το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Η Artel Video Systems ανακοινώνει Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Τεχνολογίας IP και Video.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Τα νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Artel Video Systems περί Τεχνολογίας IP και Video θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες του broadcast και της δικτύωσης ως προς τη μετάβαση στην Τεχνολογία Media Over IP Τα νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Artel Video Systems περί Τεχνολογίας IP και Video θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες του broadcast και της δικτύωσης ως προς τη μετάβαση στην Τεχνολογία Media Over IP

Τα μαθήματα θα βοηθήσουν τους Επαγγελματίες του Broadcast και της Δικτύωσης ως προς τη Μετάβαση στην Τεχνολογία Media Over IP.

Η Artel Video Systems, παγκόσμιας κλάσης προμηθευτής πρωτοποριακών λύσεων διανομής πολυμέσων σε πραγματικό χρόνο, παρουσιάζει μία νέα σειρά προγραμμάτων τεχνολογίας και κατάρτισης για λύσεις, τα οποία στοχεύουν στο να βοηθήσουν τους επαγγελματίες του broadcast video να προετοιμαστούν για τη μετάβαση της βιομηχανίας στο IP και στην παροχή στους επαγγελματίες της πληροφορικής και των δικτύων μίας βαθιάς κατανόησης περί της τεχνολογίας του video. Τα νέα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να επιταχύνουν την κατανόηση των τεχνολογιών που απαιτούνται για τη μετάβαση της broadcast βιομηχανίας στο IP και για τη διευκόλυνση της παραγωγικότητας, καθώς οι ροές εργασίας της Πληροφορικής (IT) και του Video συγκλίνουν.

Μαθήματα Τεχνολογίας Δικτύωσης για τους Επαγγελματίες του Video
Η δυνατότητα της κατανόησης και της αποτελεσματικής συνεργασίας με την τεχνολογία IP δικτύωσης καθίσταται μία απαιτούμενη δεξιότητα σε κάθε τεχνικό επίπεδο, μέσα σε μία σύγχρονη εγκατάσταση εκπομπής. Τα μαθήματα Τεχνολογίας δικτύωσης της Artel για τους Επαγγελματίες του Video σχεδιάζονται για Μηχανικούς, Τεχνικούς και Χειριστές, οι οποίοι πρέπει να εξοικειωθούν με τις λειτουργίες και τις ορολογίες που θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία των συστημάτων παραγωγής video επόμενης γενιάς. Τα μαθήματα του Επιπέδου 1 (Level 1) θα αφορούν στα ΙΡ layers, στις θεμελιώδεις αρχές της τεχνολογίας και στις τεχνολογίες δικτύωσης. Τα μαθήματα του Επιπέδου 2 (Level 2) θα εδράζονται στις βάσεις της βασικής IP δικτύωσης που θα καλυφθούν στο Επίπεδο 1, εστιάζοντας στις πλέον προηγμένες IP τεχνολογίες που απαιτούνται για την IP παραγωγή video, την πολυεκπομπή και τα στοιχεία του video encapsulation.

Μαθήματα Τεχνολογίας Video για τους Επαγγελματίες της Δικτύωσης
Τα streams video και ήχου διαφέρουν σημαντικά από τις ροές δεδομένων που υπάρχουν στα περισσότερα IP δίκτυα. Τα μαθήματα Τεχνολογίας Video για τους Επαγγελματίες της Δικτύωσης είναι σχεδιασμένα για την εξάσκηση των Επαγγελματιών της Πληροφορικής που έχουν ισχυρό υπόβαθρο στη IP Δικτύωση και που πρέπει να κατανοούν τα formats των σημάτων ήχου και video, καθώς και την ορολογία. Οι επαγγελματίες της Πληροφορικής που ολοκληρώνουν τα μαθήματα του Επιπέδου 1 θα κατανοήσουν ένα ευρύ φάσμα τύπων σήματος video και των συστημάτων που χρησιμοποιούνται για τη διανομή τους στους θεατές. Το μάθημα του Επιπέδου 2 θα αναλύσει τις μεθόδους συμπίεσης video και τα διάφορα στοιχεία των streams video και των containers, επιτρέποντας στους επαγγελματίες να κατανοήσουν και να εξοικειωθούν με τις βασικές τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σε όλες τις βιομηχανίες των Μέσων σήμερα.

Σύγχρονες τεχνολογίες και συστήματα IP video
Με τη μεγάλη επέλαση των νέων προτύπων που κυκλοφόρησαν πρόσφατα για την παραγωγή και τη μεταφορά μέσων, ένας τεράστιος όγκος νέων τεχνολογιών θα φέρει την επανάσταση στα συστήματα παραγωγής μέσων. Το μάθημα Modern Video IP Technologies and Systems είναι σχεδιασμένο για τεχνικούς και μηχανικούς που διαθέτουν γνώσεις τόσο ως προς τις τεχνολογίες του video, όσο και των δικτύων, οι οποίοι πρέπει να μάθουν περισσότερα γι' αυτές τις πρωτοποριακές εξελίξεις.

"Η μετάβαση στο IP και η σύγκλιση των οικοσυστημάτων του video και της πληροφορικής απαιτούν από τους επαγγελματίες του video και ήχου να κατανοήσουν τη δικτύωση και το αντίστροφο," δήλωσε ο Rafael Fonseca, Αντιπρόεδρος Διαχείρισης Προϊόντων της Artel. "Όπως όλα τα προγράμματα εκπαίδευσης της Artel, έτσι και τα νέα μαθήματα Video και IP σχεδιάστηκαν από ειδικούς του κλάδου και προσφέρουν κορυφαίες οδηγίες προκειμένου να βοηθήσουν τους επαγγελματίες του broadcast και της δικτύωσης να βελτιστοποιήσουν τις επενδύσεις τους, ενώ οδηγούνται στο IP."

Τα μαθήματα τεχνικής κατάρτισης της Artel είναι ουδέτερα ως προς τα διάφορα προϊόντα και είναι ανοιχτά σε κάθε επιχείρηση που προετοιμάζει τις ομάδες του για τη μετάβαση στο IP. Εκτός από αυτά τα μαθήματα, η Artel προσφέρει εκπαίδευση ως προς τις λύσεις για media-over-IP/fiber delivery εφαρμογές, PTP switching εφαρμογές για ήχο και video, καθώς και για την απομακρυσμένη παρακολούθηση των προϊόντων της Artel.

Επίσης, προσαρμοζόμενη κατάρτιση είναι διαθέσιμη και για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών. Η καθοδήγηση γίνεται στον χώρο του πελάτη και μπορεί να φιλοξενήσουν έως 20 άτομα.

 

Επισκεφθείτε την Artel Video Systems στη έκθεση IBC2018, στο Περίπτερο 5.A65.

 

Πληροφορίες: www.artel.com & & AV SYS*
*Διανομέας Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 12:05

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group