το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Matrix Solutions και Imagine Communications παρουσίασαν πλήρη ροή εργασίας Πωλήσεων Διαφήμισης στην IBC 2018.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Οι εταιρείες συνεργάζονται για τη βελτιστοποίηση των  πωλήσεων διαφήμισης των Μέσων με την ένωση front και back-office ροών εργασίας Οι εταιρείες συνεργάζονται για τη βελτιστοποίηση των πωλήσεων διαφήμισης των Μέσων με την ένωση front και back-office ροών εργασίας

Matrix Solutions και Imagine Communications επέδειξαν μία ολοκληρωμένη ροή εργασιών Πωλήσεων Διαφήμισης (ad sales) στην έκθεση IBC2018 (14-18 Σεπτεμβρίου 2018, Άμστερνταμ) στο περίπτερο της Imagine Communications. Συνδυάζοντας τις πρωτοποριακές τους front and back-office λύσεις διαφήμισης, οι δύο εταιρείες παρουσίασαν μα ομαλή ροή εργασίας που επιτρέπει στις επιχειρήσεις των Μέσων να βελτιστοποιούν τις πωλήσεις των διαφημίσεων.

Η πλατφόρμα πωλήσεων διαφήμισης για τις επιχειρήσεις των Μέσων (media ad sales platform) της Matrix Solutions χρησιμεύει ως front engine στη ροή εργασίας των πωλήσεων διαφήμισης, συγκεντρώνοντας και εξομαλύνοντας τις διαφορετικές πηγές δεδομένων στο σύνολο της επιχείρησης και παρέχοντας στους χρήστες μία ολοκληρωμένη εικόνα, αλλά και πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα των πωλήσεων διαφήμισης σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει αξιόπιστη CRM λειτουργία, πλήρη σουίτα εργαλείων διαχείρισης των πωλήσεων διαφήμισης ειδικά για τα Μέσα και λεπτομερειακές αναλύσεις που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να βοηθήσουν τις ομάδες των πωλήσεων διαφήμισης των Μέσων να πωλούν πιο έξυπνα και ταχύτερα.

Λειτουργώντας ως το πίσω τμήμα του σπιτιού στη ροή εργασίας των πωλήσεων διαφήμισης, το εκτεταμένο portfolio Ad Tech της Imagine Communications διαθέτει κορυφαία συστήματα βελτιστοποίησης και διαχείρισης των αποθεμάτων, καθώς και λύσεις στοχευόμενης διανομής επόμενης γενιάς που βοηθούν τις broadcast, τις καλωδιακές και τις broadband επιχειρήσεις να μεγιστοποιήσουν την αξία του αποθέματος και να αυξήσουν τη δαπάνη της διαφημιστικής προβολής σε πολυκαναλικές και πολλαπλές αγορές.

Με την ανάπτυξη στενών διασυνδέσεων μεταξύ front και back-office ροής εργασιών, Imagine Communications και Matrix Solutions επέδειξαν μία ολοκληρωμένη λύση που λύνει πιο γρήγορα τα χέρια των ομάδων πωλήσεων διαφήμισης των Μέσων. Η πρόσβαση στα δεδομένα νωρίτερα κατά τη διαδικασία των πωλήσεων βελτιστοποιεί τις πωλήσεις διαφημίσεων των Μέσων, βελτιώνοντας την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και αυξάνοντας τις ευκαιρίες δημιουργίας εσόδων.

 

“Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες λύσεις και αυτή η στρατηγική συνεργασία, τόσο εντός, όσο και εκτός της έκθεσης IBC, αντανακλά τούτο σε διεθνές επίπεδο,” δήλωσε ο Mark Gorman, CEO της Matrix Solutions. Εμείς, όπως και η Imagine Communications, δεσμευόμαστε και επενδύουμε στην προώθηση της ενοποίησης των λύσεων μας για την παραγωγή απρόσκοπτων ροών εργασίας.”

 

“Η Imagine Communications προσδίδει την κορυφαία τεχνολογία βελτιστοποίησης παγκοσμίως και επιτρέπει την αξιοποίηση αυτοματοποιημένων ροών εργασίας για το σύνολο των διαδικασιών των πωλήσεων διαφήμισης και των λειτουργιών των εμπορικών τμημάτων,” δήλωσε ο Graham Heap, Διευθυντής Διαχείρισης Προϊόντων Ad Tech και Διεθνών Πωλήσεων της Imagine Communications. “Η συνεργασία μας με τη Matrix Solutions θα βοηθήσει στην επέκταση αυτών των δυνατοτήτων στις front-of-house δραστηριότητες και θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις των Μέσων να υιοθετήσουν μία στρατηγική πωλήσεων που θα βασίζεται περισσότερο στα δεδομένα, κάτι που θα έχει άμεση σχέση ως προς την αύξηση των εσόδων τους.”

 

Πληροφορίες: www.matrixformedia.com & www.imaginecommunications.com & AmyDV*
* Διανομέας των προϊόντων της Imagine Communications στην Ελλάδα

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - AmyDV - Βριλήσσια, 28 Σεπτεμβρίου 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 13:36

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group