το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

ΕΣΡ: Ενημέρωση για διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στην Προκήρυξη 1/2019 για τη δημοπρασία 2 αδειών παρόχων ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την Παρασκευή 8.2.2019 και ώρα 10.00 στο κτίριο του ΕΣΡ (αίθουσα Ολομέλειας), θα γίνει παρουσίαση του κωδικοποιημένου καταλόγου υποβολής δικαιολογητικών προς τους ενδιαφερομένους για συμμετοχή στην αδειοδότηση της Προκήρυξης 1/2019 του ΕΣΡ. Οι ενδιαφερόμενοι στέλνουν με email την συμμετοχή τους στην παρουσίαση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Την 28η Φεβρουαρίου 2019, οπότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στην Προκήρυξη 1/2019, τα μέλη του ΕΣΡ θα βρίσκονται σε συνεχή «ανοικτή» διάσκεψη από τις 12.00, ώστε μετά την πάροδο της προθεσμίας (ώρα 15.00), να συνταχθεί σχετικό πρακτικό και να επισημοποιηθεί ο κατάλογος των αιτήσεων που θα έχουν υποβληθεί.


Η παραλαβή των αιτήσεων θα γίνει βάσει επικαιροποιημένων (6/2/2019) οδηγιών, που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΡ. Για τις οδηγίες κάντε κλικ εδώ


Κατά την ημέρα και τις ώρες παραλαβής των φακέλων αιτήσεως δεν προβλέπεται παρουσία δημοσιογράφων ή/και τηλεοπτικών συνεργείων στις εγκαταστάσεις του ΕΣΡ.
Η δημοσιοποίηση του αριθμού των αιτήσεων και των φορέων θα γίνει με δελτίο τύπου μετά τη διάσκεψη της 28ης Φεβρουαρίου.

Η αποσφράγιση των φακέλων και η καταγραφή του περιεχομένου τους θα γίνει την Δευτέρα 4.3.2019 και, αν απαιτηθεί, την Τρίτη 5.3.2019.
Κατά την αποσφράγιση θα παρίστανται κατ’ ανώτατο όριο δύο άτομα από κάθε μία από τις αιτούσες.
Δεν προβλέπεται παρουσία δημοσιογράφων κατά την αποσφράγιση.
Σύμφωνα με την προκήρυξη, θα ακολουθήσει ουσιαστικός έλεγχος των κατατεθεισών αιτήσεων και του περιεχομένου τους προκειμένου το Συμβούλιο να αποφασίσει για την έγκριση ή μη συμμετοχής των υποψηφίων στις επόμενες φάσεις του διαγωνισμού.

 

Παρατηρήσεις: Ανακοίνωση - ΕΣΡ - 06-02-2019

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 17:18

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group