το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

GlobalData: Η Βόρειος Αμερική θα παραμείνει η μεγαλύτερη αγορά multiplay υπηρεσιών έως το 2023.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Βόρειος Αμερική θα παραμείνει η μεγαλύτερη αγορά multiplay υπηρεσιών έως το 2023, παρά την επιβράδυνση της αποδοχής υπηρεσιών αναφέρει η GlobalData.

GloabalData Logo small

 

Ο αριθμός των multiplay νοικοκυριών στην Αμερική με συνδρομή σε double, triple ή quadruple play service πακέτα ανήλθε στα 142 εκατομμύρια το 2018, γεγονός που ισοδυναμεί σε διείσδυση στα νοικοκυριά της τάξης του 43%, δηλαδή έπεται της αγοράς της Ευρώπης, όπου η διείσδυση στα νοικοκυριά σημειώνει ποσοστό 48%, σύμφωνα με τη GlobalData, κορυφαία εταιρεία δεδομένων και ανάλυσης.

 

Αφρική και Μέση Ανατολή, με διείσδυση στα νοικοκυριά της τάξης του 5%, αποτελεί την περιοχή που παρουσιάζει τη μικρότερη αποδοχή των multiplay υπηρεσιών. Σε επίπεδο υπο-περιφερειών, ωστόσο, υπάρχει μεγάλη ανομοιογένεια όσον αφορά στην αποδοχή των multiplay υπηρεσιών εντός της Αμερικής, με τη διείσδυση στα νοικοκυριά της Λατινικής Αμερικής να φτάνει το 30%, έναντι του 61% στη Βόρεια Αμερική έως το τέλος του 2018.

 

Η Eulalia Marin-Sorribes, Τεχνολογική Αναλύτρια της GlobalData, παρατηρεί: “Η ευρωστία της fixed broadband υποδομής και η εκτεταμένη κάλυψη του δικτύου έχουν οδηγήσει στη μεγαλύτερη αποδοχή των multiplay υπηρεσιών στη Βόρειο Αμερική. Επιπλέον, η εκπτωτική τιμολογιακή πολιτική που επέλεξαν οι πάροχοι υπηρεσιών και η ενσωμάτωση υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας ως μέρος των multiplay πακέτων διαδραμάτισαν σπουδαίο ρόλο βοηθώντας ως προς την άνοδο της αποδοχής σε ιστορικά επίπεδα.”

“Ωστόσο, η ωρίμανση της αγοράς και η μείωση του ενδιαφέροντος των πελατών για τη γραμμική συνδρομητική τηλεόραση εν μέσω του πολλαπλασιασμού των over the top (OTT) video εφαρμογών έχουν αρχίσει να επιβραδύνουν την αποδοχή τα τελευταία χρόνια.”

 

Πληροφορίες: www.globaldata.com

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου – GlobalData – 28 Ιανουαρίου 2019

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 13:10

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group