το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Η ακρόαση Ψηφιακού Ραδιοφώνου έφθασε στον νέο αριθμό ρεκόρ του 49,9% στο Ηνωμένο Βασίλειο, σημειώνοντας σημαντική αύξηση σε σύγκριση με 45,2% το τελευταίο τρίμηνο του 2016 σύμφωνα με την τελευταία έρευνα RAJAR.

Το ψηφιακό ραδιόφωνο εξακολουθεί να προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον στην Ελβετία: Χάρη στην επιρροή του DAB+, το 57% των εκπομπών ραδιοφώνου καταναλώνεται πλέον σε ψηφιακή μορφή. Περί το τέλος Ιουνίου του 2017, είχαν διατεθεί 3,25 εκατομμύρια συσκευές DAB+, πολλά περισσότερα νέα οχήματα ήταν εξοπλισμένα με δέκτες DAB+ και το επίπεδο συνειδητοποίησης περί του DAB+ παρουσίαζε θετική τάση.

Η μεγαλύτερη επιλογή Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας που είναι διαθέσιμη στο Ψηφιακό Ραδιόφωνο DAB οδήγησε στην ενίσχυση της ακροαματικότητας των Ιδιωτικών Σταθμών.

Η Mari Hagerup, Επικεφαλής Επικοινωνίας, Μέσων και Εξωτερικών Σχέσεων του Digitalradio Norway αναφέρει:

Η ΕΡΤ ΑΕ προκηρύσσει ηλεκτρονικό, διεθνή, δημόσιο διαγωνισμό με αντικείμενο την επιλογή αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών μέτρησης και καταγραφής τηλεθέασης προγραμμάτων των τριών (3) τηλεοπτικών σταθμών (ΕΡΤ1-ΕΡΤ2-ΕΡΤ3) και όλων των τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας ή/και περιφερειακής εμβέλειας καθώς και καταγραφής της τηλεοπτικής συμπεριφοράς των τηλεθεατών σε πανελλαδική βάση για χρονική περίοδο δωδεκα μηνών με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά με βάση αποκλειστικά την τιμή, προϋπολογισθείσας δαπάνης €400.000,00 μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

 

Η ψηφιακή ακρόαση έχει αγγίξει το 50% και έφθασε στο νέο ρεκόρ του 47,2%, από 44,1%  το Α 'τρίμηνο του 2016, σύμφωνα με τα στοιχεία της RAJAR που δημοσιεύθηκαν χθες για το πρώτο τρίμηνο του 2017. Οι ώρες ψηφιακής ακρόασης αυξήθηκαν κατά 9%, ή 39,5 εκατομμύρια ώρες σε σύγκριση με το Α 'τρίμηνο του 2016, ενισχυμένες από την ισχυρή ανάπτυξη 1,2 εκατομμυρίων επιπλέον ψηφιακών ακροατών, με το 66% όλων των ακροατών Ραδιοφώνου να ακούνε τώρα Ψηφιακή Πλατφόρμα.

Σχετικά με τις αναφορές κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την αξιοπιστία και τις τηλεθεάσεις των δελτίων ειδήσεων της ΕΡΤ, αντί άλλης απάντησης, δίνουμε στη δημοσιότητα τις χθεσινές (17/05/2017) τηλεθεάσεις, όπως τις κατέγραψε η AGB.

Εκμεταλλευόμενοι Τρόικα και τοκογλύφοι δανειστές αυτή την εποχή της κρίσης, μας επιβάλλουν να ξεπουλάμε – χαρίζουμε εταιρίες όπως ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ κλπ, που μπορούν να είναι μοχλοί οικονομικής ανάπτυξης και εθνικής ανεξαρτησίας, με το πρόσχημα ότι δεν μπορεί να υπάρχουν δημόσια μονοπώλια την εποχή του καπιταλισμού, όταν ολόκληροι κλάδοι με χιλιάδες μέλη όπως τεχνικοί τηλεόρασης και ραδιοφώνου, δικηγόροι, φαρμακοποιοί, ταξιτζήδες κλπ ζουν το δράμα και την απειλή της δήθεν απελευθέρωσης των «κλειστών» επαγγελμάτων.

Σελίδα 1 από 5
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group