ΠΟΣΠΕΡΤ: Ομολογία Αποτυχίας από Ζούλα - Καφαράκη.

Με τον πιο εμφατικό τρόπο για άλλη μια φορά η διοίκηση της ΕΡΤ και συγκεκριμένα οι κύριοι Ζούλας – Καφαράκης δηλώνουν την αποτυχία του εγχειρήματός τους με την επωνυμία ERTnews. Την ώρα που ο Ελληνικός λαός δοκιμαζόταν από τα καιρικά φαινόμενα, αναγκάστηκαν να παίζουν την ροή του ERTnews στην ΕΡΤ1 δηλώνοντας για άλλη μια φορά ότι το 24ωρο ενημερωτικό κανάλι της ΕΡΤ δεν υπάρχει. Όπως επανειλημμένα έχουμε επισημάνει, στη συνείδηση του κόσμου η ΕΡΤ1 είναι το κανάλι των μεγάλων γεγονότων.



Προσπάθησαν με συντονισμένες κινήσεις εδώ και δύο χρόνια να απαξιώσουν το κεντρικό ενημερωτικό κανάλι της ΕΡΤ καθώς και τον ενημερωτικό χαρακτήρα της ΕΡΤ3 προσφέροντας απλόχερα την ενημέρωση σε ιδιώτες πρώην εργοδότες τους. Την ίδια ώρα που τα ιδιωτικά κανάλια φορώντας δήθεν τον μανδύα του αμερόληπτου έπαιζαν πλάνα από τις πλημμύρες και των απεγκλωβισμό των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας στη Θεσσαλία, το δήθεν ενημερωτικό 24ωρο κανάλι των Ζούλα – Καφαράκη για το οποίο η εταιρεία έχει επιβαρυνθεί με 150 επιπλέον δημοσιογράφους, έπαιζε ένθετα.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει στην εργασιακή σας πορεία, όμως η ΕΡΤ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει τσιφλίκι κανενός.

Ο Ελληνικός λαός δικαιούται και θα έχει αδιάλειπτη, αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση είτε σας αρέσει είτε όχι.     

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ        ΛΙΑΠΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Πληροφορίες: https://pospert.gr

Παρατηρήσεις: Ανακοίνωση - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ  ΠΟΣΠΕΡΤ - Αγία Παρασκευή 08/09/2023

Εκτύπωση
Super User
Super User

Στην ίδια κατηγορία