το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Η εκδήλωση IP Showcase επιστρέφει στην IBC.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

AES, AMWA, AIMS, EBU, SMPTE και VSF θα χορηγήσουν το Εκπαιδευτικό Θέατρο και τις Επιδείξεις Διαλειτουργικότητας αντιμετωπίζοντας τη μετάβαση στο IP που βασίζεται στα Ανοιχτά Πρότυπα.

Σημαντικοί οργανισμοί, τεχνικοί και προτύπων της broadcast βιομηχανίας όπως Audio Engineering Society (AES), Alliance for IP Media Solutions (AIMS), Advanced Media Workflow Association (AMWA), European Broadcasting Union (EBU), Society of Motion Picture and Television Engineers® (SMPTE®) και Video Services Forum (VSF) ανακοίνωσαν σήμερα ότι θα πραγματοποιήσουν ξανά την εκδήλωση IP Showcase στα πλαίσια της ετήσιας Έκθεσης IBC στο Άμστερνταμ. Στην IP Showcase, κατά τη διάρκεια της IBC2018, κορυφαίοι κατασκευαστές της βιομηχανίας μας και broadcasters θα παρέχουν παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές και case study, καθώς και μία σειρά από επιδείξεις προϊόντων που βασίζονται στο IP υπογραμμίζοντας τα οφέλη, αλλά και το momentum που υφίσταται πίσω από τη μετακίνηση της broadcast βιομηχανίας στην IP υποδομή με βάση τα πρότυπα για τις επαγγελματικές εφαρμογές μέσων σε πραγματικό χρόνο.

Η εκδήλωση αποτελεί στοιχείο αρκετών σημαντικών εμπορικών εκθέσεων της βιομηχανίας από την IBC2016 και βοήθησε τον κλάδο να ενισχύσει την προσέγγιση του ως προς IP με βάση τα πρότυπα. Αυτή είναι η πρώτη Έκθεση IBC μετά τη δημοσίευση των εγγράφων της σουίτας προτύπων SMPTE ST 2110 για τα Επαγγελματικά Μέσα μέσω Διαχειριζόμενων IP Δικτύων (Professional Media Over Managed IP Networks), δηλαδή των θεμελιωδών προτύπων για τη μετάδοση video, ήχου και μεταδεδομένων.

"Η broadcast βιομηχανία έφτασε σε ένα σταυροδρόμι όταν αντιμετώπισε την επιλογή του να ακολουθήσει μία προσέγγιση βασισμένη στα πρότυπα του IP, ή να ακολουθήσει πολλαπλές εναλλακτικές λύσεις και κατευθύνσεις", δήλωσε ο Brad Gilmer, Εκτελεστικός Διευθυντής του IP Showcase. "Σχεδόν ομόφωνα, η βιομηχανία επέλεξε την προσέγγιση που βασίζεται στα πρότυπα, ενώνοντας τα SMPTE ST 2110 / ST 2059, AES67 και AMWA IS-04 / IS-05. Καθώς προχωρούμε από την παρακολούθηση της προόδου των πρωτοπόρων που υιοθέτησαν αυτήν την τεχνολογία στο πως το σύνολο της βιομηχανίας θα μεταβεί στο IP, η εκδήλωση IP Showcase είναι πιο σημαντική από ποτέ άλλοτε."

Η εκδήλωση IP Showcase θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις και επιδείξεις εξοπλισμού που θα τονίζουν όλα όσα έχουν επιτύχει οι κατασκευαστές της βιομηχανίας για την υποστήριξη των προτύπων και των προδιαγραφών IP. Οι παρουσιάσεις θα υπογραμμίσουν τα οφέλη που μπορεί να παρέχει το IP σε μία επιχείρηση και θα περιλαμβάνουν εξοπλισμό από περίπου 50 κατασκευαστές, μία από τις μαζικότερες συγκεντρώσεις διαλειτουργικών IP προϊόντων που έγιναν ποτέ. Οι παρουσιάσεις θα υπογραμμίσουν τα οφέλη της IP μεταφοράς σήματος και θα εστιάσουν σε SMPTE ST 2110-10/20/21/30/31/40, SMPTE ST 2059 Broadcast Profile IEEE 1588 Precision Time Protocol (PTP), AES67 και AMWA IS-04/IS-05.

Εν τω μεταξύ, η εκδήλωση IP Showcase θα αποτελέσει σημαντικό προορισμό για την εκπαίδευση, ένα ζωτικό στοιχείο καθώς η βιομηχανία προχωράει μέσα από διάφορες φάσεις υιοθέτησης του IP. Οι κατασκευαστές, οι broadcasters, οι πάροχοι υπηρεσιών και οι εγκαταστάτες συστημάτων (integrators) θα επισημάνουν τις λύσεις τους ως προς τις τεχνικές προκλήσεις που σχετίζονται με τη μετάβαση από το SDI στο IP. Επιλέγοντας μέσα από μία πλήρη λίστα παρουσιάσεων των IP τεχνολογιών και των εγκαταστάσεων, οι επαγγελματίες, από Broadcast/IT Μηχανικοί έως CEO και Τηλεοπτικοί Παραγωγοί μπορούν να μάθουν πώς θα ξεκλειδώσουν την πλήρη δυναμική της χρήσης του IP για τα επαγγελματικά μέσα σε πραγματικό χρόνο.

Η εκδήλωση IP Showcase θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες E106 και E107 του Εκθεσιακού-Συνεδριακού Κέντρου RAI στο Άμστερνταμ κατά τη διάρκεια της Έκθεσης IBC2018, 14-18 Σεπτεμβρίου.

 

Πληροφορίες: www.ipshowcase.org

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Ιουλίου 2018 09:34

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group