το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 10:56

BON STUDIO: Νέα ηχεία reference monitors από την JBL!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τα νέα Reference Monitors One Series 104 της JBL Professional δίνουν στον κάθε δημιουργό την δυνατότητα ακρόασης όλων εκείνων των λεπτομερειών κατά την διάρκεια της μίξης και του editing.

JBL ONE SERIES 104 5

Με βάση την 7 δεκαετιών εμπειρίας σχεδιασμού της JBL, το 104 αντιπροσωπεύει ένα καινοτόμο, νέο σύνολο full range ηχείων, σχεδιασμένο εξ’αρχής για να παρέχει την πιο ακριβή ηχητική αποτύπωση από οποιοδήποτε άλλο monitor της κατηγορίας του!

JBL ONE SERIES 104 2

Με τον καταξιωμένο ήχο της JBL που αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές για κάθε στούντιο ηχογράφησης, κινηματογράφους κλπ., το 104 είναι ένα συμπαγές, στιλάτο οικονομικό desktop ηχείο ιδανικό για κάθε ηχογράφηση μουσικών, podcasters, παραγωγών μουσικής και βίντεο καθώς και για όσους αναζητούν μια απολαυστική εμπειρία ακρόασης με σαφήνεια και λεπτομέρεια χωρίς χρωματισμό.

Τα νέα Reference Monitors One Series 104 μας προσδίδουν «ζωηρές» υψηλές συχνότητες, πλούσιες χαμηλές, με ειδική σχεδίαση για επιτραπέζια τοποθέτηση, με ουδέτερη απόδοση της χαμηλής συχνότητας σε επίπεδο συντονισμών και με ομαλή απόκριση ακόμα και σε off-axis θέση ακρόασης.

JBL ONE SERIES 104 3

Νέας σχεδίασης coaxial driver με ένα tweeter ? ευθυγραμμισμένο στο κέντρο ενός Woofer 4.5’’ ώστε να παρέχει ακρίβεια και ακριβή απόκριση συχνοτήτων. Επίσης, με την επέκταση χαμηλής συχνότητας κάτω των 60 Hz που διαθέτουν εντυπωσιάζουν με τα μπάσα που μπορούν να προσφέρουν χωρίς την χρήση Sub.

Το νέο 104 είναι ένα ενεργό ηχείο συνολικής ισχύς 60 Watt με Class D ενισχυτές όπου διανέμουν από 30 Watt σε κάθε ηχείο προσφέροντας υψηλό επίπεδο ακρόασης ακόμα και σε δυνατά επίπεδα αναπαραγωγής με 104 dbSPL.

Σχεδιασμένα με σύγχρονο design, κομψή εμφάνιση, οι δημιουργοί μπορούν να έχουν κορυφαίο ήχο ακόμα και στους πιο μικρούς χώρους εργασίας, με έξυπνες λειτουργίες όπως τον έλεγχο volume μπροστά από το ηχείο ώστε να μην υπάρχει η αναγκαιότητα μετακίνησής τους αλλά και με δυνατότητα σύνδεσης ακουστικών με αυτόματη αποκοπή του ήχου από τα ηχεία παρέχοντας απομόνωση με ένα απλό βήμα!
JBL ONE SERIES 104 4 

Τα ηχεία monitor Ones Series 104 είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε «Reference» εφαρμογή!! Αναλυτικά έχουμε:
• Master & extension σετ ηχείων
• Coaxial μεγάφωνο με 4.5’’ LF driver και 0.75’’ soft – dome driver HF
• Ειδικά σχεδιασμένη θύρα χαμηλής συχνότητας
• Ενσωματωμένος ενισχυτής Class D ισχύος 60W / 30W ανά ηχείο
• Ειδικός ακουστικός σχεδιασμός για επιτραπέζια τοποθέτηση
• Τρία set εισόδων
• Volume Control στην πρόσοψη
• Είσοδος ακουστικών mini Jack 3.5 mm στην πρόσοψη

 

Παρακολουθήστε το Video


Σύντομα στο Bon Studio!!

 

Πληροφορίες: & Bon Studio S.A.* & https://eshop.bonstudio.gr
* Διανομέας Ελλάδος

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Bon Studio SA, 29 Ιανουαρίου 2019

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 11:54

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group