Το Πολιτιστικό Κέντρο του Βελγίου αναβαθμίζεται με φωτιστικά της ETC.

Τα φωτιστικά Source Four LED Series 3 της ETC επιλέχθηκαν για την αναβάθμιση του διάσημου Πολιτιστικού Κέντρου στο Koksijde του Βελγίου.



Το δημοφιλές Πολιτιστικό Κέντρο διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι οποίες φιλοξενούν παραγωγές χορού, μουσικές εκδηλώσεις, comedy shows, προβολές ταινιών τέχνης και πολλά άλλα.

Ο τοπικός αντιπρόσωπος της ETC FACE ηγήθηκε της εγκατάστασης του εξοπλισμού στον χώρο σε συνεργασία με τον Account Manager Koen Ceulemans και την ομάδα του, και τον επικεφαλής τεχνικό του χώρου Miguel Rooms και την τεχνική του ομάδα.

Το Πολιτιστικό Κέντρο χρησιμοποιούσε μέχρι πρότινος φωτιστικά συμβατικής τεχνολογίας  (βολφραμίου) και προχώρησε στην αντικατάσταση τους με φωτιστικά LED στο πλαίσιο ενός σχεδίου μείωσης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων κατά 75%.

Η αναβάθμιση του χώρου περιλαμβάνει 63 φωτιστικά Source Four LED Series 3 που τοποθετήθηκαν στο FOH μαζί με 40 ColorSource PAR και πρόσθετα φωτιστικά CYC που ενισχύουν το φωτισμό της σκηνής δημιουργώντας έναν απαλό και λείο φωτισμό σε ένα ευρύ φάσμα δυνατών χρωμάτων.

Τα φωτιστικά Source Four LED Series 3 βασιζόμενα στο πολυχρωματικό x8 Color System της ETC παράγουν ένα αληθινό και ευρύ φάσμα χρωμάτων και λευκού χρώματος σε θερμοκρασίες από 1900–10450 K.

"Η μετατροπή ενός χώρου από συμβατικό σε φωτισμό LED είναι πάντα μια πρόκληση. Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη τις μοναδικές τεχνικές ανάγκες και τους περιορισμούς του κτιρίου, και φυσικά  τους περιοδεύοντες θεατρικούς θιάσους που επισκέπτονται το θέατρο, καθώς η μετάβαση σε LED πρέπει να αποτελεί και γι' αυτούς προστιθέμενη αξία. Στόχος μας είναι πάντα να κάνουμε αυτή τη μετάβαση όσο το δυνατόν πιο ομαλή και εύκολη και αυτό το καταφέραμε με τον εξοπλισμό φωτισμού της ETC" σχολιάζει ο Koen Ceulemans από τη FACE.

Ο Miguel Rooms εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τα πρόσφατα εγκατεστημένα φωτιστικά σώματα: "Η απόδοση αυτών των φωτιστικών είναι πραγματικά απαράμιλλη, ενώ η χρωματική απόδοση είναι επίσης πολύ ισχυρή. Τα Source Four LED Series 3 ήταν η πιο αποδοτική επιλογή για τον χώρο μας και τα φωτιστικά έχουν τύχει πολύ καλής αποδοχής".



Με ενσωματωμένη την ασύρματη τεχνολογία DMX/RDM και NFC μαζί με την καινοτόμο εφαρμογή Set Light της ETC, η ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου, επωφελείται επίσης από την ευκολία χρήσης καθώς ελέγχει τις συσκευές φωτισμού απευθείας από τα smartphones της.

Η Tania Lesage, υπεύθυνη αγοράς της ETC, σχολιάζει: "Το Πολιτιστικό Κέντρο του Koksijde έχει κερδίσει τη φήμη για την τεχνική του αρτιότητα και τα υψηλά του πρότυπα και είμαστε ευτυχείς που η σειρά προϊόντων Source Four LED Series 3 της ETC επιλέχθηκε για την αναβάθμιση του χώρου. Τα φωτιστικά επιλέχθηκαν για την εξαιρετική ισχύ, την ποιότητα και την τεχνολογία χρωμάτων τους, η οποία βελτίωσε σημαντικά τις δυνατότητες του χώρου. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στην ταλαντούχα ομάδα φωτισμού: Miguel Rooms, Fabrice Coppens, Aaron Jonckheere και Ward Seru, για τη φιλοξενία και την πολύτιμη συμβολή τους σε αυτό το έργο".

Μετά από αρκετές επιτυχημένες παραστάσεις μετά την αναβάθμιση με τα φωτιστικά της ETC, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει ακόμη περισσότερες εκπληκτικές παραστάσεις στο Βελγικό Πολιτιστικό Κέντρο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από την Audio & Vision, Επίσημο Μεταπωλητή της ETC Connect για την Ελλάδα.

Πληροφορίες: www.etcconnect.com & Audio & Vision *
* Μεταπωλητής Ελλάδος Προϊόντων ETC Connect


Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - AUDIO & VISION - 2 Οκτωβρίου 2023

Στην ίδια κατηγορία