το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Ιnterreg BalkanMed e-Business Pages. Στις 26-27 Φεβρουαρίου στην Αθήνα το 1ο Διακρατικό Επιχειρηματικό Forum.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το διήμερο 26 και 27 Φεβρουαρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί το 1o Διακρατικό Επιχειρηματικό Forum με συναντήσεις Β2Β, στο Συνεδριακό Κέντρο της ΕΕΔΕ «Γ. Κοντογεώργης», στο πλαίσιο του έργου e-Business Pages του προγράμματος Interreg BalkanMed.

Είναι η πρώτη από μία σειρά επιχειρηματικών συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν στις χώρες των άλλων εταίρων. Οι επόμενες τέσσερις επιχειρηματικές συναντήσεις θα λάβουν χώρα στα Τίρανα, στην Μπίτολα, στη Σόφια και στη Λεμεσό. Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν σε συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποίησε, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019, η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, η οποία θα είναι δωρεάν.
Το έργο e-Business Pages εντάσσεται στο διακρατικό πρόγραμμα «Βαλκανικής- Μεσογείου» (Balkan - Mediterranean) της προγραμματικής περιόδου 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται κατά 85% από την Ευρωπαϊκή Ένωση και κατά 15% από εθνικούς πόρους των κρατών που συμμετέχουν σε αυτό.
Στο εταιρικό σχήμα συμμετέχουν εταίροι από πέντε χώρες. Το HRDA - Human Resources Development Agency (Βουλγαρία), το LCCI - Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού (Κύπρος), το GAUSS Institute (ΠΓΔΜ), το CCP - Centre for Competitiveness Promotion (Αλβανία) και η ΕΕΔΕ - Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (Ελλάδα).
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ι. Καλύβας, προϊστάμενος του Τμήματος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της ΕΕΔΕ, και η Κατερίνα Διαλεκτού, στέλεχος του τμήματος, ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για το συνολικό έργο και το σχεδιασμό των επιχειρηματικών συναντήσεων. Στις επιχειρηματικές συναντήσεις θα συμμετέχουν κάθε φορά πέντε εκπρόσωποι ΜμΕ από καθεμιά από τις 4 χώρες που θα φιλοξενούνται, ενώ για τη διοργανώτρια κάθε φορά χώρα δεν υπάρχει ανάλογος περιορισμός. Οι εταιρείες που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν την εξωστρέφειά τους, να προχωρήσουν σε νέες συνεργασίες, να ανταλλάξουν τεχνογνωσία και γενικότερες πληροφορίες για την περαιτέρω ανάπτυξη της τοπικής αγοράς. Για τη συμμετοχή στις επιχειρηματικές συναντήσεις, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.bmbpages.biz/

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - ΕΕΔΕ - 08-02-2019

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 12:57

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group