το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2017 18:11

Η Telos Alliance καλωσορίζει την Yellowtec ως νεότερο συνεργάτη για το Livewire.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Hanno Mahr, Διευθύνων Σύμβουλος της Yellowtec Hanno Mahr, Διευθύνων Σύμβουλος της Yellowtec

Η Telos Alliance ανακοίνωσε ότι η Yellowtec εντάχθηκε στην αυξανόμενη λίστα των συνεργατών του Livewire. Η Yellowtec αποτελεί βραβευμένο κατασκευαστή ενός εκτενούς φάσματος προϊόντων για τη Βιομηχανία Media Broadcast, συμπεριλαμβανομένων ψηφιακής δικτυακής δρομολόγησης ήχου, μίξης, ελέγχου κονσόλας και ολοκληρωμένων συστημάτων ενδοεπικοινωνίας (intercom) και talkback. Η Yellowtec επέλεξε το Livewire ώστε να επιτρέψει στην πλήρη γκάμα προϊόντων που κατασκευάζει τη διαλειτουργικότητα με το αναπτυσσόμενο οικοσύστημα του Livewire, με περισσότερες από 70.000 συσκευές να είναι ήδη εγκατεστημένες παγκοσμίως. Η υποστήριξη στο πρωτόκολλο Livewire θα επιτρέψει στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν ήχο μαζί με τα σχετικά δεδομένα των διαφημίσεων, του ελέγχου και του προγράμματος στο σύνολο του δικτύου του ήχου.

Livewire AES67 lr

Η Διευθύντρια Marketing της Telos Alliance, Krissy Rushing, προσφάτως συνομίλησε με τον Διευθύνων Σύμβουλο της Yellowtec, Hanno Mahr, προκειμένου να μάθει γιατί ο Γερμανός κατασκευαστής επέλεξε το Livewire.

Πείτε μας κάποια πράγματα για τα προϊόντα σας.

Ως βραβευμένος κατασκευαστής για καινοτόμες broadcast λύσεις, η Yellowtec πάντοτε προσπαθεί για ένα υψηλότερο πρότυπο μηχανικής και σχεδίασης. Είτε πρόκειται για το Μικρόφωνο Εγγραφέα iXm και το Desktop Mixer Intellimix, είτε για το Audio Interface PUC2, η Yellowtec θέτει νέα πρότυπα ως προς την τεχνολογία, τη χρηστικότητα και την αισθητική. Από τη βαθιά κατανόηση της ισορροπίας μεταξύ τεχνικής καινοτομίας και εμπειρίας του χρήστη, η σειρά προϊόντων της Yellowtec καλύπτει τις καλύτερες στην κατηγορία λύσεις για διάφορες εφαρμογές των μέσων.

Πείτε μας πως σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε το Livewire στις συσκευές σας;

Η συνδεσιμότητα αποτελεί βασικό ζήτημα σε ότι αφορά τον εξοπλισμό για τα μέσα. Έχοντας αυτό στο μυαλό μας, βήμα-βήμα θα εξοπλίσουμε τα προϊόντα μας με το Livewire στο κοντινό μέλλον. Το πρώτο βήμα θα είναι μία Livewire έκδοση του ολοκαίνουργιου μας Desktop Mixer Intellimix. Με την ενσωμάτωση του Livewire μπορούμε να διασυνδεόμαστε με πολλά από τα καλύτερα προϊόντα που έχει να επιδείξει η Βιομηχανία.

Γιατί αποφασίσατε να γίνεται Συνεργάτης ως προς το Livewire;

Η πρόσβαση σε διάφορα δίκτυα AoIP είναι απαραίτητη όταν πρόκειται για ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου συνδεσιμότητα. Γι' αυτό ποτέ δεν τέθηκε ζήτημα για το αν πρέπει να γίνουμε Συνεργάτης ως προς το Livewire. Απλά ήταν θέμα χρόνου το πότε θα κάναμε αυτό το βήμα. Με την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών να είναι η πιο σημαντική για εμάς, ήταν η προφανής κίνηση που έπρεπε να κάνουμε με σκοπό να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση για συνδεσιμότητα με το Livewire, ειδικώς στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ποια θεωρείτε ότι είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι broadcasters σήμερα;

Κατά τη γνώμη μας, η μεγαλύτερη πρόκληση για τις Broadcast επιχειρήσεις έγκειται στην αυξανόμενη πολυπλοκότητα του εξοπλισμού Δεν πρόκειται μόνο για τα χαρακτηριστικά του broadcast εξοπλισμού, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο εξοπλισμός ώστε να επωφεληθούν από αυτά τα χαρακτηριστικά. Η ευελιξία είναι το κλειδί. Η αλλαγή είναι το στοιχείο που πρέπει να οδηγεί τους σύγχρονους broadcasters. Σε κάθε βήμα ανάπτυξης προϊόντων κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για να διατηρήσουμε τον εξοπλισμό μας εναρμονισμένο σύμφωνα με τις μελλοντικές απαιτήσεις.

Πως οραματίζεστε τον μέλλον του Ήχου μέσω IP (AoIP);

Είμαστε ενθουσιασμένοι για την περαιτέρω ανάπτυξη των τεχνολογιών AoIP. Το AoIP θα γίνει πρότυπο για πολλούς λόγους. Το περιβάλλον IP υπάρχει παντού και το streaming δεδομένων ήχου και video δεν είναι κάτι καινούργιο. Ωστόσο, οι απαιτήσεις για πραγματικό χρόνο στις broadcast εφαρμογές χρειάζονται μία αξιόπιστη και χωρίς προβλήματα προσέγγιση αυτής της τεχνολογίας. Το Livewire είναι σίγουρα μέρος της. Ωστόσο, μόλις πρόσφατα γίναμε συνεργάτης και βρισκόμαστε ακόμα στη μέση της διαδικασίας εφαρμογής του Livewire στα προϊόντα μας.

 

Πληροφορίες: www.yellowtec.com & AV SYS *
* Διανομέας Ελλάδος των προϊόντων της Yellowtec

 

Παρατηρήσεις: Πηγή - Blog Telos Alliance - 25 Απριλίου 2017

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2017 18:22

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group