ΕΡΤ: Ανάθεση Μεταγλώττισης Παιδικών Προγραμμάτων σε OPEN STUDIO POST & OPEN THEATER ART IKE και Ν. ΓΙΑΤΡΑΚΟΣ - Γ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ OE (BASEMENT PRODUCTIONS).

Διαβάστε ακολούθως την Απόφαση του Δημόσιου Broadcaster μας σύμφωνα με το Πρακτικό αριθμ. 337 του Διοικητικού Συμβουλίου της 19-07-2023:



Στην Αθήνα, σήμερα, 19 Ιουλίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15.00, στα γραφεία της εταιρίας συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» («ΕΡΤ ΑΕ»), ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και ασκούντος καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου.

Γ
Κατά τη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, παρέστησαν ο κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και ασκών καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου, ο κ. Νικόλαος Ελματζιόγλου, η κα Ιωάννα Στεφανάκη, o κ. Δημήτριος Παπαδημητρίου, ο κ. Ιωάννης Δάρρας και ο κ. Εμμανουήλ Παπανικήτας, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Παρέστησαν επίσης ο κ. Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος, Προϊστάμενος του Τομέα Νομικής Υπηρεσίας και η κα Ελισάβετ Βιδάλη Κελαγιάννη, Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, αρχίζει η συζήτηση των κατωτέρω θεμάτων της ημερησίας διατάξεως:

Θέμα 2o: Ανάθεση μεταγλώττισης παιδικών προγραμμάτων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Προϊσταμένου του Τμήματος Πολιτιστικών, Επιμορφωτικών και Παιδικών Προγραμμάτων, της Διευθύντριας Προγράμματος και του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος με αρ. πρωτ.: 654/11.07.2023, για την ανάθεση μεταγλώττισης παιδικών προγραμμάτων, αποφασίζει ομόφωνα και αναθέτει την εκτέλεση της μεταγλώττισης των παρακάτω αναφερομένων παιδικών προγραμμάτων ως ακολούθως:

ΤΜΗΜΑ 1

Για τη σειρά SUPERHERO KINDERGARTEN (26 x 25') στην εταιρία OPEN STUDIO POST & OPEN THEATER ART IKE έναντι του συνολικού ποσού των 11.330,00 € πλέον ΦΠΑ και εργοδοτικών εισφορών έως του συνολικού ποσού των 1.708,67 € πλέον ΦΠΑ.

ΤΜΗΜΑ 2

Για τη σειρά LEO'S POLLINATORS (26 x 11') στην εταιρία Ν. ΓΙΑΤΡΑΚΟΣ - Γ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ OE (BASEMENT PRODUCTIONS) έναντι του συνολικού ποσού των 6.435,52 € πλέον ΦΠΑ και εργοδοτικών εισφορών έως του συνολικού ποσού των 1.352,00 € πλέον ΦΠΑ.

ΤΜΗΜΑ 3

Για τη σειρά BEST CAKE WINS 3 (10 x 25') στην εταιρία OPEN STUDIO POST & OPEN THEATER ART IKE έναντι του συνολικού ποσού των 4.700,00 € πλέον ΦΠΑ και εργοδοτικών εισφορών έως του συνολικού ποσού των 402,00 € πλέον ΦΠΑ.

Η συνολική δαπάνη ύψους 22.465,52 € πλέον ΦΠΑ και εργοδοτικών εισφορών έως του ποσού των 3.462,67 € πλέον ΦΠΑ θα βαρύνει τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ για το οικονομικό έτος 2023.

Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος εξουσιοδοτείται για την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων. Ορίζεται, επίσης, ως δευτερεύων διατάκτης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ - ΑΣΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

Πληροφορίες: www.ert.gr

Παρατηρήσεις: Απόφαση - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  (ΕΡΤ ΑΕ) - Αθήνα, 20.07.2023 - Αρ. Πρωτ.: 5603

Στην ίδια κατηγορία