ANT1: Παγιδευμένοι - Δραματική Σειρά - Β’ ΚΥΚΛΟΣ - Πρεμιέρα Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και Κάθε Δευτέρα & Τρίτη, 22:30.

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ 1 – 2 ΓΙΑ 2 & 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

«Ναι, μπορεί κανείς να πει ψέματα με τη σιωπή του…»
Stefan Zweig

Οι «Παγιδευμένοι», που δημιούργησαν φανατικό κοινό με τη δυνατή πλοκή της ιστορίας τους, τις έντονες συγκινήσεις και τις μεγάλες ανατροπές, επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 22:30, για να γράψουν τον Β’ συγκλονιστικό κύκλο τους.
Ο μυστηριώδης κόσμος των «Παγιδευμένων» γκρεμίζεται και χτίζεται από την αρχή. Χτίζεται με ηθικά διλήμματα, συναισθηματικά αδιέξοδα, προδοσία και οδυνηρές απώλειες.

Ο Β’ κύκλος της αγαπημένης σειράς έρχεται με ακόμη πιο δυνατές στιγμές που θα κρατήσουν το κοινό σε αγωνία, θα το συγκινήσουν βαθιά και θα το καθηλώσουν.
Νέοι χαρακτήρες θα «ανακατέψουν την τράπουλα», θα αγαπήσουν, θα προδώσουν, θα εκδικηθούν.
Οι ένοχοι από τον προηγούμενο κύκλο θα παγιδευτούν σε νέες καταστάσεις και συνθήκες ζωής. Μέχρι πού είναι ικανοί να φτάσουν για να αποκτήσουν και πάλι αυτά που έχασαν;

Το φινάλε του Α’ κύκλου σόκαρε, αφήνοντας ένα τεράστιο ερωτηματικό: Σκότωσε η Άννα τον Δημήτρη; Και αν ναι, πώς και γιατί συνέβη αυτό;
Όλα τα γεγονότα του Β’ κύκλου, το ένα μετά το άλλο, οδηγούν στη συγκλονιστική απάντηση.  
Στη δίνη καταιγιστικών εξελίξεων, οι ήρωες θα προσπαθήσουν να αγγίξουν την αλήθεια.
Θα τα καταφέρουν;

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ Β’ ΚΥΚΛΟΥ

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου
Επεισόδιο 1

Η Άννα και ο Δημήτρης, παντρεμένοι πλέον, χαίρονται την αγάπη τους.
Ο Σταύρος με την Αγγελική είναι μαζί, σε μία σχέση γεμάτη έρωτα που κανείς δεν περίμενε ότι θα είναι τόσο δυνατή. Ούτε καν οι δυο τους.
Η Χρύσα έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή. Δουλεύει στο γραφείο της Άννας και ένας νέος άνδρας φαίνεται να έχει μπει στη ζωή της.
Ο Θοδωρής, μετά από προτροπή του Δημήτρη, έχει πιάσει δουλειά στο κυλικείο της Αστυνομίας. Ο στόχος του, όμως, γι’ αυτή την αλλαγή είναι άλλος.    
Ο Αλέκος, έχοντας καταστραφεί ολοκληρωτικά, προσπαθεί να βρει τρόπο να κερδίσει το χαμένο έδαφος.
Η Υβόννη απολαμβάνει την ελευθερία της πιο ανανεωμένη από ποτέ.
Ο Σπύρος, απομακρυσμένος από το Σώμα προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες ως υπεύθυνος Ασφαλείας του επιχειρηματία Πάνου Βερβερίδη.
Όλοι οι ήρωές μας έχουν τη ζωή που τους αξίζει. Κανείς, όμως, δεν υποψιάζεται τι τους επιφυλάσσει η μοίρα.
 Ένα πρωτοφανές έγκλημα θα ταράξει τις ισορροπίες. Πέντε άνθρωποι βρίσκονται πεταμένοι σε ένα πηγάδι. Ανάμεσά τους και ένα παιδί. Θα βρεθεί κάποιος επιζών; Η ταυτοποίηση του ενός από τα θύματα θα σοκάρει τον Δημήτρη. Ποιο είναι; Και ποια η σχέση του με τους ήρωές μας;

Τρίτη 3 Οκτωβρίου
Επεισόδιο 2

Η αποκάλυψη της ταυτότητας του ενός από τα πτώματα που βρέθηκαν στο πηγάδι θα προκαλέσει σε όλους μεγάλη οδύνη. Ένα στοιχείο θα οδηγήσει στην ταυτοποίηση και του επόμενου θύματος. Οστά που βρέθηκαν στο πηγάδι μαρτυρούν και δεύτερο έγκλημα, ιδίου αριθμού θυμάτων, που είχε λάβει χώρα παλαιότερα.
Η Άννα θα βρεθεί ξανά σε κόντρα με τον Δημήτρη για την υπόθεση και θα βρει τη λύση στο πρόβλημά της στο πρόσωπο ενός μυστηριώδους νέου δικηγόρου. Τι ρόλο παίζει αυτός στην ιστορία;
Τα πράγματα παίρνουν μία τροπή που κανείς δε θα μπορούσε  να προβλέψει. Ο Δημήτρης, η Άννα, ο Σταύρος, η Αγγελική και ο Ανδρέας μπαίνουν σε έναν κοινό αγώνα, στον οποίο πολλές φορές θα είναι σύμμαχοι και άλλες αντίπαλοι.
Η Χρύσα ζει πρωτόγνωρες εμπειρίες με τον νέο της έρωτα. Ποιος είναι αυτός ο νέος άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της Χρύσας;
Ο Παναγιώτης βοηθάει τον Θοδωρή να εντοπίσει το σπίτι του Άκη, ο οποίος καταζητείται ακόμη από την Αστυνομία. Θα καταφέρει να τον βρει;
Όλα θα ανατραπούν όταν ο Δημήτρης θα βρει ένα απειλητικό σημείωμα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του. Τι λέει αυτό το σημείωμα, γιατί ο Δημήτρης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του; Ποιος κινδυνεύει αυτή τη φορά;

TRAILER:

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).
Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Ταμίλλα Κουλίεβα, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Σόλωνας Τσούνης, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Εβελίνα Γουρνά, Κωστής Ραμπαβίλας.
Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος
Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης
Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου
Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή

Στον Β’ κύκλο μπαίνουν δυναμικά και οι (με αλφαβητική σειρά): Γιούλη Γεωργακοπούλου, Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, Λάμπρος Κωσταντέας, Δημήτρης Λιόλιος, Παναγιώτης Μαργέτης, Γιάννα Παπαγεωργίου και ο Γιωργής Τσαμπουράκης. Μαζί τους και ο Τάσος Χαλκιάς.

H σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim.  
Διανέμεται από την Madd.

Πληροφορίες: www.antenna.gr

Παρατηρήσεις: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ANTENNA - Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Στην ίδια κατηγορία