το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Η AIMS ανακοινώνει το προσφάτως εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο της και καλωσορίζει τη Larissa Görner της Net Insight.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η Συμμαχία για τις Λύσεις IP Μέσων (Alliance for IP Media Solutions - AIMS) ανακοίνωσε χθες το νέο εκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της για τη χρονική περίοδο 2018-2019 που θα οδηγήσει τις προσπάθειες του οργανισμού στη βασιζόμενη σε πρότυπα IP υποδομή για τα επαγγελματικά μέσα. Όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της AIMS επανεξελέγησαν, δηλαδή ο Πρόεδρος Michael Cronk (από τη Grass Valley), ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Steve Reynolds (της Imagine Communications), ο Επικεφαλής Οικονομικός Διευθυντής Andreas Hilmer (από τη Lawo) και το Μέλος Andy Warman (της Harmonic), ενώ νέο Μέλος του ΔΣ θα είναι η Larissa Görner (από τη Net Insight) που εκλέχθηκε προσφάτως.

Larissa Gomer

Η Larissa Görner Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της AIMS

 

Ως προς τα τρέχοντα καθήκοντα της στη Net Insight, ας σημειωθεί ότι η Görner υπηρετεί την εταιρεία από τη θέση του Διευθυντής Στρατηγικής των Προϊόντων της και ως Επικεφαλής των Λύσεων Ζωντανής και Απομακρυσμένης Παραγωγής. Συνεργάζεται στενά με του broadcast πελάτες της εταιρείες για να τους βοηθήσει ως προς τη μετάβαση τους στις νέες τεχνολογίες που βασίζονται στο IP. Με το συνδυασμό της εμπειρίας της στις νέες τεχνολογίες που βασίζονται στο IP και στις νέες ροές παραγωγής, η Görner βοήθησε τους πελάτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη μετάβασή τους στην τεχνολογία IP. Συνδράμει τους πελάτες να κοιτάξουν πέρα από τα έργα τους στο Studio και τους ενθαρρύνει να εξετάσουν ενδελεχώς τις κατανεμημένες ροές εργασίας που χρησιμοποιούν ευρυζωνική σύνδεση δικτύου, γνώση και εμπειρία.

Ως Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, η Görner θα βοηθήσει στην καθοδήγηση των προσπαθειών της AIMS για την προώθηση της υιοθέτησης ενός συνόλου κοινών, ευρισκόμενων παντού, πρωτοκόλλων για τη διαλειτουργικότητα μέσω IP στη Βιομηχανία των Μέσων και της Ψυχαγωγίας.

 

Steve Reynolds
Ο Steve Reynolds, Αναπληρωτής Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της AIMS

 

Andy Warman

Andy Warman, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της AIMS

 

Michael Cronk
Ο Michael Cronk, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της AIMS

 

"Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της AIMS δεσμεύονται σε ένα κοινό σύνολο προτύπων για την IP μεταφορά μέσων στη Βιομηχανία των Μέσων και της Ψυχαγωγίας. Μαζί με τα Μέλη της AIMS και άλλους συνεργαζόμενους οργανισμούς που ομονοούν, εργαζόμαστε ακούραστα για να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο," είπε ο Michael Cronk, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της AIMS. "Η μετασχηματιστική δύναμη του IP στη Βιομηχανία μας είναι ξεκάθαρη και είναι τιμή μας που αποτελούμε μέρος μίας τόσο αφοσιωμένης ομάδας ανθρώπων. Είμαι ιδιαιτέρως ευτυχής που θα έχουμε τη Larissa στο Διοικητικό Συμβούλιο, γνωρίζοντας ότι θα εισφέρει φρέσκια προοπτική, καθώς και πολύτιμη γνώση και εμπειρία στις προσπάθειες μας."

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της AIMS εκλέγεται ετησίως. Η θητεία του ξεκινά άμεσα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 09:24

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group