το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

H Alter Ego Media ζητάει άδεια Τ/Σ Εθνικής Εμβέλειας Γενικού Περιεχομένου από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μία έκπληξη επεφύλασσε η σημερινή μέρα για το Τηλεοπτικό τοπίο της χώρας μας. Σίγουρα ήταν γνωστή η πληροφορία σε όλους πως επιχειρηματίας με σημαντική οικονομική επιφάνεια που δραστηριοποιείται στον χώρο του ποδοσφαίρου θα κάνει κίνηση για να λάβει την 6η άδεια από το ΕΣΡ, αλλά είναι κάτι διαφορετικό αυτό να μετουσιώνεται σε πράξη. Μάλιστα, ακούγεται ότι σειρά θα πάρει και άλλος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο ποδόσφαιρο της χώρας μας, αλλά και με τη ναυτιλία παγκοσμίως, διεκδικώντας την 7η άδεια.

Η είδηση ότι η Alter Ego Media, δηλαδή η ανώνυμη εταιρεία του Βαγγέλη Μ. Μαρινάκη υπέβαλε αίτηση στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) διεκδικώντας μία από τις δύο άδειες που δεν χορηγήθηκαν κατά την προηγούμενη διαγωνιστική διαδικασία που ολοκληρώθηκε προσφάτως με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της, σίγουρα αλλάζει τα δεδομένα στην τηλεοπτική βιομηχανία της χώρας μας.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές η Alter Ego Media φέρεται να έχει προσκομίσει στην Ανεξάρτητη Αρχή μας και εγγυητική επιστολή ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Μένει να δούμε, όμως, ποια θα είναι η αντιμετώπιση από το ΕΣΡ αυτού του αιτήματος...και αν τελικώς η διαγωνιστική διαδικασία χορήγησης άδειας για τους Τ/Σ Γενικού χαρακτήρα έχει ολοκληρωθεί, με τις δύο υπολειπόμενες άδειες να παραχωρούνται τελικώς σε άλλη μορφή Τ/Σ (Θεματικούς).

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 18:23

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group