Το Huawei Partner Summit 2023 διοργανώθηκε στην Ελλάδα.

Η Huawei πιστή στη δέσμευσή της να επεκτείνει τη συνεργασία της με το οικοσύστημα των συνεργατών της με σκοπό την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού των χωρών όπου δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία, τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία διοργάνωσε το Huawei Partner Summit 2023 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 στην Ελλάδα.



Στην εκδήλωση παραυρέθησαν 150 εκπρόσωποι από 40 συνεργάτες της Huawei στην Ελλάδα και τα Νότια Βαλκάνια στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΤΠΕ). Η εταιρεία παρουσίασε στους συνεργάτες της όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και τα πρωτοποριακά της συστήματα και λύσεις επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στο οικοσύστημα ΤΠΕ των συνεργατών της.

Αναμνηστική φωτογραφία των συμμετεχόντων

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στα προνόμια των συνεργατών, τις τεχνολογίες Datacom, Optical και Storage για «Scenario-based» λύσεις, τις εξιδεικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει η Huawei, το ICT Academy -την Ακαδημία που παρέχει εκπαίδευση στις τεχνολογίες της εταιρείας- καθώς και θέματα που αποσκοπούν στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων των συνεργατών και πελατών της Huawei.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ακολούθησε Τελετή Απονομής Βραβείων βάσει αποτελεσμάτων και έργων το 2022. Παράλληλα, βραβεύτηκαν και οι πιστοποιημένοι με τον ανώτατο βαθμό εξειδίκευσης (HCIE) μηχανικοί συνεργατών.

Επίσης, επιβεβαιώθηκε η μακρόχρονη συνεργασία του ήδη υπάρχοντος δικτύου συνεργατών όλων των χωρών, αλλά και αναγνωρίστηκαν νέες συνεργασίες και επιτυχίες από καινούργιους συνεργάτες.



Ο κ. Στράτος Καλαντζής, Key Account Manager της SPACE δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Space Hellas στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη Huawei επενδύει σε καινοτόμες τεχνολογίες που μπορούν να προσφέρουν πρωτοποριακές λύσεις, στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της. Σήμερα, παρουσιάσαμε ένα σημαντικό έργο που υλοποιήσαμε με επιτυχία στον ΑΔΜΗΕ, ως αποτέλεσμα της άριστης συνεργασίας μας και της εξειδίκευσης που διαθέτει η Space Hellas στην ολοκλήρωση σύνθετων έργων. Η συγκεκριμένη λύση είναι πρωτοποριακή για τον Οργανισμό του ΑΔΜΗΕ και συμβάλλει στην εξέλιξή του στο μέλλον».

Ο κ. Ηλίας Ρίζος, Director Sales Private Sector της Cosmos κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του ανέφερε: «Η Cosmos Business Systems, Gold Enterprise Partner στην Ελλάδα και Κύπρο, κατέχει εξέχουσα θέση στο οικοσύστημα συνεργατών της Huawei. Η εξαιρετική συνεργασία μας επιβεβαιώνεται καθημερινά με έργα όπως αυτό που παρουσιάσαμε, βασισμένο στην τεχνογνωσία μας για τις λύσεις και τα προϊόντα της Huawei. Έχουμε επίσης αποκτήσει τις απαραίτητες  πιστοποιήσεις στους τομείς Technical, Service και Sales, για Δικτυακές υποδομές, Ασφάλεια και Συστήματα. Το έργο ΗΦΑΙΣΤΟΣ, που έχει ήδη παραδώσει και υλοποιεί η Cosmos Business Systems με τεχνολογία τελευταίας γενιάς της Huawei, αποτελεί  εγγύηση για τους πελάτες μας ότι είμαστε η καλύτερη επιλογή για σχεδίαση και υλοποίηση πολύπλοκων δικτυακών λύσεων με εξαιρετικά αποτελέσματα από πλευράς κόστους, ποιότητας και τεχνικής υποστήριξης».

Ο κ. Δημήτρης Παπαϊωάννου, Managing Director της Oktabit αναφέρθηκε στην πολυετή και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ Huawei και Oktabit και δήλωσε αισιόδοξος για τα μελλοντικά κοινά επιχειρηματικά σχέδια των εταιρειών λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την σταθερή και επιτυχημένη συνεργασία με την Huawei. Ανταποκρινόμαστε στις υποχρεώσεις και τις προκλήσεις που απορρέουν από την διανομή των προϊόντων της Huawei και παράλληλα στις γενικότερες ανάγκες και προσδοκίες των συνεργατών μας, στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν διαχρονικά και μας καθορίζουν σαν σημείο αναφοράς στην ελληνική αγορά».

