Δουλεύοντας με την Admiral Staging - Royal Opera House.

Ως ένα από τα κορυφαία θέατρα όπερας στον κόσμο, η Royal Opera House του Λονδίνου φιλοξενεί τη Βασιλική Όπερα και το Βασιλικό Μπαλέτο εδώ και σχεδόν 300 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια φιλοξενεί τις καλύτερες, μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς παραγωγές που μπορεί κανείς να φανταστεί. "Η Βασιλική Όπερα είναι μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως όσον αφορά το μπαλέτο και την όπερα. Πραγματοποιούμε περίπου 30 διαφορετικές παραγωγές το χρόνο. Δουλεύουμε με ένα περιβάλλον ρεπερτορίου, οπότε επαναφέρουμε παραστάσεις που βρίσκονται στο ρεπερτόριο για περίπου 30 με 40 χρόνια. Επίσης, κάνουμε και πολλές νέες παραστάσεις". εξηγεί ο Nick Woolley.
Για τον Nick και τους συναδέλφους του, η εργασία τόσο με παλιές όσο και με νέες παραγωγές φέρνει τις δικές της προκλήσεις. Ενώ προωθούν διαρκώς την τεχνολογία, για κάθε νέα επιλογή πρέπει να εξετάζουν τις πιθανές επιπτώσεις της στις αποφάσεις που ελήφθησαν τα τελευταία 30 χρόνια.



Nick Woolley

Η ομάδα στην οποία εργάζεται ο Nick ονομάζεται Lighting Systems. Διαχειρίζονται την απογραφή, φροντίζουν όλο τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε για τις παραστάσεις και διασφαλίζουν ότι όλοι έχουν τον σωστό και ασφαλή εξοπλισμό για την εργασία τους.
Ο ίδιος ο Nick είναι ο διευθυντής αυτής της ομάδας, στην οποία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2021, μετά το COVID-19 και τα χρόνια που εργαζόταν ως freelance: "Η δουλειά μου είναι να διατηρώ τη λειτουργία της επιχείρησης, αλλά και να προσπαθώ να διασφαλίσω ότι δεν θα καθόμαστε κάπως αδρανείς για πολύ καιρό. Προσπαθούμε να πιέζουμε τους εαυτούς μας με διαφορετικό τρόπο. Το οποίο είναι πραγματικά δύσκολο όταν διαχειρίζεσαι μια διαδικασία που λειτουργεί πολύ γρήγορα κάθε μέρα".



Δουλεύοντας με τα προϊόντα Admiral Staging

Κατά τη διάρκεια της εργασίας της, η ομάδα που ηγείται ο Nick χρησιμοποιεί πολλά διαφορετικά προϊόντα. Μέρος αυτών είναι και τα προϊόντα Admiral Staging και ειδικότερα η μεγάλη γκάμα των Transport Solutions. Μεταξύ αυτών, τα Cable carts και τα Meatracks χρησιμοποιούνται συχνά για να κάνουν την εργασία ευκολότερη και πιο αποτελεσματική. Εκτός από τα καροτσάκια, χρησιμοποιούν επίσης τα Admiral truss carriers , κρεμαστούς βραχίονες και άλλο εξοπλισμό ανάρτησης.



