το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Γενική Σύνοδος 2018 του Digital Radio Mondiale - Δείτε τα Video!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το Digital Radio Mondiale ολοκλήρωσε επιτυχώς τη φετινή Γενική Σύνοδό της, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία.

Υπό τον τίτλο “Το Digital Radio Mondiale Προχωρά Εμπρός”, η Γενική Σύνοδος 2018 (General Assembly) της Κοινοπραξίας Ψηφιακού Ραδιοφώνου (DRM Consortium) έλαβε χώρα την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18 Απριλίου στο ξενοδοχείο Palma Bellver Bay Meliá Hotel στη Μαγιόρκα, με την υποστήριξη των Bosch και RFmondial.

DRM GA 2018

Κάποιοι από τους συμμετέχοντες στη Γενική Σύνοδο 2018 του DRM

 

Η Γενική Σύνοδος καθόρισε τη στρατηγική και το πρόγραμμα εργασίας του DRM για το επόμενο έτος. Αυτήν τη χρονιά η Σύνοδος εξέλεξε Πρόεδρο και τα κυριότερα Διοικητικά Στελέχη αυτού του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού. Προσθήκες στο υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούν οι Nautel και RRI (Indonesian public broadcaster - Δημόσιος Broadcaster Ινδονησίας). Τα άλλα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι: Ampegon, BBC, Babcock International, Fraunhofer IIS, NXP, RFmondial και Thomson Broadcast. Επίσης, η Thomson Broadcast εντάχθηκε και στο Εκτελεστικό Συμβούλιο και η Ruxandra Obreja επανεξελέγη Πρόεδρος του Consortium. Ο Alexander Zink (Fraunhofer IIS) και ο Matthias Stoll (Ampegon) επανεξελέγησαν Αντιπρόεδροι και ο Lindsay Cornell (BBC) επανεξελέγη Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής.

Αυτή η πολυάσχολη και φιλική Συνεδρίαση αποτέλεσε μία εξαιρετική ευκαιρία για τα μέλη και τους καλεσμένους από την Ασία, την Αφρική και την Ευρώπη, για μία επισκόπηση όλων των δραστηριοτήτων της προηγούμενης χρονιάς, για να λάβουν ενημέρωση από εκπροσώπους χωρών και ειδικούς από όλες τις γωνιές του πλανήτη σχετικά με την εξαιρετική πρόοδο του DRM. Και τις δύο ημέρες απόλαυσαν απευθείας ζωντανές εκπομπές DRM στα βραχέα από Ηνωμένο Βασίλειο και Βουλγαρία σε δέκτες όπως Avion, Gospell και Titus SDR. Μία ειδική συνεδρία για δέκτες πραγματοποιήθηκε πριν από την ολοκλήρωση αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης.

Για τη Ruxandra Obreja, Πρόεδρο του DRM, αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να γίνει ένας απολογισμός “και για να εξετάσουμε την εξαιρετική πρόοδο που είχε το DRM στην Ινδία και σε άλλες χώρες στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, όπως και στη Νότιο Αφρική, σε άλλες χώρες της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης, αλλά και στην αυτοκινητοβιομηχανία. Το DRM ως ευέλικτος και οικονομικός πάροχος ήχου και επιπλέον πλεονεκτημάτων όπως λειτουργία προειδοποίησης εκτάκτων αναγκών μπορεί τώρα να προσδώσει στους χρήστες μία πανίσχυρη, all-band λύση για τοπική, περιφερειακή, εθνική και διεθνή κάλυψη. Η Γενική Συνέλευση έδωσε σε όλους ένα λόγο για να είναι υπερήφανοι, αλλά και για να εντείνουν τις προσπάθειες για να φέρουν τις εκπομπές DRM και τους δέκτες στην αγορά.”

Ακούστε την ειδική εκπομπή DRM με περιεχόμενο από BBC World Service που αναμεταδόθηκε με την υποστήριξη από Babcock International και που ηχογραφήθηκε από DRM δέκτη Gospell και Titus SDR συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας ειδήσεων Journaline.

 

Παρατηρήσεις: Press Release - Digital Radio Mondiale - Απρίλιος 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 09:01

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group