το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τιμητική Αναγνώριση για την Telmaco S.A. στα IBC Stand Design Awards - Πρωτοποριακή Αξιοποίηση Περιπτέρου με Δομή.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Το Περίπτερο της Telmaco S.A. στην IBC 2018 Το Περίπτερο της Telmaco S.A. στην IBC 2018

"Το να βοηθάς τους επισκέπτες να βρούνε τις τεχνολογίες που απαιτούν από τους 1.700 και πλέον εκθέτες της IBC αποτελεί μία πρόκληση" αναφέρουν συχνά οι άνθρωποι της IBC. Οι διοργανωτές διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο με τον τρόπο κατά τον οποίο διαμορφώνουν τα Hall ανά θέμα και οι εκθέτες έχουν το δικό τους σημαντικό ρόλο, σχεδιάζοντας περίπτερα που καθοδηγούν τον επισκέπτη, προβάλλοντας τα προϊόντα τους.

Η εξειδικευμένη ομάδα κριτών των διοργανωτών της IBC περιηγείται σε όλη την έκθεση, κοιτάζοντας προσεκτικά κάθε περίπτερο και επιλέγοντας εκείνα που θεωρούν εξαιρετικά όσον αφορά στην προσβασιμότητα, τη σαφήνεια και την εικόνα.

Για την πλέον Πρωτοποριακή Αξιοποίηση Περιπτέρου με Δομή (most innovative use of shell scheme space), οι κριτές ξεχώρισαν και επέλεξαν το Περίπτερο της INA (6.A20) με την έξυπνη τοποθέτηση της οθόνης στους πίσω τοίχους και την εξαιρετική χρήση του φωτός. Εντυπωσιάστηκαν, επίσης, με τα σαφή μηνύματα σχετικά με την παγκόσμια σημασία της αρχειοθέτησης στη broadcast βιομηχανία και την ισχυρή αφήγηση.

 

Εξαιρετικά εγκωμιαστικά σχόλια σε αυτήν την κατηγορία απέσπασε το Περίπτερο της Telmaco S.A. (7.A52), με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και το ενιαίο μήνυμά του, αλλά και εκείνο της Speechmatics (8.E17) για τα σαφή μηνύματα και τη μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.

 

Συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Telmaco γι' αυτήν τη σημαντική τιμητική διάκριση.

 

Πληροφορίες: https://show.ibc.org/ibc-stand-design-awards-winners

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 10:41

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group