NEXT Truss: Truss Systems, Hoists & Decks - Συνεργασία με την AUDIO & VISION!

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επίσημη αντιπροσώπευση της εταιρείας NEXT Truss - μέλος του Eurotruss Group - και των επαγγελματικών της προϊόντων στην Ελληνική αγορά από την AUDIO & VISION.



H NEXT Truss έρχεται στην Ελλάδα για να εξυπηρετήσει τον Επαγγελματία μέσω της πλήρους σειράς προϊόντων, όπως: Truss, Roofs, Hoists & Staging Decks.

Τα προϊόντα της NEXT Truss έχουν αγαπηθεί από τους Επαγγελματίες του Staging σε όλον τον κόσμο κυρίως για την πιστοποιημένη υψηλή ποιότητα κατασκευής, τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές τους, την άμεση διαθεσιμότητα αλλά και τη γρήγορη παράδοση.

Η NEXT Truss διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων ανάρτησης εξοπλισμού όπως Ladder, Triangle, Rectangular, Square, τα οποία κατασκευάζονται από πιστοποιημένους συγκολλητές στο εργοστάσιο στην Ευρώπη, από κράματα αλουμινίου υψηλής ποιότητας 6082 και συμμορφώνονται με τους ισχύοντες κανόνες και κανονισμούς που απαιτούνται.

Επιπροσθέτως, διαθέτει ηλεκτρικά μοτέρ (hoists) D8+ με ικανότητα ανύψωσης 250kg, 500kg & 1000kg  καθώς και μία επαγγελματική σειρά Stage Deck με πληθώρα αξεσουάρ για κάθε ανάγκη.

Όλα τα προϊόντα της NEXT Truss είναι διαθέσιμα μέσω της AUDIO & VISION, επίσημου αντιπροσώπου της στην ελληνική αγορά.

Δείτε όλα τα προϊόντα της!

Πληροφορίες: https://www.next-truss.com & www.audiovision.gr/NEXT%20TRUSS & www.audiovision.gr/hoist

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - AUDIO & VISION - 16 Ιανουαρίου 2023

Στην ίδια κατηγορία