Η WorldCast επεκτείνει το Bραβευμένο Portfolio Ecreso AiO με την παρουσίαση νέων Πομπών Μικρής Ισχύος στο 2023 NAB Show Centennia.

Η WorldCast Systems, κορυφαίος παγκοσμίως προμηθευτής broadcast λύσεων, ανακοίνωσε την επέκταση του νέου portfolio της Ecreso AiO ώστε να περιλαμβάνει τους πομπούς Ecreso FM 100W και Ecreso FM 300W. Η παρουσίαση αυτών των νέων Πομπών μικρής ισχύος θα πραγματοποιηθεί στην Έκθεση NAB 2023 και ακολουθεί την επιτυχημένη διάθεση του βραβευμένου Ecreso FM 1kW το 2022.



Έχοντας κερδίσει την τιμητική διάκριση «Best in Show» του RedTech κατά την Έκθεση IBC 2022 για το προϊόν Ecreso FM 1kW, η διευρυμένη σειρά AiO έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων broadcasters που πρέπει να αντιμετωπίσουν το αυξανόμενο κόστος προσαρμοζόμενοι, παράλληλα, στις ολοένα και πιο περίπλοκες υποδομές με μη επεκτάσιμους πόρους. Οι νέες 100W and 300W AiO series αποτελούν FM Πομπούς μεγέθους 2U, οι οποίοι επιτρέπουν στους ραδιοφωνικούς σταθμούς να επιτυγχάνουν μικρότερο συνολικό κόστος κτήσης, ενώ παρέχουν ήχο με την υψηλότερη ποιότητα.

Με την κατασκευή να βασίζεται στη σχεδίαση που είναι προσανατολισμένη στο λογισμικό, η Ecreso επιτρέπει την απρόσκοπτη απόδοση περιορίζοντας ταυτόχρονα το κόστος που σχετίζεται με τον περιφερειακό εξοπλισμό, όπως επεξεργαστές ήχου ή αποκωδικοποιητές. Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση ξεπερνά τους περιορισμούς των παλαιών τεχνολογιών, όπου η εικονικοποίηση (virtualization) FM Πομπών και Κεραιών δεν είναι εφικτή. Αντίθετα, τα προϊόντα της Σειράς AiO επιτρέπουν στους χρήστες να αντικαταστήσουν το ξεπερασμένο υλισμικό (hardware) στα Κέντρα Εκπομπής μέσω της ενσωμάτωσης λύσης λογισμικού, δηλαδή του Audemat RDS Encoder, της επεξεργασίας πολλών περιοχών (multiband) και του αποκωδικοποιητή IP APT.

Οι καινοτόμες δυνατότητες ελαχιστοποιούν το λειτουργικό κόστος

Οι λύσεις της Ecreso προσφέρουν μία σειρά καινοτόμων δυνατοτήτων συμπεριλαμβανομένης της νέας RF planar σχεδίασης, του hot swappable τροφοδοτικού προηγμένης τεχνολογίας και του ανεμιστήρα. Αυτές όχι μόνον διασφαλίζουν ότι οι Πομποί είναι ιδιαίτερα στιβαροί και εύκολοι ως προς τη συντήρησή τους, αλλά συμβάλλουν και στην επίτευξη μικρότερου λειτουργικού κόστους. Για τη διαμόρφωση και την παρακολούθηση εξ αποστάσεως οι λύσεις της Ecreso προσφέρουν ένα φιλικό προς τον χρήστη GUI web και mobile καθώς και SNMP υποστήριξη. Υποστηριζόμενοι εγγενώς από τη λύση παρακολούθησης-επιτήρησης δικτύου Kybio της WorldCast, όλοι οι Πομποί της σειράς AiO συνοδεύονται από συνδρομή 1 έτους στην προσφερόμενη SaaS.

“Η επέκταση του portfolio μας Ecreso AiO με την εισαγωγή αυτών των νέων Πομπών αλλάζει το παιχνίδι για τους broadcasters που αντιμετωπίζουν το αυξανόμενο κόστος και την ανάγκη προσαρμογής στις όλο και πιο περίπλοκες υποδομές,” σχολίασε ο David Houze, Διευθυντής Προϊόντων Ecreso της WorldCast Systems. “Αυτές οι επιλογές χαμηλής ισχύος θα παρέχουν στους πελάτες μας οικονομικά αποδοτικές λύσεις διατηρώντας παράλληλα την εκπομπή υψηλής ποιότητας. Με τη παρουσίαση αυτών των νέων προϊόντων στην Έκθεση NAB 2023, είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε τους broadcasters στην προσπάθειά τους να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της συνεχώς εξελισσόμενης Βιομηχανίας.”

Οι Πομποί Ecreso FM 100W και Ecreso FM 300W θα παρουσιαστούν στη NAB, 15-19 Απριλίου, στο Περίπτερο W2321 του West Hall. Για να μάθετε περισσότερα ή να κλείσετε μια συνάντηση, επικοινωνήστε με την WorldCast Systems.

Πληροφορίες: www.worldcastsystems.com/en & Telmaco *
* Μεταπωλητής Ελλάδος


Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - - WorldCast Systems - Μπορντό, Γαλλία: 1 Μαρτίου 2023

Στην ίδια κατηγορία