Η Magewell διαθέτει και επεκτείνει τις δυνατότητες της Συσκευής Καταγραφής & Μίξης Video πολλών εισόδων USB Fusion.

Η εξαιρετικά ευέλικτη συσκευή επιτρέπει στους χρήστες να συνδυάζουν εύκολα ζωντανές πηγές καθώς και πηγές που βασίζονται σε αρχεία (file-based) σε σαγηνευτικές εικονικές και δια ζώσης παρουσιάσεις.



5 Δεκεμβρίου 2022 - Ναντζίνγκ, Κίνα - Η Magewell ξεκίνησε τη διάθεση στην αγορά της βραβευμένης συσκευής καταγραφής και μίξης video πολλών εισόδων USB Fusion. Το νέο ευέλικτο υλισμικό (hardware) και η συνοδευτική εφαρμογή επιτρέπουν στους χρήστες να συνδυάζουν εύκολα πηγές όπως κάμερα, ενσύρματη αξιοποίηση προβαλλόμενου περιεχομένου (wired screenshare) και αρχεία μέσων σε σαγηνευτικές ζωντανές παρουσιάσεις για διαδικτυακές διαλέξεις, διαδικτυακά σεμινάρια, live streaming, παραγωγή εκδηλώσεων, τηλεδιασκέψεις και άλλες εφαρμογές.


Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε την επερχόμενη δωρεάν αναβάθμιση του firmware, η οποία επεκτείνει περαιτέρω το πλούσιο σύνολο δυνατοτήτων του USB Fusion με επιπρόσθετες δυνατότητες ενοποίησης και ευκολίας για τον χρήστη.

Διαθέτοντας δύο HDMI εισόδους και μία USB είσοδο web κάμερας, το USB Fusion επιτρέπει στους χρήστες τη δυνατότητα switch μεταξύ HD 1080p60 πηγών ή τον συνδυασμό δύο εισόδων (picture-in-picture ή side-by-side) σε μία έξοδο και την καταγραφή του αποτελέσματος σε δημοφιλή Windows, Mac ή Λογισμικό Linux λογισμικά μέσω διεπαφής USB 3.0. Επίσης, προσφέρει HDMI έξοδο για σύνδεση με projector, οθόνη ή downstream production εξοπλισμό, γεγονός που καθιστά τη μονάδα ως μία αυτόνομη, ελεγχόμενη από tablet συσκευή παρουσίασης.

Το USB Fusion προσφέρει στους χρήστες 3 τρόπους σύνθεσης και ελέγχου των παρουσιάσεων τους. Τα πλήκτρα της συσκευής επιτρέπουν στους χρήστες τη μετάβαση μεταξύ των πηγών ή την επιλογή ενός συνδυαστικού layout σκηνής, ενώ η διαδικτυακή διεπαφή που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο (browser-based web interface) προσφέρει διαχείριση της παρουσίασης, μετάβαση (switching) σκηνής, παρακολούθηση της κατάστασης και διαμόρφωση της συσκευής. Το σύνολο της ισχύος του USB Fusion ως προς τις παρουσιάσεις απελευθερώνεται μέσω της δωρεάν συνοδευτικής εφαρμογής USB Fusion (USB Fusion companion app) για tablet iOS και Android, η οποία παρέχει διευρυμένες δυνατότητες ελέγχου του layout και επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν στις παρουσιάσεις τους φωτογραφίες, video clip, μουσική (ως background), χειρόγραφες σημειώσεις και πολλά άλλα. Ακόμη, οι δυνατότητες live, on-video drawing and notation του USB Fusion έχουν αποδειχθεί ιδιαιτέρως επιτυχημένες κατά την αξιοποίησή τους από αθλητικούς οργανισμούς και broadcasters που επιζητούσαν εύκολες δυνατότητες telestrator.

Κορυφαία στη λίστα των νέων δυνατοτήτων της επερχόμενης αναβάθμισης του firmware του USB Fusion είναι η ISO εγγραφή. Οι χρήστες μπορούν τώρα να επιλέξουν τη δημιουργία μίας μεμονωμένης εγγραφής της source feed από μία εκ των τριών εισόδων της συσκευής, αντί να καταγράψουν τη συνδυαστική έξοδο. Οι παρουσιάσεις και τα σχετικά assets μέσων μπορούν πλέον να εξαχθούν και να επανεισαχθούν για αρχειακή χρήση ή για τη μεταφορά τους σε άλλη μονάδα USB Fusion. Στις νέες επιπρόσθετες δυνατότητες περιλαμβάνονται η προγραμματισμένη εγγραφή (scheduled recording), η δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας back up των recorded videos ή των εικόνων στο Google Drive καθώς και νέες sleep modes για διαχείριση της ενέργειας με οικολογικό χαρακτήρα.

“Το USB Fusion είναι τόσο ευέλικτο ώστε κάθε φορά που το επιδεικνύουμε σε εμπορικές εκθέσεις, οι πελάτες ανακαλύπτουν νέους συναρπαστικούς τρόπους με τους οποίους μπορούν να το αξιοποιήσουν,” δήλωσε η Amy Zhou, Διευθύντρια Πωλήσεων της Magewell. “Είμαστε ενθουσιασμένοι για την παράδοση τώρα του USB Fusion στα χέρια των χρηστών και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε περαιτέρω τη λειτουργικότητά του προκειμένου να υποστηρίζουμε ακόμη περισσότερες περιπτώσεις χρήσης.”

Το USB Fusion είναι άμεσα διαθέσιμο μέσω του παγκόσμιου δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών του καναλιού πωλήσεων της Magewell. Η νέα ενημέρωση του firmware του USB Fusion βρίσκεται αυτήν τη στιγμή υπό beta δοκιμή και αναμένεται να διατεθεί πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.

Πληροφορίες: https://www.magewell.com/s/usb-fusionwww.mvde.eu & AV SYS * & Bon Studio*
* Εξουσιοδοτημένοι Μεταπωλητές Ελλάδος κατά αλφαβητική σειρά


Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Magewell - 5 Δεκεμβρίου 2022 - Ναντζίνγκ, Κίνα

Στην ίδια κατηγορία