το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - Νέο ανανεωμένο πρόγραμμα από τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 βγαίνει «στον αέρα» το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, του ραδιοφωνικού σταθμού της ΕΡΤ που απευθύνεται στους Έλληνες της Διασποράς.

Με ειδικές εκπομπές επικεντρωμένες στα νέα των Ελλήνων της Διασποράς, που αποτελούν πλέον το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, η Φωνή της Ελλάδας ανοίγει τα μικρόφωνα στους απανταχού Έλληνες, και γίνεται η δική τους Φωνή, μεταφέροντας τα προσωπικά βιώματα, τα προβλήματα, αλλά και τα όνειρα των ξενιτεμένων μας, από κάθε γωνιά της Γης.
Οι προσωπικές ιστορίες επιτυχίας σημαντικών ομογενών, στους χώρους της επιστήμης, του πολιτισμού, της επιχειρηματικότητας, του αθλητισμού ξετυλίγονται με συνεντεύξεις και ειδικά αφιερώματα στις εκπομπές της Φωνής της Ελλάδας, αποδεικνύοντας ότι πέρα από τα σύνορα, υπάρχει μια άλλη Ελλάδα, που κουβαλά την πατρίδα μέσα της και δεν σταματά να δημιουργεί.
Επίσης, στις εκπομπές δίνουν το «παρών» επικεφαλής ομογενειακών φορέων (ομοσπονδιών, κοινοτήτων, συλλόγων) από διάφορες γωνιές της Γης, προβάλλοντας τις εστίες του ελληνισμού, ανά τον κόσμο.
Ακόμη, η Φωνή της Ελλάδας, με όχημα την προβολή και διάδοση της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού, εντάσσει στο πρόγραμμά της αφιερωματικά δίλεπτα ποίησης. Κάθε εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε έναν σύγχρονο ή κλασικό Έλληνα ποιητή, καθώς και στους ποιητές της Διασποράς. Αγαπημένοι ποιητές και ηθοποιοί θα επιμελούνται τις ραδιοφωνικές ερμηνείες με σκοπό ένα ελληνικό ποίημα την ημέρα να ταξιδεύει μέσα από τις συχνότητες του σταθμού σε όλη την υφήλιο.
Παράλληλα, συνεχίζονται και εμπλουτίζονται οι ενημερωτικές πολιτικές, πολιτιστικές, μουσικές και αθλητικές εκπομπές του σταθμού, παρουσιάζοντας όλα τα σημαντικά γεγονότα της επικαιρότητας και μεταφέροντας ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη την εικόνα της σημερινής Ελλάδας.
Τέλος, συνεχίζονται τα ξενόγλωσσα δελτία ειδήσεων του σταθμού, που απευθύνονται στους χιλιάδες φιλέλληνες, καθώς και στους Έλληνες τρίτης και τέταρτης γενιάς που δεν γνωρίζουν καλά τη μητρική μας γλώσσα.
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Μια «φωνή» που αποτελεί τη γέφυρα επικοινωνίας των ξενιτεμένων Ελλήνων, των πολιτών του κόσμου, με τη μητέρα πατρίδα!
Η Φωνή της Ελλάδας, Φωνή όλων των Ελλήνων.

 

Συχνότητες της Φωνής της Ελλάδας:
Βραχέα:
9420 ΚΗΖ για Ευρώπη & Β. Αμερική
11645 KHZ για Κεντρική & Νότια Αφρική
9935 KHZ για Ευρώπη Κεντρική Αμερική
Ψηφιακά μέσα από την τηλεοπτική πλατφόρμα της ΕΡΤ
Internet: www.ert.gr
Διαδικτυακά μέσα από το webradio της ιστοσελίδας της ΕΡΤ http://webradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas/

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - ΕΡΤ ΑΕ - Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 10:00

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group