το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Η Lawo αναφέρει μία ακόμη επιτυχημένη επιχειρηματική χρονιά – Σημαντική πρόοδο σημειώνει η αποθεραπεία του Philipp Lawo.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Lawo, Πρωτοπόρος στις λύσεις IP video, ήχου, ελέγχου και monitoring με έδρα τη Γερμανία, μπορεί να ανατρέξει πίσω σε μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά στην ιστορία της εταιρείας.

“Το 2018 αποτέλεσε μία ακόμη χρονιά-ρεκόρ για τη Lawo, με τα μεγαλύτερα έσοδα, όσο ποτέ άλλοτε, αλλά και με τις περισσότερες παραγγελίες στην ιστορία της εταιρείας ”, δήλωσε ο Jamie Dunn, Επικεφαλής Πωλήσεων της εταιρείας Παγκοσμίως. “Συνεχίζεται η αύξηση των εσόδων μας απ’ όλες τις σειρές προϊόντων μας και έχουμε υλοποιήσει επιτυχώς διάφορα έργα μεγάλης κλίμακας, όπως εκείνα των Plazamedia, ή NEP Australia, τα οποία θεωρούνται από πολλούς ως παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την IP υποδομή. Τα τελευταία δύο χρόνια επιτύχαμε τριψήφιο ρυθμό ανάπτυξης ως προς την IP video αγορά και είμαστε υπερήφανοι που αναγνωριστήκαμε ως ένας από τους σημαντικούς παίκτες στο video,” συνεχίζει ο Dunn.

DUNN Jamie 720

Jamie Dunn

 

Επιπροσθέτως, η εταιρεία ανακοινώνει ότι η αποθεραπεία του Philipp Lawo σημειώνει πρόοδο. Ο CEO της εταιρείας έπρεπε να αποχωρήσει για να δεχθεί ιατρική φροντίδα ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς.
“Συμμετέχει στις δραστηριότητες της Lawo και στην περαιτέρω ανάπτυξης της, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει σθεναρά την επιτυχημένη στρατηγική της εταιρείας. Ωστόσο, για την καλύτερη αποθεραπεία του, ο Philipp Lawo θα λάβει τον απαιτούμενο χρόνο”, δηλώνει ο Andreas Hilmer, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας.

NOWAK Claudia 720

Claudia Nowak

 

Ύστερα από αίτημα του Philipp Lawo, το Εποπτικό Συμβούλιο διόρισε την Claudia Nowak, επί πολλά έτη Στέλεχος της εταιρείας, ως Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία θα αναλάβει τα καθήκοντα της από την 1η Απριλίου 2019.
Η Nowak είναι υπεύθυνη για τα οικονομικά και τα τμήματα διοίκησης της Lawo για περισσότερα από 30 χρόνια και έχει συμβάλει στη διαμόρφωση της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας. Επιπλέον, η διοίκηση της εταιρείας, όπως και στο παρελθόν, θα ασκείται από κοινού μέσω του Διευρυμένου Διοικητικού Συμβουλίου της.

“Για το χρονικό διάστημα της απουσίας του, τις ευθύνες του Philipp ως προς τους πελάτες της Lawo και τις αγορές αναλαμβάνει άμεσα ο Jamie Dunn, Διευθυντής Πωλήσεων Παγκοσμίως,” προσθέτει ο Hilmer.

Σχολιάζοντας την πρόοδο της εταιρείας ο Dunn αναφέρει: “Συνεχίζουμε να υλοποιούμε την αναπτυξιακή στρατηγική μας, με ένα από τα επόμενα σημαντικά βήματα της εταιρείας να αποτελεί το άνοιγμα γραφείου στο Ηνωμένο Βασίλειο, αργότερα, εντός του τρέχοντος έτους.”

 

Πληροφορίες: www.lawo.com & Telmaco SA *
* Μεταπωλητής Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 17:01

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group