το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Η AVIWEST ανακοινώνει Ανάπτυξη 20% για το 2018.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Χάρη στη νέα γκάμα HEVC Ψηφιακών Λύσεων Συλλογής Ειδήσεων (Digital Newsgathering Solutions), οι παραγγελίες για πωλήσεις που δέχεται η AVIWEST εκτοξεύθηκαν.

Η AVIWEST, παγκόσμιος προμηθευτής συστημάτων συνεισφοράς (contribution) video ανακοίνωσε σήμερα ότι η εταιρεία σημείωσε αύξηση 20% των παραγγελιών που δέχθηκε το 2018. Ως εκ τούτου η AVIWEST θα επεκταθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και την Ινδία, με νέες θέσεις μηχανικών να δημιουργούνται τώρα στα τμήματα R&D, υποστήριξης, pre-sales και πωλήσεων της εταιρείας.

 

Την προηγούμενη χρονιά η AVIWEST λανσάρισε τη νέα HEVC ψηφιακή γκάμα συλλογής ειδήσεων που περιλαμβάνει τον ιδιαιτέρως μικρών διαστάσεων φορητό πομπό AIR Serie, τον φορητό πομπό PRO3 Series που αναρτάται σε κάμερα, τον 4K και multi-HD video contribution encoder HE4000, αλλά και τη νέα έκδοση του transceiver StreamHub. Οι λύσεις της εταιρείας αναπτύχθηκαν επιτυχώς από επαγγελματίες των μέσων σε όλον τον κόσμο και τιμήθηκαν με διάφορα βραβεία της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Τεχνολογίας & Μηχανικής (Technology & Engineering) Emmy®, για την παροχή εξαιρετικής φορητότητας, ευελιξίας, υψηλής απόδοσης ανώτερης ποιότητας video με μικρή καθυστέρηση.

Επιπλέον, το 2018 η AVIWEST άνοιξε νέα γραφεία πωλήσεων και υπηρεσιών σε Χόνγκ Κόνγκ, Νέο Δελχί και Σαντιάγκο (Χιλή), γεγονός που αποτελεί άλλη μία απόδειξη της ταχύτατης επιχειρηματικής ανάπτυξης και της αφοσίωσής της ως προς την κάλυψη των αναγκών των πελατών της σε όλον τον κόσμο.

 

"Οι σημερινοί επαγγελματίες του video χρειάζονται πανίσχυρες, ευέλικτες και αξιόπιστες λύσεις live video contribution που τους επιτρέπουν να ανταποκρίνονται στις πιο τρελές απαιτήσεις της παραγωγής, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος τους," είπε ο Erwan Gasc, CEO της AVIWEST. "Η σημαντική ανάπτυξη που έχουμε επιτύχει αποτελεί άμεση αντανάκλαση της πατενταρισμένης τεχνολογίας SafeStreams και της δεκαετούς εμπειρίας μας στην ανάπτυξη καινοτόμων ψηφιακών λύσεων συλλογής ειδήσεων που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των σημερινών broadcasters."

 

Πληροφορίες: www.aviwest.com & Telmaco SA *
* Διανομέας Ελλάδος

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου – AVIWEST - SAINT-GRÉGOIRE, Γαλλία – 31 Ιανουαρίου 2019

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 14:20

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group