το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 13:51

Film Office και στην Περιφέρεια Κρήτης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Από αριστερά:Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος Από αριστερά:Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος

Σε πολύ θερμό κλίμα έγινε χθες η συνάντηση του ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, με θέμα τον συντονισμό της ΓΓ και της Περιφέρειας για την προσέλκυση οπτικοακουστικών παραγωγών στην Κρήτη. Την ευκαιρία έδωσε η επίσκεψη κλιμακίου Κινέζων επενδυτών από την China Intercontinental Communication Center (CICC) και την εταιρεία παραγωγής Stellar Mega Ltd για την υλοποίηση μιας μεγάλης κινηματογραφικής παραγωγής, που σημαντικό μέρος της διερευνάται να γυριστεί στην Κρήτη.

Στην συζήτησή τους εκτίμησαν ότι η προβολή της ταινίας στην Κίνα θα δώσει μεγάλη ώθηση στον τουρισμό του νησιού, ενώ θα δημιουργήσει και θέσεις απασχόλησης.

Η Κρήτη με τον αρχαίο της πολιτισμό και την μεγάλη προσφορά διαφορετικών τοπιών μπορεί να αναδειχθεί σε προνομιακό τόπο γυρισμάτων οπτικοακουστικών παραγωγών.

Σύντομα η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι έτοιμη να δημιουργήσει και Film Office, ένα κόμβο διαχείρισης των αιτημάτων κινηματογράφησης και φωτογράφησης, καθώς και διασύνδεσης των επαγγελματιών και φορέων που σχετίζονται με την εκτέλεση μιας παραγωγής (από την εστίαση και τα σκηνικά ως τα αυτοκίνητα και τους χώρους αποθήκευσης).

 

Παρατηρήσεις: Ανακοίνωση - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας - 17 Ιουλίου 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 13:58

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group