το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 15:45

DPI Insight 4K LED - Το πρώτο 3-Chip 4K LED προβολικό στην αγορά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Digital Projection ανακοίνωσε το πρώτο στον κόσμο 3-Chip προβολικό με τεχνολογία LED και 4Κ ανάλυση.

Ο Insight 4K LED συνδυάζει τη λεπτομέρεια και την καθαρότητα εικόνας της ανάλυσης 4Κ με τον εκπληκτικό χρωματικό χώρο και τα επίπεδα μαύρου της προβολής με φωτισμό LED.
Διαθέτοντας φωτεινότητα 2,000 Lumens, έχει δυνατότητα 60.000 ωρών λειτουργίας με σταθερή απόδοση και Full 4K (4096 × 2160) ανάλυση.
Επίσης ο Insight 4K LED έχει πλήρεις 3D 4Κ δυνατότητες και διαθέτει είσοδο Display Port 1.2 ώστε να λειτουργεί με απόδοση ως και 60fps 4096 x 2160 με μονό καλώδιο ή με Dual Pipe είσοδο και διπλό Display Port 1.2 καλώδιο. Η ύπαρξη επιπρόσθετα της ColorMaxTM τεχνολογίας επιτρέπει την ακριβή απεικόνιση χρώματος, καθιστώντας τον ιδανική λύση για απαιτητικές εγκαταστάσεις σε περιβάλλον με ελεγχόμενο φωτισμό.
Τα προβολικά με φωτισμό LED παράγουν εικόνα με εκπληκτική καθαρότητα χρώματος. Έτσι, όπως αυτό περιγράφεται σαν H-K* effect, τα LED γενικά εμφανίζονται να έχουν αξιοσημείωτα μεγαλύτερη φωτεινότητα, σε μερικές περιπτώσεις ως και 30% μεγαλύτερη, από την προβολή με λάμπα με παρόμοια μετρημένη φωτεινότητα.
Η πρώτη παρουσίαση στην Ευρώπη του συγκεκριμένου συστήματος μαζί και με τον 4Κ Laser, είναι προγραμματισμένη για την ISE 2015, στο Digital Projection booth (Hall 1, Stand F60). Οι πρώτες παραδόσεις του Insight 4K LED εκτιμάται πως θα γίνουν το δεύτερο τρίμηνο του 2015.
H Digital Projection, όντας σε σταθερά ανοδική πορεία, παρουσίασε πρόσφατα το προβολικό HIGHlite Laser και βραβεύτηκε με το ‘Specialist Projector of the Year’ (για την κατηγορία ανω των 5,000 lumens) στα φημισμένα AV Awards.
Η απονομή των AV Awards γίνεται ώστε να αναγνωρίζεται η τεχνολογική υπεροχή στη βιομηχανία Εικόνας και Ήχου.
Σχολιάζοντας την απονομή του βραβείου, ο Chris Axford, Sales & Marketing Manager EMEA για την Digital Projection, είπε «είμαστε ενθουσιασμένοι για το ότι με αυτό το βραβείο χαίρουμε της αναγνώρισης σε μία πολύ ανταγωνιστική κατηγορία. Η εισαγωγή αυτών των επαναστατικών προβολικών συστημάτων στην αγορά αποτελεί μία απόδειξη των επιτευγμάτων της ομάδας μας ανάπτυξης».

 Πληροφορίες: www.amydv.gr  (Διανομέας Ελλάδος)

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου – AmyDV – Βριλήσσια 21 Νοεμβρίου 2014

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 16:00

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group