το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 11:20

Το Ραδιοφωνικό Δίκτυο Nanjing Radio συνδέεται με τα NTP Penta 720 και 721.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Τα εμπρός panels των Penta 720 και 721 της NTP Technology Τα εμπρός panels των Penta 720 και 721 της NTP Technology

Το Nanjing Radio, ένα από τα μεγαλύτερα περιφερειακά broadcast δίκτυα της Κίνας επένδυσε στους audio embedder/de-embedders Penta 720 της NTP Technology και στα routing/networking interfaces 721 για τα κεντρικά studio της στην Πόλη Nanjing.

Το Nanjing Radio αποτελεί οικογένεια Ραδιοφωνικών Σταθμών επίγειας εκπομπής, FM και AM, σε όλη την περιοχή της Jiangsu της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και ευρύτερα μέσω διαδικτύου.

"Το Nanjing Radio αναγνώρισε ότι οι λύσεις Penta 720 και 721 αποτελούν τον ιδανικό τρόπο διασύνδεσης τεσσάρων studios του αξιοποιώντας ήχο-μέσω-IP και MIDI," δηλώνει ο Mikael Vest, Διευθυντής Πωλήσεων της NTP Technology.

"Έκαστη μονάδα Penta 720 περιλαμβάνει πολυπλέκτη (multiplexer) 1024 x 1024 και είναι ικανή να δρομολογήσει όλες τις εισόδους και τις εξόδους μέσω έως τριών συνδέσεων MADI I/O, ή IP ήχου. Διαμορφώσιμο με ένα εύρος προαιρετικών modules, υποστηρίζει έως οκτώ κανάλια AES3 I/O channels, MADI, δύο IP audio Ethernet I/Os και ένα Avid Pro Tools interface. Στις επιπλέον δυνατότητες του περιλαμβάνεται SDI embedding/de-embedding, καθώς και μετατροπή σήματος αναλογικό-σε-ψηφιακό και ψηφιακό-σε-αναλογικό."

"Η IP δικτύωση του ήχου είναι περισσότερο ευέλικτη και λιγότερο δαπανηρή από την παραδοσιακή AES/EBU, AES50, ή MADI point-to-point διανομή. Τα routing interfaces Penta 721 επιτρέπουν τη ψηφιακή διανομή ήχου μέσω Gigabit Ethernet που βασίζεται σε IP. Ένα full-bandwidth δίκτυο δρομολόγησης ασυμπίεστου ήχου μπορεί να δημιουργηθεί γρήγορα και εύκολα, συνδέοντας διάφορες απομακρυσμένες περιοχές όπως περιφερειακούς broadcast σταθμούς σε ένα τοπικό, ή ένα wide area δίκτυο. Το πρωτόκολλο IP ήχου που χρησιμοποιείται από το Penta 721 ενισχύεται από την τεχνολογία Audinate Dante και είναι συμβατό με προϊόντα άλλων κατασκευαστών που συμμορφώνονται με τη δικτύωση Dante."
"Το όλο project διαπραγματεύτηκε η Infomedia Digital Technology, συνεργάτης μας πωλήσεων στην Κίνα εδώ και πολλά χρόνια."

Σχεδιασμένη για χρήση σε studios παραγωγής, οχήματα εξωτερικών μεταδόσεων και σε χώρους διεξαγωγής εκδηλώσεων, η λύση Penta 720 καταλαμβάνει χώρο μόλις 2U στο ικρίωμα. Έως οκτώ προαιρετικές κάρτες μαζί με ένα προαιρετικό mini module είναι δυνατό να ενσωματωθούν για την αντιμετώπιση ειδικών λειτουργικών αναγκών. Το εύρος των διαθέσιμων plug-in καρτών περιλαμβάνει οκτώ-καναλιών interface αναλογικών εισόδων, οκτώ-καναλιών αναλογική έξοδο, δύο-κλαναλιών SDI/HD/3G embedder interface και δύο-καναλιών SDI/HD/3G de-embedder interface.

Το Penta 721 της NTP μπορεί να δρομολογήσει έως 512 κανάλια σε ένα gigabit ανά δευτερόλεπτο δίκτυο, με καθυστέρηση μικρότερη του ενός millisecond. Επιπρόσθετα κανάλια μπορούν να φιλοξενηθούν αν η χωρητικότητα του δικτύου είναι μεγαλύτερη. Το interface είναι TCP/IP ελεγχόμενο μέσω ενός, ή δύο θυρών Ethernet. Οι πηγές και οι προορισμοί των σημάτων μπορούν να διαμορφωθούν στην οθόνη μέσω οποιουδήποτε τυπικού προγράμματος περιήγησης χρησιμοποιώντας το λογισμικό ελέγχου δρομολόγησης RCCoreV4 της NTP.

Έκαστο σασί του Penta 721 εμπεριέχει οκτώ AES/EBU κανάλια εισόδου/εξόδου αλλά και τρεις MADI εισόδους/εξόδους, δύο IP Audio Ethernet εισόδους/εξόδους και ένα interface που επιτρέπει την απευθείας λειτουργία από Avid Pro Tools. Το ειδικό λογισμικό ελέγχου που είναι συμβατό με Microsoft Windows μπορεί να αξιοποιηθεί για τον έλεγχο και το set up του Penta 721 μονάδα-με-μονάδα, όταν απαιτείται λιγότερο προηγμένος χειρισμός.

Μέλος του Nanjing Television Broadcast Group (www.njbg.com.cn), το Nanjing Radio διαθέτει αυτήν τη στιγμή 11 κανάλια: Comprehensive News Channel (O1), Education Channel (O5), Film/Television Channel (O2), Literature Channel (O3), Lifestyle Channel (O4), Kids Channel (O7), Nanjing News (Xinwen) Channel (NJXWT), Nanjing Economy Channel (NJJJT1), Nanjing Sports Channel (NJJJT2), Nanjing Music (Yin Yue) Channel (NJYYT) και Nanjing Traffic (Jiao Tong) Channel (NJJTT).

Η NTP Technology παράγει υψηλής αξιοπιστίας συστήματα δρομολόγησης ήχου και επεξεργασίας σημάτων. Στην πελατειακή βάση της περιλαμβάνονται διεθνείς broadcasters και εγκαταστάσεις mastering ήχου, editing studios και post production houses. Η DAD - Digital Audio Denmark (www.digitalaudio.dk), brand που ανήκει στην NTP Technology, φημίζεται παγκοσμίως για τους μετατροπείς της ήχου analog-to-digital και digital-to-analog που αποδίδουν εξαιρετικής ποιότητας ήχο. Με έδρα την Κοπεγχάγη, η NTP αποτελεί μέλος του Dan Technologies Group, ενός εκ των κορυφαίων ευρωπαίων προμηθευτών προϊόντων ήχου, video, εκπομπής και ψηφιακών λύσεων για τα μέσα.

 

Πληροφορίες: www.ntp.dk

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 11:28

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group