το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

H Jünger Audio σχεδιάζει την Αναδιοργάνωσή της μέσω Διαδικασιών Αναξιόχρεου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η αναζήτηση για επενδυτές θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί επιτυχώς - Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες θα συνεχίσουν δίχως περιορισμούς και θα επαναπροσδιοριστούν στρατηγικά - Οι 30 εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να εργάζονται και να πληρώνονται κανονικά έως το τέλος Αυγούστου - Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος Stefan Ludwig από τη Schultze & Braun ορίστηκε ως επικεφαλής της Διαδικασίας Αναξιόχρεου.

Η Jünger Audio GmbH, παγκοσμίως γνωστός κατασκευαστής τεχνολογίας επαγγελματικού ήχου σχεδιάζει την αναδιοργάνωση της εταιρείας στα πλαίσια μέσω της διαδικασίας Αναξιόχρεου. Η εταιρεία υπέβαλε τη σχετική αίτηση στις αρμόδιες δικαστικές αρχές (Charlottenburg District Court) και το Δικαστήριο όρισε ως Πληρεξούσιο τον Stefan Ludwig από τη Schultze & Braun ως Προσωρινού Διαχειριστή της Διαδικασίας Αναξιόχρεου.

Στόχος αυτής της διαδικασίας είναι η επιτάχυνση της αναδιοργάνωσης της εταιρείας που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά και η επιτυχής ολοκλήρωση της. “Εργαζόμαστε έτσι ώστε το επιχειρηματικό μοντέλο της Jünger Audio να εστιάσει καλύτερα στο μέλλον,” εξηγεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της, Martin Schlockwerder. “Στο μέλλον, εκτός, φυσικά, από το υλισμικό μας (hardware), θέλουμε να εστιάσουμε σε περισσότερες λύσεις που βασίζονται στο λογισμικό για την τεχνολογία του ήχου με σκοπό να ανταποκριθούμε στις σημαντικές αλλαγές της αγοράς.”

Οι απαραίτητες εσωτερικές προσπάθειες εξυγίανσης βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη, αλλά για οικονομικούς λόγους δεν θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν δίχως να εισέλθουμε σε Διαδικασία Αναξιόχρεου. “Τελικά, λόγω έλλειψης ρευστότητας δεν ήταν εφικτό να καρποφορήσει αυτό το νέο concept,” αναφέρει ο Schlockwerder.

Η Jünger Audio επιθυμεί να προσελκύσει επενδυτή που θα μπορεί να εξοπλίσει την εταιρεία με τους απαραίτητους χρηματοδοτικούς πόρους για την υποστήριξη της αναδιοργάνωσης της. Ο Schlockwerder προσθέτει: “Με νέα κεφάλαια μπορούμε να παρουσιάσουμε τις φημισμένες παγκοσμίως αναπτυξιακές εργασίες μας με τη μορφή καινοτόμων προϊόντων, προσφέροντάς τους ανεξάρτητο από πλατφόρμες λογισμικό στις σχετικές μελλοντικές αγορές.”

Η Jünger Audio ξεκίνησε τη διαδικασία Συγχώνευσης και Εξαγοράς ακόμη και πριν την έναρξη των διαδικασιών Προσωρινού Αναξιόχρεου με σκοπό τη στόχευση σε συγκεκριμένους επενδυτές. “Μπορούμε να βασιστούμε στο εκτεταμένο προκαταρκτικό έργο που έχει ήδη γίνει,” αναφέρει ο Προσωρινός Διαχειριστής Stefan Ludwig. “Αυτό είναι πολύ καλό επειδή μπορούμε να συνεχίσουμε τις συζητήσεις με τους επενδυτές δίχως να χάνουμε πολύ χρόνο. Στόχος μας είναι η επιτυχής ολοκλήρωση της αναζήτησης εγκαίρως.”

Με νέο προσανατολισμό, ή όχι, οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της Jünger Audio συνεχίζονται χωρίς περιορισμούς. “Όλες οι τρέχουσες παραγγελίες θα εκτελεστούν όπως έχουμε υποσχεθεί,” δηλώνει ο Ludwig. Οι θέσεις εργασίας είναι ασφαλείς έως το τέλος Αυγούστου χάρη στις πληρωμές βάσει των Διαδικασιών Αναξιόχρεου.

Έχοντας ιδρυθεί στο Βερολίνο το 1990, η Jünger Audio ειδικεύεται στην ανάπτυξη, την κατασκευή και την παράδοση υψηλής ποιότητας αλγορίθμων ψηφιακού ήχου και επεξεργασίας ήχου. Στους πελάτες της περιλαμβάνονται οι μεγαλύτεροι broadcasters παγκοσμίως, πάροχοι υπηρεσιών streaming και studios ηχογραφήσεων. Επιπλέον του δικού της portfolio προϊόντων η Jünger Audio συνεργάζεται με αδειοδοτημένους και OEM συνεργάτες στους τομείς του επαγγελματικού ήχου, της αυτοκινητοβιομηχανίας και των καταναλωτικών ηλεκτρονικών. Με περίπου 30 εργαζόμενους, η εταιρεία έχει πωλήσεις περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

 

Πληροφορίες: http://junger-audio.com & AV SYS*
* Μεταπωλητής Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 09:31

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group