το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 16:28

Ο Όμιλος Vitec παρέχει εξοπλισμό υπερσύγχρονης τεχνολογίας για το Sundance Directors Lab.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ως επίσημος Προμηθευτής του Ινστιτούτου Sundance (Sundance Institute), το Vitec Group προμήθευσε συστήματα φορητής τροφοδοσίας και στήριξης κάμερας από τα τέσσερα κορυφαία στη βιομηχανία brands του, δηλαδή από Anton/Bauer, OConnor, Sachtler και Vinten για το Sundance Institute Directors Lab 2017, γεγονός που σηματοδοτεί τα πολλά συναπτά έτη υποστήριξης αυτής της σημαντικής εκδήλωσης για τη δημιουργία ταινιών από το Vitec Group.

Δεκατρία νέα projects ανεξάρτητων ταινιών από την Κούβα, τη Χιλή και την Κένυα έως το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Η.Π.Α. επελέγησαν για το Directors Lab 2017, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Sundance Mountain Resort (όρη Wasatch της Utah). Υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή του Προγράμματος Κινηματογραφικών Ταινιών του Sundance Institute, Michelle Satter, τα Labs προσφέρουν στους δημιουργούς ταινιών τη μοναδική ευκαιρία να επωφεληθούν από τις πιο ελκυστικές ιδέες τους σε ένα αναπτυξιακό περιβάλλον. Στο Directors Lab οι δημιουργοί ταινιών, πρόβαραν, γύρισαν και μόνταραν σημαντικές σκηνές από τα σενάρια τους, συνεργαζόμενοι στενά με δημιουργικούς συμβούλους, ηθοποιούς και συνεργεία παραγωγής σε μία εμπεριστατωμένη και πρακτική διαδικασία που οδηγεί στη δημιουργική ανάπτυξη.

"Το Directors Lab μας συγκεντρώνει την κοινότητα των καλλιτεχνών από τις Η.Π.Α. και όλον τον κόσμο, προκειμένου να μάθουν, να ανακαλύψουν και να πάρουν ρίσκα σε ένα καθαρά workshop περιβάλλον. Αυτά τα 13 projects που βασίζονται σε καλλιτέχνες θα προχωρήσουν μέσω του συστήματος υποστήριξης μας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με το June Lab (Lab Ιουνίου) να αποτελεί κεντρικό κομμάτι του προγράμματος μας," είπε ο Ian Calderon, Ανώτερος Σύμβουλος Ψηφιακών Πρωτοβουλιών του Sundance Institute Directors Lab. "Κάθε χρόνο στηριζόμαστε στους ηγέτες της βιομηχανίας όπως το Vitec Group για την υποστήριξη αυτού του πολύτιμου προγράμματος και ο εξοπλισμός από τα brands του Vitec Group επιτρέπει στους συμμετέχοντες directors την εργασία με υπερυψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό."

Το brand Anton/Bauer του Vitec Group προμήθευσε μία σειρά από λύσεις φορητής τροφοδοσίας, συμπεριλαμβανομένων των 21 μπαταριών ιόντων λιθίου 14,4volt Digital G90, των 5 Quad Gold Mount φορτιστών LP4 και άλλων καλωδίων και παρελκόμενων (accessories). Επιπροσθέτως, η OConnor παρείχε δύο κεφαλές κάμερας 1030DS και δύο τριπόδια 30L με midlevel spreaders, ενώ η Sachtler προμήθευσε δύο Συστήματα της 18 S2 ENG 2 και δύο Συστήματα 7+7 ENG 2 CF (υδραυλικές κεφαλές κάμερας και τριπόδια - combos) και τέλος η Vinten προσέφερε το σύστημα υδραυλικής κεφαλής κάμερας και τρίποδα Vision 100 με ground spreader.

Ο Βοηθός Κάμερας, Chris Crisenbery, που έχει εξυπηρετήσει directors και συμμετέχοντες στο Directors Lab, σχολίασε: "Μία από τις πιο σημαντικές προτεραιότητες ενός Βοηθού Κάμερας είναι να διατηρήσει την κάμερα ασφαλή και τούτο ισχύει για μία ποικιλία setups κάμερας και βασικό στοιχείου τούτου αποτελεί ένας στιβαρός και αξιόπιστος τρίποδας με υδραυλική κεφαλή. Η εργασία με το σύστημα τρίποδα της Vinten αποτελεί μία φανταστική εμπειρία που μου παρείχε ηρεμία, γνωρίζοντας ότι η κάμερα δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. Το balance της κεφαλής Vision 100 ήταν γρήγορο και απλό παρέχοντας στον χειριστή μας ένα αποτελεσματικό εργαλείο με ομαλή κίνηση pan και tilt για τη λήψη του επιθυμητού frame."

"Το Πρόγραμμα Lab βρίσκεται στο επίκεντρο της ετήσιας υποστήριξης του Sundance Institute προς τους ανεξάρτητους καλλιτέχνες και του ανεξάρτητου κινηματογραφικού κινήματος," είπε ο ErinRose Widner, Διευθυντής Channel Marketing Αμερικής του Vitec Group. "Η αφοσίωση του Ινστιτούτου σε αυτούς τους καλλιτέχνες παρέχει τις δυνατότητες για μία πολύπλευρη δημιουργική και πολιτιστική επίδραση και ως εκ τούτου πρόκειται ακριβώς για τον τύπο προσπάθειας που εμείς στο Vitec Group δεσμευόμαστε να στηρίζουμε."

 

Πληροφορίες: www.vitecgroup.com & Calavitis S.A.*
* Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής και Επισκευαστής Προϊόντων Sachtler, OConnor και Anton/Bauer του Vitec Group στην Ελλάδα

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Calavitis S.A. - Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 16:42

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group