το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Η Imagine Communications παρουσιάζει πανίσχυρη λύση Επιχειρησιακής Πληροφόρησης στην Έκθεση NAB.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το xG Scorecard αποδίδει άμεσα και σε πραγματικό χρόνο ενημερώσεις μέσω της ολοκληρωμένης υψηλής οπτικοποίησης παρακολούθησης των επιχειρησιακών δεδομένων.

Η Imagine Communications παρουσίασε το xG™ Scorecard, ένα πανίσχυρο εργαλείο αναλύσεων και επιχειρησιακής πληροφόρησης που σχεδιάστηκε ειδικώς για τη βιομηχανία των Μέσων, στην έκθεση NAB 2018 στο Λας Βέγκας. Το xG Scorecard παρέχει στους επαγγελματίες των Μέσων μία ολοκληρωμένη, ολιστική και υψηλής οπτικοποίησης παρακολούθηση της απόδοσης και των δεδομένων του κοινού, ενισχύοντας τους ως προς τη λήψη εξυπνότερων αποφάσεων για τις πωλήσεις διαφήμισης και το πρόγραμμα.

Η επέκταση των επιλογών διανομής περιεχομένου κατέστησε δύσκολη υπόθεση για τις εταιρείες Μέσων την εύκολη και με ακρίβεια παρακολούθηση της κατανάλωσης και των δημογραφικά στοιχείων, περιορίζοντας την ικανότητά τους να μεγιστοποιούν τα διαφημιστικά έσοδα. Το xG Scorecard είναι ένα ισχυρό εργαλείο ανάλυσης που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στις εταιρείες των Μέσων να συγκεντρώνουν όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με τη βελτιστοποίηση της επιχείρησής τους σε μία ενιαία μορφή παρακολούθησης που μπορεί να προσαρμοστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες συγκεκριμένων χρηστών και των ανθρώπων που λαμβάνουν αποφάσεις.

“Η άμεση πληροφόρηση που χαρακτηρίζει το xG Scorecard βελτιώνει σημαντικά την ικανότητα των επαγγελματιών των Μέσων να αντλούν στοιχεία σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντάς τους να βλέπουν όλες τις πληροφορίες που επηρεάζουν την επιχείρησή τους την ίδια στιγμή”, δήλωσε η Sarah Foss, Επικεφαλής για το εν λόγω Προϊόν και για τα Συστήματα Διαχείρισης Διαφήμισης της Imagine. “Η οπτικοποίηση όλων των δεδομένων σε μία ενιαία μορφή παρακολούθησης και σε ένα ολοκληρωμένο πεδίο, σε αντίθεση με τις διακριτές και τις στατικές πηγές, όπως τα spreadsheets, απλοποιεί και ενισχύει σημαντικά τη διαδικασία της ανίχνευσης των τάσεων και του εντοπισμού συσχετισμών ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.”

Οι δυνατότητες αξιοποίησης πολλών πηγών του xG Scorecard καθιστά εφικτή τη συνδυαστική αξιοποίηση των δεδομένων από τα παραδοσιακά συστήματα πωλήσεων και traffic, τις επιχειρησιακές βάσεις δεδομένων, τις μετρήσεις, το clickstream, ακόμη και των κοινωνικών μέσων δικτύωσης για τη δημιουργία μίας ολιστικής άποψης περί του κοινού με πληροφορίες που συλλέγονται σε πραγματικό χρόνο. Συνδυάζοντας όλα τα δεδομένα που κανονικά αποθηκεύονται σε silos, το xG Scorecard προσφέρει έναν μοναδικό, πανίσχυρο και υψηλής οπτικής τρόπο αξιολόγησης και λεπτομερειακής ρύθμισης της απόδοσης της επιχείρησης σας.

Το xG Scorecard έλαβε αυτήν την ονομασία λόγω της ικανότητας του να παρέχει μία διαδραστική προβολή που συγκεντρώνει πληροφορίες από όλη την επιχείρηση, επιτρέποντας στις εταιρείες Μέσων που υποστηρίζονται από τη Διαφήμιση να διερευνούν, να ερμηνεύουν, να προσαρμόζουν και να οργανώνουν τα δεδομένα. Αυτή η εντελώς νέα δυνατότητα καθιστά ευκολότερη την ανάλυση των δεδομένων. Τα οπτικά φίλτρα του xG Scorecard επιτρέπουν σε όλους την πλοήγηση στα δεδομένα τους και τα συνεργατικά εργαλεία επιτρέπουν την συζήτηση και τη συλλογική ανάλυση.

Σε αντίθεση με τα γενικά εργαλεία Επιχειρησιακής Πληροφόρησης, το xG Scorecard έχει προσαρμοστεί και βελτιστοποιηθεί ειδικά για τη βιομηχανία των Μέσων. Πανίσχυρη και εύκολη ως προς την πλοήγηση, η νέα μηχανή αναλύσεων επιτρέπει στους επαγγελματίες τη γρήγορη άντληση και συγκέντρωση ολοκληρωμένων αναφορών που μπορούν να προσαρμοστούν για τα στελέχη ή για άλλους ανθρώπους που λαμβάνουν αποφάσεις μέσα σε λίγα λεπτά, αντί για ώρες. Οι αναφορές μπορούν εύκολα να εξαχθούν ως αρχεία pdf.

“Οι εταιρείες Μέσων δεν είναι σε θέση να καταγράψουν την πραγματική αξία του αποθέματος των διαφημίσεών τους χωρίς να γνωρίζουν με ακρίβεια πως τα spots τους οδηγούν τις πωλήσεις των διαφημιζομένων,” προσέθεσε η Foss. “Το xG Scorecard είναι το πρώτο στο είδος του εργαλείο αναφοράς που παρέχει αυτήν την δυνατότητα και δημιουργεί πίνακα ενδείξεων της απόδοσης των πωλήσεων για όλες τις καμπάνιες σας.”

Το xG platform της Imagine Communication είναι μία αρθρωτή (modular) επόμενης γενιάς λύση διαχείρισης διαφήμισης που σχεδιάστηκε για να επιτρέψει στους broadcasters και σε άλλες εταιρείες Μέσων να μεγιστοποιήσουν την αξία του διαφημιστικού χρόνου και να βελτιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητα της επιχείρησης είτε πωλούν με τα παραδοσιακά βασιζόμενα στη μονάδα (unit-based) μοντέλα, είτε με τα βασιζόμενα στις εμφανίσεις (impression-based) μοντέλα που μπορεί να είναι αποτελεσματικά σε όλες τις πλατφόρμες διανομής συμπεριλαμβανομένων γραμμικών, μη-γραμμικών, on-demand και κινητής. Επιπλέον των αναλύσεων και των αναφορών, η ανοικτή, ικανή για λειτουργία στο υπολογιστικό νέφος (cloud-capable) πλατφόρμα λογισμικού της Imagine παρέχει ένα ευρύ σύνολο λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της βελτιστοποίησης του αποθέματος και της απόδοσης, της διαχείρισης του αποθέματος και της back-end επιχειρησιακής επεξεργασίας. Η πλατφόρμα xG platform σχεδιάστηκε για να εργάζεται με όλους τους τύπους διαφήμισης και διανομής Μέσων.

 

 Πληροφορίες: www.imaginecommunications.com & AmyDV*

* Διανομέας Ελλάδος

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - AmyDV - Βριλήσσια 11 Απριλίου 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 12:00

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group