το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

COSMOTE: 16 βραβεία στα Sales Excellence Awards 2018 για την εξυπηρέτηση πελατών & τις πωλήσεις.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

- 6 Gold, 8 Silver και 2 Bronze βραβεία για τις πωλήσεις, την εξυπηρέτηση του πελάτη, τις καινοτόμες τεχνολογίες & την εκπαίδευση των πωλητών

Sales Awards 1

(από αριστερά προς τα δεξιά) Χρήστος Μακρυπούλιας, Διευθυντής CS Sales & Customer Develοpment Ομίλου OTE
Νεόφυτος Γρανάκης, Υποδιευθυντής CS Sales & Customer Develοpment ΙΙΙ, COSMOTE e-value

 

Η COSMOTE κυριάρχησε και στα φετινά Sales Excellence Awards 2018, αποσπώντας 16 βραβεία, τα περισσότερα της βραδιάς, στην απονομή που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Οι συνεχείς διακρίσεις της στον θεσμό των Sales Excellence Awards, που αναδεικνύουν τις καλύτερες πρακτικές πωλήσεων, επιβεβαιώνουν ότι η COSMOTE συνεχώς εξελίσσεται στον τομέα των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης του πελάτη, κάνοντας καλύτερη την καθημερινότητα των συνδρομητών της.

Η COSMOTE απέσπασε 6 Gold, 8 Silver και 2 Bronze Sales Excellence Awards. Η ομάδα τηλεφωνικών πωλήσεων της Εξυπηρέτησης Πελατών συγκέντρωσε 9 βραβεία. Αναδείχθηκε «Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς», και ήρθε πρώτη στις κατηγορίες «Τηλεφωνικές Πωλήσεις», «Υιοθέτηση και Αξιοποίηση Βέλτιστων Πρακτικών», «Παραγωγικότητα & Απόδοση», «Εκπαίδευση και Ανάπτυξη». Τρία βραβεία κέρδισε η COSMOTE e-Value, για τις call center υπηρεσίες που προσφέρει, για την ανάπτυξή της σε διεθνείς αγορές, αλλά και για τα εκπαιδευτικά της προγράμματα.

«Προτεραιότητα μας στον Όμιλο ΟΤΕ είναι, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές πρακτικές, να προσφέρουμε στους πελάτες μας μοναδικές εμπειρίες επικοινωνίας. Να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι, κρατώντας το επίπεδο της εξυπηρέτησης σταθερά ψηλά. Οι διακρίσεις αυτές είναι μια ακόμη αναγνώριση των εξαιρετικών υπηρεσιών που προσφέρουμε και αποδεικνύουν το πάθος, τη συνεχή προσπάθεια και την προσήλωση των ανθρώπων μας, στους οποίους ανήκουν αυτά τα βραβεία. Αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, προάγουμε την καινοτομία και δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο για όλους», δήλωσε ο Διευθυντής Εμπορικών Θεμάτων Εξυπηρέτησης Πελατών Ομίλου ΟΤΕ, κ. Βαγγέλης Αγαπητός.

Επίσης, η εταιρεία βραβεύτηκε για τις καινοτόμες τεχνολογίες αυτοματοποίησης & αναβάθμισης των πωλήσεων, για την επιτυχημένη εισαγωγή υπηρεσιών cloud σε εταιρικούς πελάτες και για την αποτελεσματικότητα του νέου εναλλακτικού καναλιού πώλησης μέσω των τεχνικών πεδίου, ενώ το πρότυπο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens αναδείχθηκε για την καινοτομία του.

«Η τεχνολογία μας δίνει τα εργαλεία για να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας. Μέσω των καινοτόμων λύσεων COSMOTE απαντάμε με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία στις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών μας. Με τα πληροφοριακά συστήματα, τις εφαρμογές, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, δίνουμε σε όλους πρόσβαση στα οφέλη της νέας ψηφιακής εποχής.», δήλωσε ο Διευθυντής BU Retail Ομίλου ΟΤΕ, κ. Κωνσταντίνος Βούζας.

Sales Awards 2

(από αριστερά προς τα δεξιά) Δημήτρης Γκοτζαρίδης - Head of Operations, COSMOTE e-value
Αθανάσιος Στράτος - Executive Director Εξυπηρέτησης Πελατών Ομίλου OTE
Τάνια Πανταζή - Commercial & International Business Development Director, COSMOTE e-value
Αμβρόσιος Κάρδαρης - General Director, COSMOTE e-value

 

Τα Sales Excellence Awards 2018 διοργάνωσε για 6η συνεχή χρονιά το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την Boussias Communications. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων έγινε από κριτική επιτροπή, που αποτελείται από επαγγελματίες του χώρου και καθηγητές Πανεπιστημίων.

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Όμιλος ΟΤΕ - 03-04-2018

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 17:11

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group