το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Η AIMS δημιουργεί μία νέα ομάδα εργασίας που εστιάζει στην Pro AV αγορά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Συμμαχία περί των IP Λύσεων για τα Μέσα (Alliance for IP Media Solutions - AIMS) ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας μίας νέα ομάδας εργασίας με την ονομασία Pro AV Working Group, η οποία έχει ως αποστολή την προώθηση της αποδοχής ενός συνόλου πρωτοκόλλων μέσων-μέσω-IP για την αγορά του επαγγελματικού AV και των εγκατεστημένων συστημάτων (installed systems). Η AIMS έχρησε ως Πρόεδρο της νέας ομάδας εργασίας τον David Chiappini και ως Αναπληρωτή Πρόεδρο τον Scott Barella.

Το AIMS Pro AV Working Group θα καθορίσει την προσέγγιση ως προς τα ανοιχτά-πρότυπα για την ανταπόκριση της μετάβασης του κόσμου του pro AV στα IP μέσα. Οι προσπάθειες της ομάδας θα στηριχθούν στην αξιολόγηση και τη σύσταση των υπαρχόντων προτύπων και προδιαγραφών από AES, AMWA, VSF, SMPTE, IEEE, και IETF που ήδη γνωρίζουν ευρεία αποδοχή από τη βιομηχανία των μέσων και της ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβάνοντας ειδικές δυνατότητες για την pro AV αγορά όπως ασφάλεια, HDCP υποστήριξη για προστατευόμενο περιεχόμενο και IO έλεγχο.

Το προσδοκώμενο αποτέλεσμα των προσπαθειών του Pro AV Working Group είναι μία ευέλικτη, ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου μέθοδος ανταπόκρισης των απαιτήσεων του video, του ήχου και των δεδομένων των υπαρχόντων και μελλοντικών pro AV λύσεων.

David Chiappini 720

Ο David Chiappini, Πρόεδρος του AIMS Pro AV Working Group

 

Ο Chiappini, Πρόεδρος της νέας ομάδας εργασίας, είναι και Αντιπρόεδρος Έρευνας και Ανάπτυξης της Matrox, η οποία αποτελεί Μέλος της AIMS. Είχε αναλάβει διάφορες θέσεις και καθήκοντα στη Matrox από το 1994 και σήμερα διευθύνει τις ομάδες μηχανικής που βρίσκονται πίσω από τις γραμμές pro AV και broadcast προϊόντων της Matrox. Ο Chiappini διαθέτει μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στη μεταφορά AV-μέσω-IP και ασχολείται με την ανάπτυξη συμπιεσμένων και μη συμπιεσμένων προϊόντων για αυτόν τον χώρο.

Scott Barella 720

O Scott Barella, Αναπληρωτής Πρόεδρος του AIMS Pro AV Working Group

 

Ο Barella είναι ο CTO της PESA και προσφέρει την καθοδήγηση και τη διορατικότητα για την υλοποίηση του εύρωστου εξοπλισμού ασφαλείας της εταιρείας για σήματα video, ήχου και δεδομένων σε Ethernet δομή, καθώς και τεχνολογιών συμπίεσης και διανομής. Επιπροσθέτως του νέου του ρόλου ως Αναπληρωτής Πρόεδρος του Pro AV Working Group, θα έχει και τα καθήκοντα του Αναπληρωτή Προέδρου του AIMS Technical Working Group. Ο Barella διαθέτει ισχυρό background στη σχεδίαση και την αρχιτεκτονική broadcast συστημάτων, στην OEM κατασκευή και σχεδίαση, στην ολοκλήρωση συστημάτων και στις λειτουργίες, με ιδιαίτερη έμφαση στο IP video.

 

Πληροφορίες: www.aimsalliance.org

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 08:45

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group