληροφορίες: http://dionic.antonbauer.com & Καλαβίτης Α.Ε.Ε.*
* Μεταπωλητής Ελλάδος

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Καλαβίτης Α.Ε.Ε. - Αθήνα, 12 Ιουνίου 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 17:00

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group