Ενοποίηση της Evertz με τη Zixi SDVP για την IP Διανομή Video.

Η Εγγενής Ενοποίηση καθιστά απρόσκοπτη τη διανομή, με ιδιαιτέρως μικρή καθυστέρηση, για τις Εφαρμογές Νέων Μέσων.



Waltham, MA - 08 Απριλίου 2021 - Η Zixi, ηγέτης της Βιομηχανίας στη ζωντανή μετάδοση video μέσω οποιουδήποτε IP με αξιοπιστία και broadcast ποιότητα, καθώς και αρχιτέκτων της Βραβευμένης Πλατφόρμας Video που Καθορίζεται από το Λογισμικό (Software-Defined Video Platform - SDVP), ανακοίνωσε σήμερα την ενοποίηση και τη συνεργασία με την Evertz, τον ηγέτη παγκοσμίως στις λύσεις τεχνολογίας Μέσων και Ψυχαγωγίας. Η Evertz ενοποιείται εγγενώς με την SDVP, συμπεριλαμβανομένου του ZEN Master και αυτό αφορά στη σειρά XPS της Evertz, την πλατφόρμα της για video streaming σε πραγματικό χρόνο, η οποία παρέχει κωδικοποίηση video με broadcast ποιότητα και εξαιρετικά μικρή καθυστέρηση για κρίσιμες εφαρμογές.

Η σειρά XPS αποτελεί μέρος της σειράς λύσεων υποδομής video της Evertz για εφαρμογές τηλεόρασης, τηλεπικοινωνιών και νέων μέσων, όπως απομακρυσμένη συνεισφορά 4K, monitoring των return feeds, απομακρυσμένη λειτουργία και monitoring, Esports, ζωντανές συνεντεύξεις, mission command και έλεγχος και διανομή IPTV. Ως μία ευέλικτη και επεκτάσιμη πλατφόρμα που είναι τόσο αρθρωτή (modular), όσο και αυτόνομη, η XPS υποστηρίζει έως και τέσσερις ταυτόχρονες κωδικοποιήσεις ή αποκωδικοποιήσεις video 1080p50/60 HD, οι οποίες μπορούν να διαμορφωθούν με το λογισμικό για εναλλαγή μεταξύ κωδικοποιητή τεσσάρων καναλιών, αποκωδικοποιητή τεσσάρων καναλιών, ή συνδυασμό δύο κωδικοποιήσεων και δύο αποκωδικοποιήσεων. Επιπλέον, η σειρά XPS υποστηρίζει έως και 4K UHD αναλύσεις video 2160p50/60 με 32 κανάλια ήχου, με υποστήριξη για διαφορετικά πρότυπα συμπίεσης, όπως HEVC ή H.264 σε οποιοδήποτε IP δίκτυο. Επίσης, η πλατφόρμα XPS υποστηρίζει τη νεότερη τεχνολογία iTrak, για την οποία εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που αφορά στον συγχρονισμό πολλών καμερών από πολλές τοποθεσίες για cloud παραγωγή αξιοποιώντας το BRAVO Studio της Evertz. Ακόμη, η XPS υποστηρίζει μοναδικά τη δράση σε πραγματικό χρόνο με εξαιρετικά μικρή καθυστέρηση, με video κατά την υψηλότερη ποιότητα, για εφαρμογές λειτουργίας 24/7.

Το πρωτόκολλο Zixi που περιλαμβάνει η SDVP είναι ένα ανθεκτικό πρωτόκολλο αντιμετώπισης της κίνησης, το οποίο λαμβάνει υπ’ όψιν το δίκτυο, προσαρμοζόμενο στις διάφορες συνθήκες του δικτύου, χρησιμοποιώντας κατοχυρωμένες δυναμικές τεχνικές Forward Error Correction (διόρθωσης σφαλμάτων) για τη μεταφορά video δίχως σφάλματα μέσω IP, με χρόνο λειτουργίας 99,9999% και με ελάχιστη καθυστέρηση. Παρέχει την καλύτερη ασφάλεια με κρυπτογράφηση DTLS και AES, επιτρέπει την προστατευμένη μεταφορά για multicast, παρέχει εξοικονόμηση εύρους ζώνης και επιτρέπει την αντιμετώπιση περιπτώσεων encoder backpressure. Ενοποιημένο είναι και το επίπεδο ελέγχου του Zixi ZEN Master ώστε να επιτρέπεται στους χρήστες να διαχειρίζονται διαμορφώσεις μεγάλης κλίμακας και να οργανώνουν, αναλύουν, παρακολουθούν καθώς και να αναφέρουν σχετικά με τα live video streams και τις συσκευές, για όλες τις συσκευές της σειράς XPS καθώς και για τις συσκευές των πελατών του Zixi Enabled Network, τις ολοκληρωμένες εφαρμογές υλισμικού (hardware) και λογισμικού, τις πλατφόρμες και τους παρόχους υπηρεσιών με προτυποποίηση (standardized) κατά τη Zixi. Ως μέρος του ZEN Master, η Intelligent Data Platform (ευφυής πλατφόρμα δεδομένων) της Zixi συγκεντρώνει 3 δισεκατομμύρια data points την ημέρα από ολόκληρο το Zixi Enabled Network και χρησιμοποιεί προηγμένα στοιχεία ανάλυσης, μηχανική μάθηση και τα μοναδικά δεδομένα τηλεμετρίας για το video της Zixi για την παροχή ειδοποιήσεων με βάση patterns και πληροφορίες που βοηθούν τις Εταιρείες Μέσων να βελτιστοποιήσουν τις broadcast λειτουργίες τους εστιάζοντας στους πόρους τους προκειμένου να διορθώσουν τα σφάλματα πριν αυτά προκύψουν και να μειώσουν το κόστος από την ανάλυση των βασικών αιτίων.

"Η SDVP και το πρωτόκολλο της Zixi επιτρέπουν στους κοινούς πελάτες μας να υλοποιήσουν video με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και με εξαιρετικά μικρή καθυστέρηση," δήλωσε ο Harjinder Sandhu, Διευθυντής Επιχειρηματικών Λύσεων Κωδικοποίησης & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Evertz. “Μία κοινή λύση είναι ακριβώς αυτό που ζητούν οι χρήστες σε Esports, live 4K καθώς και σε άλλες κρίσιμες περιπτώσεις χρήσης.

“Zixi και Evertz μοιράζονται το ίδιο όραμα ως προς την καινοτομία προκειμένου να προσφέρουν την εμπειρία της καλύτερης ποιότητας,” δήλωσε ο John Wastcoat, Αντιπρόεδρος Συμμαχιών και Marketing της Zixi. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε μία μοναδική λύση για τη διανομή ζωντανού video με μικρή καθυστέρηση και broadcast ποιότητα, την οποία οι πελάτες μας είναι εφικτό να διαχειριστούν με το επίπεδο ελέγχου του ZEN Master.”

Στο πλαίσιο της εικονικής έκθεσης Zixi Delivers, Zixi και Evertz θα παρέχουν μία επισκόπηση και μία επίδειξη της ολοκληρωμένης προσφερόμενης λύσης τους, την Τετάρτη 21 Απριλίου, 11 π.μ. Ανατολική Ώρα (EST)/4 μ.μ. Ηνωμένου Βασιλείου.

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) Master Low Latency Streaming with Evertz.

Πληροφορίες: https://zixi.com & AmyDV*
* Μεταπωλητής Ελλάδος

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Zixi - Waltham, MA - 8 Απριλίου 2021

Στην ίδια κατηγορία