το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 13:05

Η Digital Projection ανακοίνωσε το λανσάρισμα του πρώτου στον κόσμο πλήρως 4K, 3-Chip LED projector.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο projector Insight 4K LED συνδυάζει τη λεπτομέρεια και την καθαρότητα της πλήρους 4K ανάλυσης με τον εντυπωσιακό χρωματικό χώρο και τα κατάλληλα επίπεδα του μαύρου της προβολής μέσω LED. Η ανώτερη φωτεινότητα και ο εξαιρετικός χρωματικός χώρος που παράγεται από τους projectors 3-Chip LED προβολής της Digital Projections τους διακρίνει από άλλα, οδηγούμενα από LED, μοντέλα της αγοράς.

Στις 4K προβολές ο projector INSIGHT 4K LED παρέχει την εκπληκτική έξοδο των 2.000 Lumen, προσφέροντας 60.000 και πλέον ώρες σταθεράς κατάστασης προβολής σε πλήρως 4K (4096 × 2160) ανάλυση. Η χρήση LED ως πηγή φωτός παρέχει έναν σχεδόν απαλλαγμένο από την ανάγκη συντήρησης projector, που ποτέ δεν απαιτεί αντικατάσταση λάμπας.

Ο INSIGHT 4K LED διαθέτει δυνατότητα πλήρους 4K 3D προβολής και χρησιμοποιεί Display Port 1.2 για τη διάθεση έως 60fps 4096 x 2160 pixels sequential εισόδου μέσω ενός καλωδίου, ή δυνατότητα Dual Pipe εισόδου με 2 x Display Port 1.2 καλώδια. Η προσθήκη τεχνολογίας ColorMaxTM επιτρέπει την αντιγραφή με ακρίβεια του χρώματος σε μία μικτή περιοχή, καθιστώντας τον ως ιδανική λύση για απαιτητικές εγκαταστάσεις σε περιβάλλον με ρυθμιζόμενο φωτισμό.

Οι projectors LED προβολής παράγουν εικόνα με εξαιρετικά υψηλή καθαρότητα χρώματος και κορεσμό. Επιπροσθέτως, όπως καθορίζεται από το εφφέ H-K (Η Διεθνής Ηλεκτροτεχνική Επιτροπή ορίζει το εφφέ Helmholtz-Kohlrausch ως, “Μία αντιληπτή αλλαγή στη φωτεινότητα ενός χρώματος, που παράγεται με την αύξηση της καθαρότητας ενός χρωματικού ερεθίσματος, διατηρώντας τη φωτεινότητα του σταθερή εντός του εύρους της όρασης”), οι LED προβολές γενικώς εμφανίζονται πιο φωτεινές, σε μερικές των περιπτώσεων έως 30% φωτεινότερες από μία προβολή που βασίζεται σε λάμπα, με παρόμοιων μετρήσεων προδιαγραφές έντασης φωτός.

Η πρώτη δημόσια επίδειξη αυτού του projector στην Ευρώπη, μαζί με τη λύση 4K Laser, πραγματοποιείται στην Έκθεση ISE 2015, στο περίπτερο της Digital Projection (Hall 1, Stand F60) και η διάθεση του έχει προγραμματιστεί για το δεύτερο τρίμηνο του 2015.

Πληροφορίες: www.digitalprojection.com & www.amydv.gr (Διανομέας Ελλάδος)

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 13:13

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group