το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Η Rohde & Schwarz εξαγοράζει την Pixel Power Limited και ενδυναμώνει τη θέση της στη Broadcast & Media αγορά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Rohde & Schwarz εξαγόρασε την Pixel Power Ltd., τεχνολογικό ηγέτη στους τομείς τηλεοπτικού branding, γραφικών, αυτοματισμού, master control και playout. Με αυτήν την εξαγορά η Rohde & Schwarz υλοποιεί το σχέδιο της για την περαιτέρω επέκτασή της στον τομέα broadcast playout, ενώ αποκτά την ιδιοκτησία μίας εταιρείας με σημαντική τεχνολογική πρωτοκαθεδρία. Η θυγατρική θα μετονομαστεί σε "Pixel Power Ltd. - A Rohde & Schwarz Company".

Η Pixel Power προσφέρει πλήρη συστήματα γραφικών, master control και playout για broadcasters και playout εγκαταστάσεις. Αυτά τα συστήματα επιτρέπουν την αποτελεσματικότερη διανομή δυναμικού περιεχομένου για γραμμική Τηλεόραση, mobile, διαδικτυακή και OTT/VOD. H Pixel Power έχει αναπτύξει με συνέπεια το portfolio των IP λύσεων της που βασίζονται στο λογισμικό, οι οποίες παρέχουν δυνατότητα εικονικότητας για χρήση σε ιδιωτικό, ή δημόσιο υπολογιστικό νέφος (cloud), προσφέροντας νέα επιχειρηματικά μοντέλα ως προς τα Λειτουργικά Έξοδα στα πλαίσια του μετασχηματισμού της broadcast τεχνολογίας. Η εταιρεία έχει την έδρα της στο Κέμπριτζ του Ηνωμένου Βασιλείου, αναπτύσσοντας και εφαρμόζοντας broadcast λύσεις εδώ και 31 χρόνια. Με αυτήν την εξαγορά η Rohde & Schwarz επεκτείνει περαιτέρω το portfolio της, συμπληρώνοντας τις υπάρχουσες σειρές προϊόντων της.

Ο Cornelius Heinemann, Επικεφαλής Συστημάτων Πομπών και Ενισχυτών, καθώς και Λύσεων Μέσων που βασίζονται στα Μέσα, εξηγεί: "Με την εξαγορά της Pixel Power διευρύνουμε σημαντικά το Broadcast & Media portfolio μας με νέες και συναρπαστικές λύσεις. Μαζί μπορούμε να συνδυάσουμε τις τεχνολογίες που καθορίζονται από το λογισμικό και το εικονικό περιβάλλον ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα πραγματικά οφέλη που παρέχουν στις αγορές broadcast playout και VOD."

Ο James Gilbert, Συνιδρυτής και CEO της Pixel Power, προσθέτει: "Η εικονική ολοκληρωμένη playout τεχνολογία μας θα έχει σημαντική συνεισφορά στην επίτευξη των φιλόδοξων στόχων της Rohde & Schwarz για τις λύσεις που βασίζονται στο υπολογιστικό νέφος. Το μοντέρνο μοντέλο μας αδειών και πληρωμής θα συμβάλει επίσης σε τούτο. Ως αντιστάθμισμα, το μέγεθος της Rohde & Schwarz, η σταθερότητα, οι δομές και οι δυνατότητές της προσφέρουν τις βέλτιστες ευκαιρίες για την περαιτέρω ανάπτυξη των προϊόντων μας και την επέκταση των πωλήσεών μας παγκοσμίως. Πιστεύουμε ότι αυτός ο συνδυασμός θα προσδώσει τεράστιο όφελος στους πελάτες μας."

Για τους πελάτες της Pixel Power αυτή η εξαγορά αντιπροσωπεύει μία επένδυση από έναν εδραιωμένο και υψηλής σταθερότητας όμιλο τεχνολογίας σε μία τόσο δυναμική αγορά, ένα κρίσιμης σημασίας θεμέλιο για τις μακροχρόνιες συνεργασίες με επιπλέον έμφαση στην ασφάλεια των επενδύσεων των πελατών. Η συνέχιση της υποστήριξης των υπαρχόντων πελατών και των εμπορικών συνεργατών αποτελεί σημαντική προϋπόθεση και για τις δύο εταιρείες.

Ο CEO, James Gilbert και ο CTO, Nick Wright θα παραμείνουν στην εταιρεία, στις τρέχουσες θέσεις τους και θα συνεχίσουν την ανάπτυξη της Pixel Power.

 

Πληροφορίες: https://www.rohde-schwarz.com/gr

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Rohde & Schwarz – 27 Νοεμβρίου 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 14:32

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group