Ο κ. Ren Fujun CEO South Balkan Region, Huawei τόνισε στην εναρκτήρια ομιλία του: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το Huawei Partner Summit 2023 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με συμμετοχή 40 συνεργατών από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Βουλγαρία, τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία. Σκοπός της Huawei είναι να δημιουργήσει τη μέγιστη δυνατή αξία στους συνεργάτες της και να οικοδομήσει ένα ισχυρό οικοσύστημα το οποίο θα επισπεύσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε κάθε άτομο, σπίτι και οργανισμό στις χώρες που δραστηριοποιείται η εταιρεία».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δείπνο που παρατέθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Golf Prive στη Γλυφάδα.

Σχετικά με τον Όμιλο Huawei

Ο Όμιλος Huawei ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί κορυφαίο παγκόσμιο πάροχο υποδομών, έξυπνων συσκευών και Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT). Παγκοσμίως, οι 207.000 εργαζόμενοι της Huawei δεσμεύονται να δημιουργήσουν τη μέγιστη δυνατή αξία για εταιρείες τηλεπικοινωνιών, επιχειρήσεις και καταναλωτές. Οι καινοτομικές λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών της Huawei χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 170 χώρες, εξυπηρετώντας πάνω από τρία δισεκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο.

Το όραμα και η αποστολή μας είναι να φέρουμε έναν πλήρως συνδεδεμένο ψηφιακό κόσμο σε κάθε άτομο, σπίτι και οργανισμό. Για να το επιτύχουμε, θα προωθήσουμε την δια-συνδεσιμότητα και θα καταστήσουμε δυνατή την ίση πρόσβαση σε όλα τα δίκτυα. Θα παρέχουμε το Cloud και την Tεχνητή Nοημοσύνη (AI) και στις τέσσερις γωνιές της γης για ανώτερη υπολογιστική ισχύ όπου και όταν αυτή είναι αναγκαία. Θα δημιουργήσουμε ψηφιακές πλατφόρμες για να βοηθήσουμε όλες τις βιομηχανίες και τους οργανισμούς να γίνουν πιο ευέλικτοι, αποτελεσματικοί και δυναμικοί. Θα επαναπροσδιορίσουμε την εμπειρία χρήστη με το AI, καθιστώντας την πιο εξατομικευμένη σε όλες τις πτυχές της ζωής των χρηστών, είτε βρίσκονται στο σπίτι, στο γραφείο ή εν κινήσει.

Στην Ελλάδα, η Huawei ηγείται των Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT). Στον τομέα των Τηλεπικοινωνιακών Παρόχων η Huawei παρέχει συνεχώς, σε όλους τους παρόχους, ανταγωνιστικά, καινοτόμα και αδιάλειπτα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας υψηλών ταχυτήτων, καθώς και τεχνογνωσία προστιθέμενης αξίας με σημαντικά οφέλη για τη χώρα. Στον τομέα των Εταιρικών/Επιχειρηματικών πελατών, η Huawei Ελλάδος εισάγει ψηφιακές, καινοτόμες ιδέες και πυλωτικές εφαρμογές τόσο στο δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Στον τομέα των Καταναλωτικών Προϊόντων η Huawei Ελλάδος παρουσιάζει δυναμική ανάπτυξη και κατέχει ηγετική θέση και μερίδιο αγοράς στα smartphone, tablets και wearables που διαθέτει.

Τέλος, στον τομέα της ενέργειας η Huawei προσφέρει πλήρως ψηφιοποιημένες έξυπνες λύσεις Smart PV Solution, αξιοποιώντας πάνω από 30 χρόνια τεχνογνωσίας ψηφιακής τεχνολογίας. Η παρουσία της επαναπροσδιορίζει τα δεδομένα στον κλάδο της παραγωγής ενέργειας, τις δυνατότητες Λειτουργίας και Συντήρησης (O&M), τη σύνδεση στο δίκτυο και την ασφάλεια και θέτει τα θεμέλια ώστε η ηλιακή ενέργεια να αποτελέσει μελλοντικά την κύρια πηγή ενέργειας. Βελτιστοποιώντας την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας, η Huawei έχει συμβάλλει στην ηλεκτροδότηση μεγάλων πληθυσμών οικιακών καταναλωτών και βιομηχανιών παγκοσμίως αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά την αυξανόμενη ζήτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, τοποθετούμενη με αυτό τον τρόπο δυναμικά στη νέα εποχή της αγοράς φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα.

Πληροφορίες: https://e.huawei.com/gr

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Όμιλος Huawei - Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Εκτύπωση
Super User
Super User

Στην ίδια κατηγορία