PA SOLUTIONS: Η CHAUVET DJ παρουσιάζει την νέα γενιά 100% ασύρματων φωτιστικών μπαταρίας Freedom.

Κάθε φωτιστικό Freedom της νέας σειράς διαθέτει καινούργια χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, με ενσωματωμένο πομποδέκτη D-Fi για ασύρματη λειτουργία DMX, καθώς και ενσωματωμένο δέκτη RF για ασύρματο έλεγχο όλων των εγκατεστημένων φωτιστικών με τη χρήση των προαιρετικών τηλεχειριστηρίων RFC ή RFC-XL, από οποιοδήποτε σημείο του χώρου της εκδήλωσης χωρίς να απαιτείται οπτική επαφή.



Τα νέα δευτερεύοντα οπτικά παρέχουν τέλεια μίξη χρωμάτων, ενώ η OLED οθόνη μενού κάνει τις αλλαγές και τις ρυθμίσεις ακόμα πιο εύκολες. Οι ρυθμιζόμενοι χρόνοι λειτουργίας διασφαλίζουν ότι τα φωτιστικά της νέας σειράς Freedom θα φωτίζουν καθ' όλη την διάρκεια μιας εκδήλωσης.

Κάθε φωτιστικό συνοδεύεται από μαγνητικό diffuser που τοποθετείται με ευκολία, ενώ η νέα βάση στήριξης με ελατήριο καθιστά δυνατές τις ακριβείς προσαρμογές της γωνίας του φωτός.

Freedom Flex H9 IP X6

Το Freedom Flex H9 IP X6 είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο φωτισμού που περιλαμβάνει έξι hex-colored (RGBAW+UV) ασύρματα φωτιστικά με αποσπώμενες μπαταρίες, μαγνητικά diffusers, τηλεχειριστήριο RFC και μία road case. Η road case μπορεί να φορτίσει ταυτόχρονα έως και έξι μπαταρίες, εξασφαλίζοντας ότι τα φωτιστικά είναι πάντα έτοιμα για χρήση.

Χάρις στην IP54 πιστοποίηση τους και το ανθεκτικό τους περίβλημα, τα Freedom Flex H9 IP είναι κατάλληλα για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Freedom Par H9 IP X4

Το Freedom Par H9 IP είναι ένα συμπαγές hex-colored (RGBAW+UV) ασύρματο par μπαταρίας με IP54 πιστοποίηση και στιβαρή κατασκευή για χρήση εσωτερικά ή εξωτερικά, παρέχοντας προσωρινή προστασία από τα στοιχεία της φύσης.

Το πακέτο Freedom Par H9 IPX4 περιλαμβάνει 4 φώτα, μαγνητικά diffusers, τηλεχειριστήριο RFC, προστατευτική θήκη μεταφοράς και πολυφορτιστή.

Freedom Par Q9 X4



Το Freedom Par Q9 είναι ένα ασύρματο quad-color (RGBA) LED uplight μπαταρίας που συνδυάζει ισχυρή απόδοση φωτισμού με μικρό μέγεθος.

Διατίθεται ως μεμονωμένο φωτιστικό ή ως πακέτο που περιλαμβάνει 4 φωτιστικά, μαγνητικά diffusers, RFC τηλεχειριστήριο, προστατευτική θήκη μεταφοράς και πολυφορτιστή.

Freedom Accessories



Μια γκάμα από νέα αξεσουάρ πλαισιώνει τα καινούργια φωτιστικά.

Η IP65 Pelican-style βαλίτσα μεταφοράς Freedom Charge 8P μπορεί να φορτίσει ταυτόχρονα 8 Freedom Par Q9 & Freedom Par H9 IP.

Το RF χειριστήριο RFC-XL επιτρέπει τον ταυτόχρονο έλεγχο πολλαπλών φωτιστικών από οπουδήποτε στον χώρο χωρίς την ανάγκη οπτικής επαφής, ενώ τα λευκά sleeves μεταμορφώνουν τα φωτιστικά ώστε να ταιριάζουν με το ντεκόρ οποιουδήποτε event.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την PA SOLUTIONS μέσω του website της εταιρείας, τηλεφωνικά στο 210-6427500 και μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - PA SOLUTIONS - 12 Ιουλίου 2023

Στην ίδια κατηγορία