το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παγκόσμιας Κλάσης Ομιλητές και Έναρξη του Global Gamechangers stage ανακοινώθηκαν για το Συνέδριο IBC2018.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η IBC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους πρώτους επιβεβαιωμένους Ομιλητές για το Συνέδριο IBC (IBC Conference) που θα πραγματοποιηθεί στο RAI του Άμστερνταμ από Πέμπτη 13 έως Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018. Επίσης η IBC ανακοινώνει σήμερα το λανσάρισμα του Global Gamechangers stage που καλωσορίζει τα μεγαλύτερα ονόματα των επιχειρήσεων, του ψηφιακού κόσμου, της δημιουργίας, του μετασχηματισμού, των ειδήσεων και όλα τα ταλέντα που αντιμετωπίζουν το μέλλον δημιουργώντας κύματα σε όλον τον κόσμο.

Ο Tim Davie, CEO των BBC Studios, θα προβεί στην εναρκτήρια ομιλία του IBC Conference την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου και ο Jean-Briac ‘JB’ Perrette, Πρόεδρος και CEO του Discovery Networks International (DNI), θα μιλήσει πρώτος στο απογευματινό Global Gamechangers stage, την ίδια ημέρα. Ο Neal Mohan, Chief Product Officer του YouTube, θα ξεκινήσει τις ομιλίες στα απογευματινά Conference sessions της Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου 2018. Η ομιλία του θα σηματοδοτήσει και την έναρξη της Έκθεσης IBC2018.

Παράλληλα με αυτήν την εντυπωσιακή ομάδα Ομιλητών η εναρκτήρια IBC Global Gamechangers stage την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου καλωσορίζει τις Lindsay Pattison, Chief Transformation Officer GroupM και WPP Global, Jette Nygaard-Andersen, EVP, CEO των MTG International Entertainment & MTGx Digital Video Content του Modern Times Group (MTG), Lisa Tobin, Executive Producer, Audio των The New York Times και τον Mohamed Abuagla, CIO και CTO του Al Jazeera.

O Keith Underwood, COO του Channel 4 και Πρόεδρος του IBC2018 Content Steering Group, είπε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι αυτά τα εξαιρετικά στελέχη έχουν δεσμευτεί να μιλήσουν στο Συνέδριο IBC τον Σεπτέμβριο. Η ηγετική σκέψη και η παγκόσμια εμπειρία τους θα οδηγήσουν σε αξεπέραστες ιδέες ως προς τα πλέον πιεστικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Βιομηχανία των Μέσων.”

Από την 1η Απριλίου 2018, ο Tim Davie είναι ο CEO των νεοσύστατων BBC Studios (παλαιότερα γνωστά ως BBC Worldwide και BBC Studios), παρέχοντας μια απλοποιημένη οργανωτική δομή για την ολοκληρωμένη παραγωγή προγραμμάτων, τις πωλήσεις και τη διανομή σε μία ενιαία πρόταση προσφοράς του BBC, με την πλήρη εναρμόνιση με τους διεθνείς παίκτες και με όραμα για την αναδημιουργία των εμπορικών σημάτων, την προσέγγιση περισσότερων τηλεθεατών, την επιστροφή περισσότερης διαφήμισης και την εκ νέου καθιέρωση της φήμης του BBC σε όλο τον κόσμο.

Ο JB Perrette επιβλέπει και θέτει τη στρατηγική για όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Discovery εκτός Ηνωμένων Πολιτειών. Επιστρέφει στο βήμα του Συνεδρίου της IBC για να συζητήσει για το τι συνέβη αυτά τα τρία χρόνια από την τελευταία παρουσία του, σε μία χρονική περίοδο που το Discovery ενίσχυσε την παρουσία του σε σημαντικές αγορές μέσω πολλών συναλλαγών, όπως η εξαγορά των Scripps Networks Interactive (τώρα Discovery Inc) και Eurosport, που οδήγησαν στην πρωτοποριακή συμφωνία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (International Olympic Committee) καθιστώντας Discovery και Eurosport έδρα των Ολυμπιακών Αγώνων σε όλη την Ευρώπη έως το Παρίσι 2024.

