το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Michael Crimp, CEO της IBC: "Διαμορφώνοντας τον διάλογο στην IBC!"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Απόψεις του Michael Crimp, CEO της IBC.

Η IBC αποτελεί παγκόσμια εκδήλωση για τα Μέσα. Μπορεί να πραγματοποιείται στην Ευρώπη, αλλά είναι ένα παγκόσμιο γεγονός. Κάθε χρόνο καλωσορίζουμε επισκέπτες από περισσότερες των 170 χωρών. Είναι ένα γεγονός που συνδυάζει τον πραγματικό διάλογο και την ανταλλαγή γνώσεων με επιχειρήσεις που έχουν ισχυρή άποψη.

Δουλεύουμε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι η IBC δεν είναι απλώς μία τεράστια εμπορική έκθεση, προσθέτοντας αξία για κάθε επισκέπτη, είτε πρόκειται για την ευκαιρία να συζητήσουμε περί των πραγματικών ζητημάτων της ημέρας στο Συνέδριο, είτε για την εμπειρία της νεότερης τεχνολογίας παραγωγής και διανομής μέσω μίας ταινίας στη Big Screen.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, η βιομηχανία -και η IBC- απομακρύνθηκαν από το broadcasting, σε έναν κόσμο όπου τα ηλεκτρονικά μέσα διανέμονται διαδικτυακά και σε δημόσιους χώρους και όπου οι παρακείμενες βιομηχανίες υιοθετούν το video και τον ήχο ως έμφυτα μέσα επικοινωνίας. Καθώς η βιομηχανία επεκτείνεται, έτσι αυξάνει και η αξία της IBC ως παγκόσμιου φόρουμ. Παρατηρούμε τη μετρήσιμη αύξηση των επισκεπτών από παρακείμενες αγορές όπως οι Τηλεπικοινωνίες (Telcos) και το Υπολογιστικό Νέφος (Cloud), γεγονός που δεικνύει ότι η IBC θεωρείται μία σημαντική εμπειρία.

Οι κορυφαίες τάσεις είναι καλά εδραιωμένες και δεν χρειάζεται να μιλήσω για τη μετάβαση στην IP συνδεσιμότητα και τις τοπολογίες που καθορίζονται από το λογισμικό, αλλά και σχετικά με τη σύγκλιση των κλάδων Broadcast, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, ή για την τεχνολογία Ultra HD και την Εικονική Πραγματικότητα.

Εκείνο που είναι πραγματικά συναρπαστικό είναι ο τρόπος με τον οποίο αλλάζουν οι επιχειρήσεις που αξιοποιούν αυτές τις τεχνολογίες. Πώς θα συνυπάρχουν οι Σταθμοί, οι Τηλεπικοινωνιακοί Πάροχοι και οι εταιρείες Streaming; Θα είναι οι πάροχοι OTT οι νέοι broadcasters, ή οι παραγωγοί θα πωλούν απευθείας στους καταναλωτές;

Η βιομηχανία δεν δεσμεύεται πλέον από την τεχνολογία της, αλλά από την επιθυμία να βρει νέους και σαγηνευτικούς τρόπους για να αφηγηθεί τις ιστορίες της και να αξιοποιήσει οικονομικά αυτές τις προσπάθειες κατ' έναν δίκαιο τρόπο. Αυτά, νομίζω, θα είναι τα κύρια μηνύματα, τα οποία θα συζητηθούν αρκετά κατά τη φετινή IBC.

 

Πληροφορίες: https://show.ibc.org/

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 10:41

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group