Η RE:LIVE Productions επενδύει σε 4K-UHD Κάμερες Ikegami UHK-X700.

Η RE:LIVE Productions, γνωστή παλαιότερα ως Pufferfish Productions, από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών δημιουργικού video, διαχείρισης εκδηλώσεων και live streaming τηw Σιγκαπούρης, έχει επενδύσει σε τρία 4K-UHD συστήματα κάμερας Ikegami UHK-X700. Εκτός από τις κάμερες, η νέα αγορά περιλαμβάνει τρεις σταθμούς βάσης (base stations) BSX-100, panels ελέγχου της λειτουργίας OCP-300 και full-HD LCD viewfinders 7 ιντσών VFL701D συν ένα monocular 2 ιντσών VFL201D. Αυτά θα χρησιμοποιηθούν σε studio projects της RE-LIVE Productions και θα διατεθούν ως τμήμα του ενοικιαζόμενου εξοπλισμού.



“Η RE:LIVE Productions λειτουργεί επιτυχώς συστήματα κάμερας Ikegami HDK-55 τα τελευταία πέντε χρόνια,” σχολιάζει ο Yasunori Kanno, Πρόεδρος της Ikegami APAC (Ασίας-Ειρηνικού). “Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπίστωσαν ότι παρέχουμε σταθερά ισχυρή υποστήριξη. Γι’ αυτήν τη νέα παραγγελία, η RE:LIVE Productions επέλεξε τις κάμερες UHK-X700 ως ένα μέρος της αναβάθμισης σε 1080p 50/60 υψηλής ευκρίνειας. Επίσης, τα συστήματα UHK-X700 παρέχουν τους πόρους για τη δημιουργία περιεχομένου σε πολλά formats ώστε να ανταποκρίνονται στο ευρύ φάσμα απαιτήσεων των πελατών.”

Έχοντας ιδρυθεί το 2008, ως Pufferfish, η RE:LIVE Productions προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων παραγωγής τηλεοπτικών διαφημίσεων, broadcast και δημιουργίας εταιρικών video, κάλυψης εκδηλώσεων, live feeds, post-production, remastering και online streaming. Οι studio εγκαταστάσεις της περιλαμβάνουν ένα μεγάλο cyclorama με overhead φωτισμό και ένα motorised τράσσες για κάμερες.

Οι κάμερες Ikegami UHK-X700 έχουν σχεδιαστεί για την παραγωγή video broadacast ποιότητας και για εφαρμογές live streaming. Είναι εφικτό να τοποθετηθούν σε pedestal (pedestal-mounted), σε τριπόδι ή να λειτουργήσουν πάνω στον ώμο του εικονολήπτη. Κάθε κάμερα ενσωματώνει τρεις 4K CMOS αισθητήρες νεότερης γενιάς 2/3 ιντσών με global shutters για την εξάλειψη rolling-shutter distortion και flash-banding artifacts. Παρέχεται πλήρης υποστήριξη για HDR εικόνες με HLG ή SDR καθώς και δυνατότητα διακριτής επιλογής μεταξύ χρωματικών χώρων BT.2020 και BT.709. Η λήψη αξιοποιώντας υψηλό ρυθμό καρέ (High-frame-rate) με διπλάσιο του πραγματικού χρόνου σε 4K ή έως και οκταπλάσιου του πραγματικού χρόνου σε HD είναι εφικτή ως επιλογή για εφαρμογές όπως λήψη γρήγορης κίνησης σε αθλητικές εκδηλώσεις ή σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται πάνω σε σκηνή (παραστατικές τέχνες).

Όταν συνδυάζεται με τον σταθμό βάσης Ikegami BSX-100, η κάμερα UHK-X700 υποστηρίζει ταυτοχρόνως έξοδο σε 4K-UHD και σε HD video formats όπως 1080p, 1080i ή 720, συμπεριλαμβανομένων μικτών πηγών. Το 4K-UHD video είναι διαθέσιμο ως 12G-SDI feed απευθείας από την κεφαλή της κάμερας, επιτρέποντας την ενσωμάτωση της UHK-X700 σε ένα σύστημα που ελέγχεται εξ αποστάσεως. Ο σταθμός βάσης BSX-100 επιτρέπει τη μεταφορά διακριτά του video, του ήχου και των μεταδεδομένων ως ανεξάρτητα IP multicast streams μέσω μίας προαιρετικής SMPTE.2110 plug-in MoIP μονάδας.

Το control panel OCP-300 της Ikegami υποστηρίζει συμβατικό one-by-one ICCP έλεγχο (Ikegami command), έλεγχο βάσει Arcnet και έλεγχο βάσει Ethernet. Περιλαμβάνει LCD οθόνη αφής με περιστροφικούς encoders και υποδοχή SD κάρτας μνήμης για πλήρες setup της κάμερας και δυνατότητα filing. Η δυνατότητα ελέγχου του βάθους επιτρέπει την επιλογή προσέγγισης βασικής, πλήρους και προσαρμοσμένης-εξατομικευμένης λειτουργίας. Στις επιλογές (options) περιλαμβάνονται η υποστήριξη για κοινή λειτουργία έως και 10 καμερών.

Η Ikegami αποτελεί κορυφαίος προμηθευτής επαγγελματικού broadcast εξοπλισμού υψηλής ποιότητας. Το όνομα Ikegami αναγνωρίζεται παγκοσμίως για τις τηλεοπτικές κάμερες τεχνολογίας αιχμής, τις ιατρικές κάμερες και τον εξοπλισμό CCTV που διαθέτει. Παγκόσμιας κλάσης CMOS imagery, 4K και 8K τεχνολογία, ευελιξία πολλών formats και απαράμιλλη υποστήριξη πελατών καθορίζουν την εμπειρία Ikegami για τους χρήστες σε broadcast, αθλητικούς χώρους, κινητές παραγωγές, ναούς, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εταιρείες και πολλές άλλες εφαρμογές.

Η RE:LIVE Productions είναι μία εταιρεία παραγωγής video με έδρα τη Σιγκαπούρη, η οποία ειδικεύεται σε projects πολλών καμερών. Πιστεύουμε ότι σημαντικότερη όλων είναι η εστίαση στην επίτευξη της ικανοποίησής σας. Η εμπειρία μας με πολλούς πελάτες τα τελευταία 15 χρόνια μάς επιτρέπει να διαθέτουμε τεχνογνωσία σε πολλούς τομείς. Η ικανότητά μας να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα δίχως να λησμονούμε τις μικρές λεπτομέρειες έχει συμβάλει στο να επιθυμούν πολλοί παλαιότεροι πελάτες να συνεργαστούν ξανά μαζί μας, ακόμη και να μας συστήσουν σε νέους πελάτες. Ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις ή τον προϋπολογισμό ενός έργου, θα διασφαλίσουμε ότι θα επιτευχθεί η καλύτερη αξία, παρέχοντας σε εσάς τη μέγιστη εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση για το τελικό προϊόν σας.

Πληροφορίες: www.ikegami.co.jp/en & www.relive.sg & Bon Studio*
* Διανομέας Ελλάδος

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Ikegami Electronics Asia Pacific - Σιγκαπούρη, 26 Σεπτεμβρίου 2023

Στην ίδια κατηγορία