Ο Neal Mohan είναι υπεύθυνος για όλα τα προϊόντα του YouTube παγκοσμίως, για κάθε συσκευή και πλατφόρμα. Θα μοιραστεί ιδέες για το μέλλον της ψυχαγωγίας και τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει τους Σταθμούς να προσεγγίσουν περισσότερους ανθρώπους, με νέους τρόπους. Θα αναφερθεί στην επόμενη εποχή της τηλεόρασης, όπου η δύναμη του διαδικτυακού video, του υλισμικού (hardware) τεχνολογίας αιχμής και του καινοτόμου λογισμικού ευθυγραμμίζονται για να προσφέρουν στο κοινό την απρόσκοπτη, διαδραστική και συναρπαστική εμπειρία της ψυχαγωγίας.

Το IBC Global Gamechangers προσκαλεί στο βήμα τα δημιουργικά μυαλά και όσους επηρεάζουν τις αγορές προκειμένου να προσδώσουν τη μεγάλη εικόνα. Αυτά τα sessions θα ξεκινήσουν αμέσως μετά από την εναρκτήρια ομιλία της Lindsay Pattison, της πρώτης Chief Transformation Officer των GroupM και WPP Global. Η Pattison ηγείται των προγραμμάτων αλλαγών για την υποστήριξη των δομών σε group και agency, την ανάπτυξη ταλέντων και ηγεσίας, του πολιτισμού και της ποικιλομορφίας. Στη WPP έχει την επίβλεψη 50 διεθνών ομάδων πελατών και βοηθά την εταιρεία στην οριζόντια υλοποίηση των προτεραιοτήτων της κύριας στρατηγικής της. Θα ακολουθήσει το Digital Global Gamechangers session με την Jette Nygaard-Andersen, η οποία θα μιλήσει για την επένδυση της MTG στις ψηφιακές πλατφόρμες και για τη συμπεριφορά εκείνων που φέρουν τις μεγαλύτερες αναταράξεις στην Τηλεοπτική Βιομηχανία, τους Millennials και τους Gen Z, εντοπίζοντας τα καταναλωτικά τους πρότυπα και τους τρόπους που παρακολουθούν video.

Άλλοι σημαντικοί άνθρωποι που αλλάζουν τους όρους τους παιχνιδιού παγκοσμίως (Global Gamechangers) θα βρίσκονται στο Creative and Transformation και η ολοκλήρωση των εργασιών θα γίνει με το News, όπου θα ακούσουμε από τη Lisa Tobin, editor του “The Daily,” ένα news podcast που παράγεται τις πέντε ημέρες της εβδομάδας, βασιζόμενο στους σημαντικούς πνευματικούς πόρους των συναδέλφων στην αίθουσα σύνταξης (newsroom) των The New York Times. Μαζί της θα συμμετέχει και ο Mohamed Abuagla, CIO/CTO και Executive Director Τεχνολογίας και Λειτουργίας του Al Jazeera Media Network, ο οποίος ηγείται των στρατηγικών και των υπηρεσιών υποστήριξης για το δίκτυο που καλύπτει δέκα κανάλια και περισσότερες 70 τοποθεσίες παγκοσμίως. Αυτοί οι ομιλητές θα συζητήσουν το τι συμβαίνει στις ειδήσεις, για τη μορφή και την αίσθηση του μοντέρνου studio, για το ρεπορτάζ στο πεδίο, για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν από τις ψευδείς ειδήσεις (fake news), τις start-ups και τον καταναλωτή reporter.

Με πολλούς ακόμη ομιλητές να ανακοινώνονται σύντομα, το φετινό πρόγραμμα του Συνεδρίου IBC2018 και η σειρά των Ομιλητών θα προσφέρουν την πλέον προκλητική και ενημερωτική εμπειρία.

 

Πληροφορίες: https://show.ibc.org/

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 12:53

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group