Ανακαλύψτε τα προϊόντα της ShowTex μέσα από την Audio & Vision!

Η ShowTex είναι παγκόσμιος ηγέτης στην σχεδίαση, κατασκευή, πώληση και εγκατάσταση των πιο καινοτόμων υφασμάτων, tracks και motion control systems για την επίτευξη του δημιουργικού οράματος των επαγγελματιών που ασχολούνται με τη διοργάνωση εκδηλώσεων και την ψυχαγωγία γενικότερα.



Η εκτεταμένη γκάμα υφασμάτων που παρέχει για stages και events, είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα διεθνώς αποδεκτά πρότυπα. Παράλληλα διαθέτει κατά παραγγελία τις μεγαλύτερες στον κόσμο front, rear και twin Pvc Projection Screens.

Με γραφεία σε Ευρώπη, Β. Αμερική, Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική και Αυστραλία καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της υδρογείου. Απασχολώντας πάνω από 300 ειδικούς η Showtex μπορεί να παρέχει αποδοτικές λύσεις σε κάθε περίσταση.



Η Showtex προστατεύει το περιβάλλον ενσωματώνοντας κατάλληλες πρακτικές στη λειτουργία της, χρησιμοποιώντας φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα ενώ παράλληλα ερευνά μεθόδους ανακύκλωσης ωφέλιμες προς τα θέατρα και τον πλανήτη μας.

Η Audio & Vision ως επίσημος Dealer της Showtex στην Ελλάδα, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας όσον αφορά τους τομείς της εμπορίας, του σχεδιασμού και της υποστήριξης.


Επικοινωνήστε μαζί μας και ανακαλύψτε πώς μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα το δικό σας project!  

Πληροφορίες: www.showtex.com/en & Audio & Vision
* Μεταπωλητής Ελλάδος

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Audio & Vision - Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Εκτύπωση
Super User
Super User

Στην ίδια κατηγορία