Επιτυχημένη IBC για Prodys και AV SYS.

Η Prodys παρουσίασε στην Έκθεση IBC, τη μεγάλη Ευρωπαϊκή Έκθεση για το Broadcast, μία συναρπαστική γκάμα νέων προϊόντων, αλλά και εξελίξεων, ενισχύοντας τη δέσμευσή της ως προς την παροχή ποιοτικού εξοπλισμού στις ζωντανές μεταδόσεις ήχου και video.



Οι Νέες Οικογένειες Quantum2 ST και Quantum2 AV


Κατά τη διάρκεια της IBC 2023, η Prodys παρουσίασε τους νέους studio κωδικοποιητές της, δύο σειρές εξοπλισμού που στοχεύουν στο να προχωρήσουν ένα βήμα εμπρός τις δυνατότητες της IP τεχνολογίας IP για τη διανομή ήχου και στην ενοποίηση της επαγγελματικής κωδικοποίησης ήχου και video.

Η οικογένεια Quantum2 ST δημιουργήθηκε με βάση την ιδέα της προσφοράς μίας πιο ελκυστικής εναλλακτικής στην προγενέστερη οικογένεια Quantum ST, τόσο από την άποψη της τιμής όσο και από πλευράς δυνατοτήτων. Από την άλλη πλευρά, οι μονάδες της οικογένειας Quantum2 AV αποτελούν ιδανικό συμπλήρωμα των φορητών μονάδων Quantum 2 XL και W καθώς μπορούν να έχουν 2 στερεοφωνικά κανάλια ήχου και ένα αμφίδρομο (two ways) κανάλι για το video ώστε με μία μόνον μονάδα να είναι εφικτή η λήψη όλων των επικοινωνιών από έναν από αυτούς τους κωδικοποιητές (codecs).

Άδεια (License) WEBMONITOR



Μία από τις πιο σημαντικές δυνατότητες αυτών των συσκευών είναι εκείνη της απομακρυσμένης ακρόασης τόσο του ήχου της εισόδου, όσο και της εξόδου του εξοπλισμού από οποιοδήποτε HTML5 πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο (web browser) ή από το ProdysControlPlus. Με αυτόν τον τρόπο, ο Επικεφαλής του δικτύου μπορεί να ακούσει τι συμβαίνει σε μία μονάδα εκπομπής που βρίσκεται εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά αξιοποιώντας ένα smartphone.

Ο παρακολουθούμενος ήχος  συμπιέζεται χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο OPUS, ο οποίος παρέχει ήχο επαρκούς ποιότητας ώστε να μπορεί να αξιολογηθεί η σωστή λειτουργία μιας μετάδοσης.

Αυτή η νέα λειτουργία μαζί με το λογισμικό διαχείρισης ProdysControlPlus καθιστά τις μονάδες Quantum2 ως τα πιο ισχυρά συστήματα απομακρυσμένης διαχείρισης που υπάρχουν στην αγορά.

Αυτή η επαναστατική δυνατότητα ονομάζεται WEBMONITOR και είναι βέβαιο ότι θα φέρει επανάσταση στον τρόπο διαχείρισης της διανομής και του STL εξοπλισμού σήμερα.

Οι Φορητές Μονάδες Quantum2



Στην IBC 2023, η Prodys παρουσίασε και τις νεότερες καινοτομίες στα επαναστατικά φορητά συστήματα σχολιασμού Quantum2 W και Quantum2 XL. Μεταξύ άλλων, οι developers της Prodys έχουν συμπεριλάβει τις ακόλουθες βελτιώσεις:

• Νέο δεύτερο Talkback bus (TB2) και TECH key για να ζητήσετε βοήθεια από τον Υπεύθυνο-Επικεφαλής μέσω του ProdyControlPlus.
• Νέα επιλογή Internet Sharing που επιτρέπει στις συσκευές να συνδέονται στο Διαδίκτυο μέσω των LTE/5G συνδέσεων του Quantum2.
• Αμφίδρομα (two-ways) SRT video streams.

ProdysControlPlus Cloud

Το λογισμικό διαχείρισης IP εξοπλισμού ProdysControlPlus το γνωρίζουν καλά οι πελάτες της Prodys λόγω της απλότητάς του και των μεγάλων δυνατοτήτων του ως προς τη διαχείριση εξ αποστάσεως φορητού και σταθερού εξοπλισμού. Πρόκειται για client/server λογισμικό που επιτρέπει τον έλεγχο όλου του εξοπλισμού από έναν μόνον server στον οποίο έχει καταχωρηθεί (registered) ο εξοπλισμός, με την πρόσβαση να είναι εφικτή από οποιονδήποτε αριθμό client εφαρμογών.

Η διατήρηση του server σε ασφαλές περιβάλλον είναι ζωτικής σημασίας για την άψογη λειτουργία του συστήματος. Για να διευκολυνθεί αυτή η εργασία, η Prodys διέθεσε την υπηρεσία ProdysControlPlus Cloud. Με αυτήν την υπηρεσία, ο πελάτης δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχεί για την εγκατάσταση και τη συντήρηση του server καθώς λειτουργεί στο υπολογιστικό νέφος (cloud) αυτοματοποιημένα και με διαφάνεια για τον χρήστη, εξοικονομώντας χώρο, ενέργεια και χρήματα ως προς τη συντήρηση. Ο cloud server διαθέτει εφεδρεία και υψηλή διαθεσιμότητα, διενεργώντας καθημερινώς backup ως προς τη διαμόρφωση. Με αυτήν τη νέα υπηρεσία, οι ενημερώσεις server και client πραγματοποιούνται αυτοματοποιημένα.

Το PCP Cloud προορίζεται απλά για να αποτελέσει το πρώτο βήμα ως προς την ανάπτυξη λύσεων εικονικής κωδικοποίησης στο cloud.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το Περίπτερο της Prodys στην Έκθεση IBC 2023 καθώς και για τις συναντήσεις που είχατε με τα στελέχη των Prodys και AV SYS (Εξουσιοδοτημένος Διανομέας Ελλάδος και Κύπρου).

Αν επιθυμείτε να γνωρίσετε περισσότερα σχετικά με όλες αυτές τις νέες εξελίξεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την AV SYS στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες ή/και συμβουλές, ή ακόμη και για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού/επίδειξη με Μηχανικό Πωλήσεων της εταιρείας μας.

Πληροφορίες: www.prodys.net & AV SYS *
* Διανομέας Ελλάδος και Κύπρου

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - AV SYS - 28 Σεπτεμβρίου 2023