Ο Nick σημειώνει ότι τα καροτσάκια καλωδίων, ένα από τα αγαπημένα της σειράς Admiral, έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην καθημερινή εργασία στη Βασιλική Όπερα. Πριν από τη χρήση αυτών των καροτσιών, τα καλώδια αποθηκεύονταν σε μεγάλα κουτιά. Αυτό θα μπορούσε γρήγορα να γίνει πρόβλημα, καθώς οι άνθρωποι περπατούσαν με μια χούφτα καλώδια, τα οποία μπορεί και να χάνονταν.
Χάρη στα καροτσάκια καλωδίων, μπορούν τώρα να αποθηκεύουν τα καλώδιά τους όμορφα και να παρακολουθούν πολύ πιο εύκολα τι έχουν διαθέσιμα. Είναι επίσης δυνατό να φέρουν τα καροτσάκια στη σκηνή, ώστε να μη χρειάζεται πλέον να μεταφέρουν βαριά κουτιά. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι με τα καλώδια να αποθηκεύονται τακτοποιημένα σε ράφια, διευκολύνεται πολύ η ομάδα να τα χρησιμοποιεί όλα, αντί να επιλέγει μόνο αυτά που είναι αποθηκευμένα στην κορυφή των κουτιών αποθήκευσης. Έτσι, περιστρέφονται πολύ περισσότερο, πράγμα που είναι καλύτερο για τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. ''Έτσι, αρχικά χρησιμοποιούσαμε αυτά τα κιβώτια για να αποθηκεύουμε τα καλώδια και τώρα εξοικονομούμε πολύ χώρο επειδή χρησιμοποιούμε τα καροτσάκια καλωδίων. Τα ράφια πάνε ψηλότερα, πράγμα που σημαίνει ότι πιάνουν λιγότερο χώρο στο δάπεδο.'' δηλώνει ο Nick σχετικά με τα καροτσάκια καλωδίων.

Επιλέγοντας τα προϊόντα της Admiral

''Επειδή είχατε αυτό που ήθελα. Αυτή είναι μια εύκολη απάντηση, αλλά σημαίνει ότι σχεδιάσατε κάποια πράγματα που χρειαζόμουν πριν καταλάβω ότι τα χρειαζόμουν. Εκτός από αυτό, μου αρέσει αρκετά το γεγονός ότι είστε ευέλικτοι στη σύλληψη και δημιουργία νέων προϊόντων και πραγμάτων, πράγμα που είναι καλό. Ανταποκρίνεστε πολύ καλά στους άλλους ανθρώπους, αναπτύσσετε πράγματα για να μας βοηθήσετε και αυτό είναι αρκετά ωραίο" εξηγεί ο Nick.
''Επίσης, σκέφτεστε με έναν τρόπο όπως: πώς μπορούμε να φτιάξουμε ένα προϊόν, για να λύσουμε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα και η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή''.

Συνεργασία με επαγγελματίες



''Είστε πολύ καλοί συνεργάτες, ακούσατε τις ανάγκες μας και πώς μπορούν να αλλάξουν τα προϊόντα στο μέλλον με θετικό τρόπο''. Λέει ο Nick για την Admiral Staging.

Αυτό που αναφέρει ο Nick είναι ακριβώς αυτό που αντιπροσωπεύει η Admiral Staging από την αρχή - να ακούμε ενεργά τους πελάτες μας σχετικά με τις προκλήσεις και τις επιθυμίες τους. Έτσι δουλεύουμε και έτσι θέλουμε να βοηθήσουμε τον κλάδο.
Η διατήρηση ανοιχτής επικοινωνίας είναι ζωτικής σημασίας, γι' αυτό και ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας και τους συναδέλφους μας επαγγελματίες να μοιράζονται τα σχόλιά τους σχετικά με τα υπάρχοντα προϊόντα και τις ιδέες μας. Σχετικά με αυτό, ο Nick λέει: ''Νομίζω ότι έχουμε αρκετή ευθύνη σε αυτά τα μεγάλα θέατρα να δίνουμε χρόνο στους κατασκευαστές να κάνουν τα πράγματα καλύτερα. Γιατί τελικά, αν δεν σας πούμε τι θέλουμε, πώς μπορούμε να περιμένουμε από εσάς να το φτιάξετε;".

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Nick για τη συνεργασία του σε αυτή τη συνέντευξη και για τα σχόλιά του σχετικά με τα προϊόντα και τη μάρκα μας. Ευχόμαστε στον ίδιο και στη Βασιλική Όπερα ό,τι καλύτερο για το μέλλον.

Πληροφορίες: www.admiralstaging.com & Audio & Vision*
* Μεταπωλητής Ελλάδος

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Audio & Vision - Αθήνα, 10 Ιουλίου 2023

Εκτύπωση
Super User
Super User

Στην ίδια κατηγορία