το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Η Γερμανική Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση εξετάζει την Ψηφιακή Μετάβαση του Ραδιοφώνου - Διπλασιασμός της χρήσης DAB+ στη Σαξονία.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Η Γερμανική Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση εξετάζει την Ψηφιακή Μετάβαση του Ραδιοφώνου.

Η Dorothee Bär, Γερμανίδα Υπουργός Ψηφιοποίησης δηλώνει ότι η Ομοσπονιδακή Κυβέρνηση δεσμεύεται στην ψηφιοποίηση του ραδιοφώνου και "δεν υπάρχει επιστροφή." Τώρα η εστίαση στρέφεται στο ζήτημα των κριτηρίων για την παύση λειτουργίας των FM (FM switchoff).

Παρατηρήσεις: Πηγή - Meinungsbarometer

 

Διπλασιάστηκε από το 2016 η χρήση του DAB+ στη Σαξονία.

Σύμφωνα με τη νέα έρευνα που ανατέθηκε από το Κρατικό Ινστιτούτο της Σαξονίας για το Ιδιωτικό Broadcasting και τα Νέα Μέσα (Saxon State Institute for Private Broadcasting and New Media SLM), Leipzig Society for Market Analysis and Strategy mbH, διαπιστώθηκε ότι η χρήση του DAB+ έχει υπερδιπλασιαστεί στη Σαξονία Γερμανίας από το 2016, αγγίζοντας το 130%.

Παρατηρήσεις: Πηγή - SLM

 

Η ZVEI ζητεί την προώθηση του DAB+ στη Γερμανία.

Η Carine Lea Chardon από την Ένωση Γερμανών Κατασκευαστών Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Προϊόντων (ZVEI) δηλώνει: "Κατά την άποψη της ZVEI, η τρέχουσα αντιπαράθεση σχετικά με το μέλλον του FM ραδιοφώνου προσφέρει την ευκαιρία για την περαιτέρω ανάπτυξη της ευαισθητοποίησης σχετικά με τα πλεονεκτήματα του ψηφιακού ραδιοφώνου. Το Ραδιόφωνο δεν πρέπει να παραμείνει ως η μοναδική αναλογική υποδομή."

Παρατηρήσεις: Πηγή - Meinungsbarometer

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Μαΐου 2018 11:11

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group